Şimdi Ara

D sınıfı otomobil tavsiyesi(max: 65bin YTL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MKH6

65 bin lira cokmu A4 de veriyor Golfe-Jettaya değil sonuçta .Bence A4 120 hplik hem ekonomik hem performanslı motoruyla o fiyatı fazlasıyla hakediyor keza 316 bile ne a4 den performanslı nede tüketimi iyiken aynı fiyata sahip,Araçları cıplak hali ile iyi kötü yapmakta yanlış ,cıplak olunca araç sürüşü mü bozuluyor farklı karakterislik özelliklerimi tasıyor,hayır sadece zengin görünen donanım,zaten 70 bin ytllik 120 HPlik A4 de gayet iyi donanım var,Starndart donanımları bile gayet tatminkar.Extra donanım olarak park sensörü(ön-arka),sunroff,ışık paketi eklenince tam oluyor.Arkadaş Tavsiye isterken bir kısıtlama getirmemiş,bende o tavsiyenin içinde araç tavsiyesi ettim.Dısınada cıktıgm yok

Bana göre 65-70 bin YTL ye en albenili araç A4 1.8 TFSI 120 HP 0-100 10,5 son hızı 200 kmh üstü ortalama tüketimi 7 litre olan araçtır....

Ben sana sen TSMC sin diyormuyum bak kime sorsam sana TSMC diyor ,kaldıki bu konuda şikayetin varsa bunu yormunda dile getirmede şikayet et ki boşa gitmesin,

Uslubundan kaynaklanan bir durum bu,öyle bir anlatıyorsun ki sanki o zamanlarda yasıyan biri olarak anlatma uslubun var

İyi gitsin Audi alsın, sanki çok yüksek bir yol tutuşu varmış gibi anlatmışsın birde. Alfa gibi görünüm? Yok. Bmw gibi yol tutuş? Yok. 1.8'den dolayı vergi dez avantajı var. Ha kötü bir araba değil ama ısrarla 65.000 liraya araba istiyorum diyen adama bunu diretmek yanlış diye düşünüyorum. Kumaş koltuklu A4'e binmek...Ne derece doğru olurdu bilemem. Ha boyut olarak büyük olur, ne bileyim segment farklılığı olur olabilir ama bu bana mantıksız geliyor.

2. olarak...TSMC olayı CİDDİ DERECEDE BAYDI. İftira attığının farkındamısın bilmiyorum ama gerçekten YANLIŞ yapıyorsun. Söylediğin kişiyle alakam dahi olmayıp, sizin saçma laflarınızdan ötürü sınırsızıda yedim, fakat haklı olduğum ortaya çıkınca geri açıldı. Ayrıca, " Kime söylersem sana TSMC diyor " , kimmiş onu diyenler? Söylede dostumuz düşmanımız kim bilelim. Son olarak, seninde kim olduğunu biliyoruz, bakalım ne zaman banı yiyeceksin...Tavsiyeme hiçmi uymazsın be adam...Ben bile sevdiğim marka ( Cadillac ) bu kadar ağır savunmuyorum. Allah akıl fikir versin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Ha illa Audi alıcak arkadaş ?

İlla Audi alıcakmı dedim.Halen aynı melodide takılıp kaldın.BEnim görüşüme göre Audi daha ön planda bu kişisel bir düşünce olduguda ortada,yoksa ilaki Audi alıcaksın arkadaş diyende yok,ne alırsa alsın banane orası beni ilgilendirmezde tavsiye ediliyorsa herkes kendi arkadaşın krıterlerine göre tavsiye etmekte özgür dimi.

yok yok hakıkaten bugun senın canın bıseye sıkılmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

65 bin lira cokmu A4 de veriyor Golfe-Jettaya değil sonuçta .Bence A4 120 hplik hem ekonomik hem performanslı motoruyla o fiyatı fazlasıyla hakediyor keza 316 bile ne a4 den performanslı nede tüketimi iyiken aynı fiyata sahip,Araçları cıplak hali ile iyi kötü yapmakta yanlış ,cıplak olunca araç sürüşü mü bozuluyor farklı karakterislik özelliklerimi tasıyor,hayır sadece zengin görünen donanım,zaten 70 bin ytllik 120 HPlik A4 de gayet iyi donanım var,Starndart donanımları bile gayet tatminkar.Extra donanım olarak park sensörü(ön-arka),sunroff,ışık paketi eklenince tam oluyor.Arkadaş Tavsiye isterken bir kısıtlama getirmemiş,bende o tavsiyenin içinde araç tavsiyesi ettim.Dısınada cıktıgm yok

Bana göre 65-70 bin YTL ye en albenili araç A4 1.8 TFSI 120 HP 0-100 10,5 son hızı 200 kmh üstü ortalama tüketimi 7 litre olan araçtır....

