Şimdi Ara

D Sınıfı Sedan Tercih Etmek İstiyorsanız VW Passat Alternatifsiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elbette risk var.

Ancak öbür türlü de devlet öpüyor, Ötv siyle.

C sınıfı az biraz donanımlı bir benzinli otomatik araç 100bin TL altı yok.

Ha, bir de bizde performans ve donanim merakı da var. 🙄 Gaza oturduğunda biraz zevk de almalıyız, özellikle otobanda vs. Klima açık arabada 5 kişi otobanda rampalarda ıkına ıkına motor bağıra çağıra yol alıp kulağın tırmalanmasın.

Araba geniş de olmalı. Aile var. Tek kişi de değiliz.

Bunların hepsini topladığında bu kategorilere uyan sıfır arabaya param yetmiyor. Gidip de elimdeki para kadar üzerine kredi çekip ayda 1500 tl küsür 4 sene kredi ödemeye de niyetimiz olmayınca mecburen 2.ele yöneliyoruz.

Bazı kıstasların.olursa 2.elde risk azalır

1- Mümkünse tanıdık, ilk sahibi olan, arabasına titiz (hatta varsa hasta ruhlu bakan ☺ ) birinden araba alıcan.

2- Kesinlikle servisinde ekspertiz yaptırcaksın.

3- 150bin kmleri geçik araba almayacaksın.

4- Ağır hasar vs olmayacak

5- En önemlisi; tanıdık vs değilse galerinin kapısından geçmicen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 2 Eylül 2017; 15:20:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykac

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende d sinifi 1.6 dizel var 2. El o passatin 4 te bir fiyatina aldim. 500 tlye chip attirdim. Arac kmsi de yuksek oldugu halde gecen boyle alternatifsiz sanan bi arkadas tampona yapisti uzun yolda. Actim gazi baktim geliyor. Kokledim baktim gelemiyor. Megersem cift kirmizili 2 litre dizelmis. O parayi neden passata verirler anlamiyorum. Yumusak gogus ve tok kapi sesi bendede var zaten. Ustelik benimki daha konforlu :D alternatifsiz sanmak sizofrenlik belirtisi arkadaslar doktora acil gidin derim

0 km diyorum bana 2. el anlatıyorsun tamam güle güle kullan ama olayı yanlış anlamışsın :D

Siz yanlis anladiniz. Sifir da alsaniz 500 tl verip 2 litre dizel motor performansini ezip gecebileceginizi anlamanizi isterdim. Sonrasinda dogusun sizi optugunu anlamaniz bikac yil surecek zaten ona lafim yok :D

Neye göre öpüyor ? Bir malın fiyatı o dönemin fiyatıyla kıyaslanır. 2000 lerin başındaki bir dizelle kıyaslanmaz...

3 yillik vw sahibi bi arkadas gelirse anlatsin sana ben yoruldum artik

bende 6 yıllık citroen kullanıcısıyım emin ol vw kullanıcıları benim çektiklerimi duysalar hallerine şükrederler...

Almanlar ve fransizlar musteri opme konusunda yarisiyor zaten ona lafim yok tabiki haklisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet passat doğru tercih
    hatta superb
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.