Şimdi Ara

D sınıfı otomobil tavsiyesi(max: 65bin YTL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Skoda SuperB
    2-VW Passat
    3-Audi A4
    4-Renault Laguna III
    5-Toyota Avensis
    6-Ford Mondeo
    7-Skoda Octavia

İstenenler:
    1-Maximum konfor
    2-En az kabin gürültüsü
    3-Sürüş keyfi
    4-Mümkünse Sunroof
    5-Karizmatik ve çekici görünüm
    6-Maximum güvenlik önlemleri
    7-Maximum bagaj
    8-En fazla 65bin YTL belki 2-3 bin YTL daha oynar.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrimci_Che -- 20 Ağustos 2008; 18:50:59 >

• 36 bin euro A4 120 hp lik hem ekonomik hemde performanslı motoru var bunu alırdım kesinlikle...3-5 donanım ekle olsun 40 bin euro....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKH6 -- 20 Ağustos 2008; 18:46:09 >
  • A 4
  • Yalnız A4 de kabin gürültüsü oluyormuş? Ondan kafamız çok karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrimci_Che -- 20 Ağustos 2008; 18:49:46 >
  • Kabin gürültüsü ben test ettiğim araçta rastlamadım,kısaca test edip karar verirdim

İkinci seçenek olarak Skoda SuperB
    üçüncü seçene olarak Vw passat 1.4 TSI 122 hp DSG sanzıman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKH6 -- 20 Ağustos 2008; 18:50:48 >
  • Sende çok şey istiyorsun ama
    Maksimum konfor ile sürüş keyfi sadece Mercedes'te var sanırım.
    Seçeneklere ALfa 159'u da ekleyebilirsin.
  • BMW 316i nasıl bir seçenek peki?
  • Maksimum sürüş keyfi Mercedeste yok.Kaldıki C200 ve C220 CDI kalkıpta 70 bin euro fiyat vermek hçmi hiç mantıklı ve elit gelmiyor

316 ya gelince performansı hem düşük hemde fazla tüketimi olan bir araç,sonuçta makyajda yedi kasasıda eskidi A4 de göre ne kalite artısı nede konfor artısı var nede işçilik.
  • 159 yada Mondeo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devrimci_Che

BMW 316i nasıl bir seçenek peki?

iyi bir tercih değil bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MKH6

Maksimum sürüş keyfi Mercedeste yok.Kaldıki C200 ve C220 CDI kalkıpta 70 bin euro fiyat vermek hçmi hiç mantıklı ve elit gelmiyor

316 ya gelince performansı hem düşük hemde fazla tüketimi olan bir araç,sonuçta makyajda yedi kasasıda eskidi A4 de göre ne kalite artısı nede konfor artısı var nede işçilik.

Ben ikisini veren otomobil olarak Mercedes söyledim.
    Maximum konfor ve maximum sürüş keyfi beraber sanmıyorum ki bir otomobilde olsun.Birbirine zıt özellikler zaten.
  • hic biri yeni accord.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devrimci_Che

Seçenekler

1-Skoda SuperB
    2-VW Passat
    3-Audi A4
    4-Renault Laguna III
    5-Toyota Avensis
    6-Ford Mondeo
    7-Skoda Octavia

İstenenler:
    1-Maximum konfor
    2-En az kabin gürültüsü
    3-Sürüş keyfi
    4-Mümkünse Sunroof
    5-Karizmatik ve çekici görünüm
    6-Maximum güvenlik önlemleri
    7-Maximum bagaj

Teşekkürler.

Arabayı aldıktan sonra nickini daha kapitalist bi versiyona çevir bence
  • 1.159
    2.süperb
    3.mondeo

bu araçlardan ben olsam tasarımı hoşuma giddeni alırdım;çoğu beklentileri karşılayacak boyutları çoktan aşmış araçlar
  • insignia ve yeni superb yi görmeden karar vermezdim ben olsam
  • 65 bine a4 120 hp yok kendinizi kandırmayın adam akıllı bir donanıma sahip a4 80 bin ytl.bu halde bile elektrikli koltuk ve dinamik direksiyon sistemi,şerit asistanı ve viraj farları yok.bunlar eklenince ki bunlar en pahalı birkaç donanımdan biri 90 bin oluyor.liste fiyatına aldanmayın burada birçok kez yazıldı.1.4 tsi passat dsg yok şu anda.passat 1.8 tsi exclusive manuel 66 bin ytl pazarlıkla belki düşerler.