Ben sana sen TSMC sin diyormuyum bak kime sorsam sana TSMC diyor ,kaldıki bu konuda şikayetin varsa bunu yormunda dile getirmede şikayet et ki boşa gitmesin,

Uslubundan kaynaklanan bir durum bu,öyle bir anlatıyorsun ki sanki o zamanlarda yasıyan biri olarak anlatma uslubun var

İyi gitsin Audi alsın, sanki çok yüksek bir yol tutuşu varmış gibi anlatmışsın birde. Alfa gibi görünüm? Yok. Bmw gibi yol tutuş? Yok. 1.8'den dolayı vergi dez avantajı var. Ha kötü bir araba değil ama ısrarla 65.000 liraya araba istiyorum diyen adama bunu diretmek yanlış diye düşünüyorum. Kumaş koltuklu A4'e binmek...Ne derece doğru olurdu bilemem. Ha boyut olarak büyük olur, ne bileyim segment farklılığı olur olabilir ama bu bana mantıksız geliyor.

2. olarak...TSMC olayı CİDDİ DERECEDE BAYDI. İftira attığının farkındamısın bilmiyorum ama gerçekten YANLIŞ yapıyorsun. Söylediğin kişiyle alakam dahi olmayıp, sizin saçma laflarınızdan ötürü sınırsızıda yedim, fakat haklı olduğum ortaya çıkınca geri açıldı. Ayrıca, " Kime söylersem sana TSMC diyor " , kimmiş onu diyenler? Söylede dostumuz düşmanımız kim bilelim. Son olarak, seninde kim olduğunu biliyoruz, bakalım ne zaman banı yiyeceksin...Tavsiyeme hiçmi uymazsın be adam...Ben bile sevdiğim marka ( Cadillac ) bu kadar ağır savunmuyorum. Allah akıl fikir versin.

Halen aynı has aynı hamamsın başka yaptıgın birsey yok,Tasarım göreceli oldugunu binlerce kez söylemek mi gerekirmiş evet A4 bana göre Alfadan daha karizma ve cekici sana göre olmuyabilir biraz melodinin ayarını değiştir.Israrla Audi demek ne alaka.SEn yorumuma atlarsan Yok Audi 55 bin euro diye sonrada audi o fiyatta olmadıgını savunurken ısrarlı olduk,Kumaş koltuk bunlar alıcak kişi için pek sorun olucagını zannetmiyorum

gelelim ikinciye ben denileni dedim,sana sen TMSC sin demedim sadece diyenlerin oldugunu belirttim ama bunu anlamakta adalet olarak cok zor,Benm kim oldugum ortada ban yersem bu senide ilgilendirmez kendin demiştin dimi daha önce bu seni ilgilendirirmi diye işte buda seni sana hakaret küfür etmediğim süreçe ilgilendirmez ,şikayetin varsa butonu kullanırsın.OKADAR

diyenleri kalkıpta burda söliycek kadar da bilmenney değiliz,diyen diyor o orda kaldı bunuda söylememi bekleme............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKH6 -- 21 Ağustos 2008; 1:45:35 >

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKH6 -- 21 Ağustos 2008; 13:09:55 >
  • bence bu foruma bıdaha ne almalıyım yazılmasın herkez gıtsın hosuna gıdenlerı test etsın
  • aslında en ıyısı bıraz daha bekleyıp paranızı arttırmak ust donanımlı bır arac almak
  • SuperB yada Accord...

2 side mükemmel araçlar.
  • Superbin yeni kasası çıkıyor. Onuda bir görün derim. Skoda Vw kalitesini daha ucuza veren, parasını hakeden araçlar üretiyor. Biraz daha bekliyecekseniz, vectranın yenisinide (insignia) bekleyin.
  • hyundai sonata derim başkada bişi demem :)
  • arkadaşlar sinire gerek yok adı üstünde forum burası fanatiklikte aşırı olmadıktan sonra normal foruma renk katar,herkes gerekçesini yazdıktan sonra istedigi yorumu yapabilir.
  • Hocam yeni SuperB dogru tercih olur bence. Yukarıda Skoda adı guven vermiyor falan yazmıslar da yazan arkadasın otomobil dunyasıyla pek alakası yok sanırım. SuperB Pasat ile aynı platformu kullanıyor.

