Şimdi Ara

D Sınıfı Sedan Tercih Etmek İstiyorsanız VW Passat Alternatifsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bozulmayan şanzıman yada bozulmayan herhangi bir mekanik bir cihaz var mı ? hiç arızalanmayan araç üreten firmalar varsa evet vw de büyük bir sıkıntı var, çünkü bunların yaptığı mekanik cihazlar arıza verebiliyor, yok eğer her marka araçta arızlar olabiliyorsa vw deki adamlar sorunu çözüyorlar kaldı ki 0 km aldığınızda bin küsür tl ye garantiyi 4 yıla çıkarıyorsunuz, şanzıman da 5 6 yıl sonra arıza verirse 300 500 e parça değişimi dahil yaptırıyorsunuz, adamlar daha ne yapsın diye bunu kastettim... ayrıca serviste yolunma mevzusu da tartışılır, 100 150 bin TL üzeri arabaya para veripte bakımda 100 200 tl daha az ödeyeyim diye sanayideki çakallara aracını teslim eden arkadaşı da özgüveni dolayısıyla ayrıca tebrik etmek gerekir.
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Son sahibi olmak için güzel tercih satabilen de "6'yı satabildim" diye üç gün şükür orucu tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 30 Ağustos 2017; 19:31:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metesserdar kullanıcısına yanıt
    Her araç arıza çıkartabilir, sıkıntı yaratabilir bu ayrı konu, burda söz konusu olan 'kronik arızalı' bir şanzıman. Bu şanzıman 60 binlik poloda falan da kullanılıyor, herkes 150 bine dsg şanzımanlı araba almıyor ki. Ayrıca ağır bakımları harici yetkili servis tamamen gereksiz ve para tuzağından ibaret. 2 filtre değişimine 2-3 katı para istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Nasıl alternatifsiz ben Talisman-Mondeo-Insignia-Passat arasında kalıp Talismanı seçtim en yakin ikinci seçeneğimde Insignia idi oda olmazsa Mondeo düşünüyordum.

Aradan 5 sene geçip te satmaya kalktığında görmek isterdim seni. Tabii ki aradaki kalite farkına rağmen bolca donanımı ucuz fiyata görüp kanan 3-5 alıcısı olacak talismanın da. Bu passatın d sınıfının referans arabası olduğu gerçeğini değiştirmez. En yakın rakibini ikiye katlıyor satışlarda

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Aracı beğendim ve aldım açıkcası yarın ne olacağımız belli değilken yıllar sonra satarken biraz daha pahalıya satmak için içime sinmeyen bir araca yıllarca binemezdim.Kalite olarak ne demek istediğinizi anlamadım Passat daha sessiz değildi daha konforlu da değildi daha donanımlı hiç değildi ve motoru güçsüzdü.Sürüş dinamikleri olarak 4controllu bir Talismandan çokta iyi olduğunu sanmıyorum ancak zorlamadım,bilemem.Malzeme kalitesine gelirsem valla bu segmentteki her araç 3 aşağı 5 yukarı aynı malzeme kalitesine sahip hiçbiri üzmez, zaten aracın sağını solunu ellediğim falan yok müziğimi açıp yoluma bakıyorum.

• Hem tablo Kasım ayına kadar hem de D segmenti sedan otomobil listesinde BMW i3 var.

Bu arada dediğinize gelirsek motoru ve dış dizaynı için İnsignia, iç tasarıma gelirsek Passat alınır bu fiyatlarda.
  • Başlangıç fiyatının 90000TL civarı olması nedeniyle Passat çok satıyor.

1.4 TSI Trendline mükemmel bir araç.

• bence gerçek başarı c serisinin

passat 90 nada var boş passatta çok satılıyor ama c lerin %99 u c200d amg

yıldız paramparça etmiş d segmentini ama e segmentte bmw öttürecek yeni 3 gelsin d dede öttürecek

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Ilk sahibi bensem sorun degil.

Hayatin binbir turlu hali var, yilda 20 bin km yapsam tahminen en az 400 bin km yol yapar bu arac o da 20 yil. 20 yila kim ole kim kala.