İstenenler:
    1-Maximum konfor -superb yeni kasa gelince- bu konuda özellikle arka diz mesafesiyle gerçekten makam arabası hissi veriyor.citroen c5 2.0 hdiler 1.6 hdilerden farklı çünkü hydropnömatik süspansiyon var ve gerçekten çok konforlu o yüzden test sürüşünü 2.0 hdi ile yapın.
    2-En az kabin gürültüsü-ancak ergilerin test sonuşlarına bakarak söyleyebiliriz.test sürüşü yapmadan zor.ancak d sınıfı birçok araç bu konuda oldukça iyi durumda.bence tercihte sona koyun.
    3-Sürüş keyfi-alfa 159-ford mondeo-mazda 6 bu üçü gerçekten o fiyata oldukça sportif hisler veren araçlar.bmw o fiyata 3.16i vermek gereksiz olduğundan yazmadım.
    4-Mümkünse Sunroof- hepsinde seçenek olarak var.
    5-Karizmatik ve çekici görünüm -honda accord(karizmatik),citroen c5(karizmatik),mazda 6(sportif),alfa 159(sportif)
    6-Maximum güvenlik önlemleri-neredyse hepsi 5 yıldızlı araçlar kafanızı çok yormayın hepsi bu konuda sizi tatmin eder.d sınıfında artık bütün araçlarda güvenlik ön planda.
    7-Maximum bagaj-passat bu konuda avantajlı.ford da iyi bir hacim sunuyor.

avensis artık eskidi tavsiye etmek gereksiz.yakıt tercihi yapmamışsınız bunu belirtirseniz iyi olur.ford 2.0 tdci sürüş özellikleriyle,c5 konforuyla,passat ikinci eli ile ön planda.bu sınıftaki araçlarda bahsettiğiniz kriterlerde zayıflık göremezsiniz.bence kşisel tercihler ön plana çıkar.

• Yukarıda yazılan 12 cevap arasından en işe yarar cevabı yazdığınız için teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: budak_1903

65 bine a4 120 hp yok kendinizi kandırmayın adam akıllı bir donanıma sahip a4 80 bin ytl.bu halde bile elektrikli koltuk ve dinamik direksiyon sistemi,şerit asistanı ve viraj farları yok.bunlar eklenince ki bunlar en pahalı birkaç donanımdan biri 90 bin oluyor.liste fiyatına aldanmayın burada birçok kez yazıldı.1.4 tsi passat dsg yok şu anda.passat 1.8 tsi exclusive manuel 66 bin ytl pazarlıkla belki düşerler.

İstenenler:
    1-Maximum konfor -superb yeni kasa gelince- bu konuda özellikle arka diz mesafesiyle gerçekten makam arabası hissi veriyor.citroen c5 2.0 hdiler 1.6 hdilerden farklı çünkü hydropnömatik süspansiyon var ve gerçekten çok konforlu o yüzden test sürüşünü 2.0 hdi ile yapın.
    2-En az kabin gürültüsü-ancak ergilerin test sonuşlarına bakarak söyleyebiliriz.test sürüşü yapmadan zor.ancak d sınıfı birçok araç bu konuda oldukça iyi durumda.bence tercihte sona koyun.
    3-Sürüş keyfi-alfa 159-ford mondeo-mazda 6 bu üçü gerçekten o fiyata oldukça sportif hisler veren araçlar.bmw o fiyata 3.16i vermek gereksiz olduğundan yazmadım.
    4-Mümkünse Sunroof- hepsinde seçenek olarak var.
    5-Karizmatik ve çekici görünüm -honda accord(karizmatik),citroen c5(karizmatik),mazda 6(sportif),alfa 159(sportif)
    6-Maximum güvenlik önlemleri-neredyse hepsi 5 yıldızlı araçlar kafanızı çok yormayın hepsi bu konuda sizi tatmin eder.d sınıfında artık bütün araçlarda güvenlik ön planda.
    7-Maximum bagaj-passat bu konuda avantajlı.ford da iyi bir hacim sunuyor.

avensis artık eskidi tavsiye etmek gereksiz.yakıt tercihi yapmamışsınız bunu belirtirseniz iyi olur.ford 2.0 tdci sürüş özellikleriyle,c5 konforuyla,passat ikinci eli ile ön planda.bu sınıftaki araçlarda bahsettiğiniz kriterlerde zayıflık göremezsiniz.bence kşisel tercihler ön plana çıkar.

• bu kadar para verilip d sagmentinde bir araç alınıyor. niye bunu aldın niye diğerini almadın demek gereksiz olur.sonuçta rekabet var ve her üretici daha iyisini üretmek için uğraşıyor ve b veya c segmentindeki maliyet kaygısı çok yok.
  • Skoda SuperB Yeni kasada karar kıldık arkadaşlar.
  • Audi A4'ün yalıtım sorunları var deniyordu, bunuda gözden kaçırmayın bence.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.