1-Maximum konfor +++ sınıfında fiyatıyla alabileceğiniz en iyi donanıma sahip, geniş
    2-En az kabin gürültüsü ++
    3-Sürüş keyfi +++
    4-Mümkünse Sunroof
    5-Karizmatik ve çekici görünüm ++
    6-Maximum güvenlik önlemleri +++
    7-Maximum bagaj ++++ arac hem 4 hem de 5 kapı olarak kullanılabiliyor. Hem Sedan hem Hatchback
    8-En fazla 65bin YTL belki 2-3 bin YTL daha oynar. ++++ fiyatı uygun
  • Birkaç arkadaş belirtmiş ama ben de pekiştirmek için tekrarlayım.

Yeni Skoda Superb ve Opel Insignia gelmeden seçim yapmayın derim.

Yeni Superb ön ve arka dizayn uyumsuzluğu dışında oldukça güzel bir araca benziyor. Fiyatı da -reklam -marka olduğundan kaliteli olmasına rağmen düşük olacaktır.

Opel Insignia'nın tasarımı hoş olmuş bekleyip görmekte fayda var son zamanlarda epey geliştirdi kendini opel ama değerinden pahalı olacaktır muhtemelen.

VW Passat eskidi ve her yerde var.

Honda Accord un albenisi var fakat D sınıfı olmasına rağmen içi dar deniliyor. Ayrıca işçiliği kötü dendiğini de gördüm bir iki yerde.

Mazda6 dizayn olarak diğerlerinden farklı sportif bir havası var. Kaliteli araç ama servisi ıvırı zıvırı sorun olacaktır.

Bir de Hyundai Sonata var yeni makyajlandı kasa, eskisi bana daha hoş gözüküyordu. Fiyatı diğerlerine göre daha uygun incelemekte fayda var.

Sonuç olarak 65k YTL olsa elimde ya ikinci el yeni kasa Audi A4 alırım ya da sıfır yeni kasa Skoda Superb alırım.

• quote:

36 bin euro A4 120 hp lik hem ekonomik hemde performanslı motoru var bunu alırdım kesinlikle...3-5 donanım ekle olsun 40 bin euro....

Ben De Böyle Yapardım Cunku Fiyatı Da Ucuz ..
  • volvo s60
  • Arkadaşlar, ortamı germeye gerek yok. Önceki mesajlarımda belittiğim gibi SuperB yeni kasa ile oldukça yakından ilgileniyoruz. Euro-Ncap'ten 5 yıldız almış güvenli sayılır 5 yıldız bu. Birde arabayı ben kullanmayacağım babam kullanacak :) Ondan SuperB'yi o da çok beğendi. Ama hala SuperB-Passat arasında gidip geliyoruz.
    Sağlıcakla kalın.
  • Tamam;madem Superb-Passat arasındasınız.Bekleyin yeni Superb gelsin;binin;kullanın ona göre hangisini alacağınıza karar verirsiniz.

Bu A4 vs. tartışması da son bulur böylece.
  • Diğerlerini bilmem de Honda Accord'la bir kere 100-150 km civarı bir yolculuğum oldu onda da içimden "araba değil olm bu resmen yer uçağı" dediğimi hatırlıyorum...

190 bg lik motoruyla resmen koltuğa çiviliyor.konfor 10 numero...araba da yok yok...ben şahsen çok beğenmiştim...şu an bu sınıf araç alacak olsam heralde Accord alırdım..
  • superb arka koltuk konforu olarak o sınıfta rakipsiz arkada bacak bacak üstüne bile atarsınız.arka koltuk ısıtmasıda var daha ne olsun.
  • Yeni kasa superb ile insignia yı görmeden karar vermeyin.İkiside şuanki araçlardan daha iddalı.Sınıfındaki konforda superb in üstüne çıkacak bi araç yoktur heralde şuan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: budak_1903

superb arka koltuk konforu olarak o sınıfta rakipsiz arkada bacak bacak üstüne bile atarsınız.arka koltuk ısıtmasıda var daha ne olsun.

ben colt ta da arka koltukta bacak bacak üstüne atabiliyorum.

ısıtmam yok ama olsun:)

hayırlı günler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.