Şimdi Ara

D Sınıfı Sedan Tercih Etmek İstiyorsanız VW Passat Alternatifsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D Sınıfı Sedan Tercih Etmek İstiyorsanız VW Passat Alternatifsiz

Premiumlar, 2.0 motorlular ve az satanları çıkarınca geriye süperb ve passat kalıyor haksız mıyım ?

• Tercihler tartışılmaz 1 tane de satar 1000 tane de... :)

Passat da çok filo alımı var.

Premiumlar da ise şirketler alıyor .

Bireysel tüketiciyi çok fazla yansıtmaz rakamlar bana göre
  • i3 D segmenti imiş
  • Tabloda bi hata yok mu ???

Daha Ağustos 2017'deyiz. Tablo maşallah Kasım 2017 ye gelmiş ???

Ayrıca bu satış adetleri bireysel tüketici seçimlerini yansıtmıyor... Passat çoğunlukla Filo şirketleri tarafından tercih edilen bir model...
  • Millet passat delisi,passatin 1ci olmasi normal.Cok genis bir superB varken passat alan adam neye dayanarak aliyor anlamiyorum?

Donanim desen 0.Tasarım desen berbat.Iç mekan leş.

Bu arada cc niye varda siralamaya girmemiş?Arteon cikti diye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 28 Ağustos 2017; 18:00:21 >
  • Benimde tercihim superb olurdu
  • Bir araç referans alınıp, segmentindeki her araç onunla kıyaslanıyorsa o araç rakipsizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CA3201B8 -- 28 Ağustos 2017; 18:3:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

i3 D segmenti imiş

Bende tam onu sorucaktım.
  • Hadi o zaman buradan passat premium mu konusuna gidelim burada
  • Haklısınız

Premium bir araç almayacaksam Passat veya Superb alırdım. İkisi arasından da Superb'i tercih ederdim. Ne yazık ki Passat'ta donanım sorunu var.
  • Para olsa da Mazda 6 alsam. Yemisim Super B'yi de Passat'i da.
  • Satış rakamlarına bakarak keske passat alsaydım... Hiç gidip sürmeye de gerek kalmazdı.. :) hatta ve hatta gidip arabaya bakmadan şimdiden 2023 yılında değiştirmeyi düşündüğüm aracım için kendime yer ayırtayım...sonra kalmaz falan bu satışlarla...
  • o kadar çok satmasının sebebi hükümetin tüm koruma ve alt seviye makam araçlarında passat tercih etmesi olabilir mi? Ankarada meclisin oralardan geçen varsa görmüştür etraf siyah çakarlı passat dolu nasıl olsa millet parasını ödüyor alın anasını satayım. Sonra çok arıza yapıyordu deyip premiuma terfi edersiniz. Haram olsun benden kesilip BU ŞEKİLDE harcanan paralara
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat2580

o kadar çok satmasının sebebi hükümetin tüm koruma ve alt seviye makam araçlarında passat tercih etmesi olabilir mi? Ankarada meclisin oralardan geçen varsa görmüştür etraf siyah çakarlı passat dolu nasıl olsa millet parasını ödüyor alın anasını satayım. Sonra çok arıza yapıyordu deyip premiuma terfi edersiniz. Haram olsun benden kesilip BU ŞEKİLDE harcanan paralara

Meclis başkanının açıklamasına göre '2012 S serisi' tamirden cikmiyormuş
  • Yalancıyı öpseler böyle demez
  • Türkiyede rakipsiz, görünen o ki.
  • bana göre suberb daha class
  • zevk meselesidir ancak ben aldam adım başı heryerde göreceğim passat yerine talisman yada mazda 6 tercih ederim wv tasarımları beni cezbetmiyor
  • valla ben de bu aralar 508e taktım
  • passatı çok sevmesem de böyle çamur atılması da anlamsız. arabanın teknik özellikler donanımı gibi şeylerden bahsetmiyorunm. son ötv zammı ve kur artışından önce c sınıfı sedana alternatif passat, superb, avensis ve insignia vardı. donanımlı bir octavia yerine superb yada passat alabiliyordun. fransızlar illa dizel kakalayacaklar mazda desen 2.0lt hacim yüzünden tuzlu, i40 ve muadili kia yı gören yok, mondeo nun benzinlisi bile kazık. e ne alacak millet? sev yada sevme ama superb-passat ikilisinin en makul başlangıç fiyatına sahip d sınıfı olduğunu yatsıyamazsın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.