• VW Passat bence model olarak çok güzel ama dizel olunca fiyatı uçuyor. 1.4 dsg trendline alıp, geri görüş kamerası ve hız sabitleyici taktırıp kullanmak daha uygun
  • acc04 kullanıcısına yanıt
    2. elde kime güvenecez? Garantili satanlar bile mallarının arkasında durmuyorlar. Borusan'ın Mercedes'in onaylı ikinci ellerinde sıkıntı yaşayan bir sürü insan var. Kalkıp sahibinden araba almak benim gibi araca bakınca bütün derdini anlayamayan kullanıcılar için büyük risk eninde sonunda kazıklanıy

Paranın yettiği 0 araç her zaman 2. elden daha iyidir...
  • Valla 2 vw bayisine ulaştım en erken 1.4 tsi trendline manuel aralık sonuna gelecek diyorlar, kapora istiyorlar. Ellerinde bulunan tek passat highline 2.0 tdi 240 hp scr bütün opsiyonlarıyla. fiyatı 300.000 lere yaklaşıyor.
  • Bende d sinifi 1.6 dizel var 2. El o passatin 4 te bir fiyatina aldim. 500 tlye chip attirdim. Arac kmsi de yuksek oldugu halde gecen boyle alternatifsiz sanan bi arkadas tampona yapisti uzun yolda. Actim gazi baktim geliyor. Kokledim baktim gelemiyor. Megersem cift kirmizili 2 litre dizelmis. O parayi neden passata verirler anlamiyorum. Yumusak gogus ve tok kapi sesi bendede var zaten. Ustelik benimki daha konforlu :D alternatifsiz sanmak sizofrenlik belirtisi arkadaslar doktora acil gidin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Bende d sinifi 1.6 dizel var 2. El o passatin 4 te bir fiyatina aldim. 500 tlye chip attirdim. Arac kmsi de yuksek oldugu halde gecen boyle alternatifsiz sanan bi arkadas tampona yapisti uzun yolda. Actim gazi baktim geliyor. Kokledim baktim gelemiyor. Megersem cift kirmizili 2 litre dizelmis. O parayi neden passata verirler anlamiyorum. Yumusak gogus ve tok kapi sesi bendede var zaten. Ustelik benimki daha konforlu :D alternatifsiz sanmak sizofrenlik belirtisi arkadaslar doktora acil gidin derim

0 km diyorum bana 2. el anlatıyorsun tamam güle güle kullan ama olayı yanlış anlamışsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat2580

o kadar çok satmasının sebebi hükümetin tüm koruma ve alt seviye makam araçlarında passat tercih etmesi olabilir mi? Ankarada meclisin oralardan geçen varsa görmüştür etraf siyah çakarlı passat dolu nasıl olsa millet parasını ödüyor alın anasını satayım. Sonra çok arıza yapıyordu deyip premiuma terfi edersiniz. Haram olsun benden kesilip BU ŞEKİLDE harcanan paralara

Bunlar ezik bir zihniyetin tercih ettigi otomobil. Ozelliklerde siyah rengi. Hakim savci avukat bilirkisi uzlastimaci vs vs ceteciler hep bu araci aliyir gosteris icin. Istanbulda bile gorduk cakar lamba takip sag seriti surekli isgal eden magandalari haberlerde. Ankarada durum daha da vahim. Malum ulke cetelerin elinde oldugu icin kamu mafya iliskisinde bu araclar kulllaniliyor. Bazilarida bublara heves edip hava atma derdine dusuyor. Bu araba pertten cikma bile olsa degerinin yuksek olma sebebi bu. Sadece ozentilik. Ama vw dsg koyup ozentilerin eline verdi audiyi passati sagolsunlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykac

quote:

Bende d sinifi 1.6 dizel var 2. El o passatin 4 te bir fiyatina aldim. 500 tlye chip attirdim. Arac kmsi de yuksek oldugu halde gecen boyle alternatifsiz sanan bi arkadas tampona yapisti uzun yolda. Actim gazi baktim geliyor. Kokledim baktim gelemiyor. Megersem cift kirmizili 2 litre dizelmis. O parayi neden passata verirler anlamiyorum. Yumusak gogus ve tok kapi sesi bendede var zaten. Ustelik benimki daha konforlu :D alternatifsiz sanmak sizofrenlik belirtisi arkadaslar doktora acil gidin derim

0 km diyorum bana 2. el anlatıyorsun tamam güle güle kullan ama olayı yanlış anlamışsın :D

Siz yanlis anladiniz. Sifir da alsaniz 500 tl verip 2 litre dizel motor performansini ezip gecebileceginizi anlamanizi isterdim. Sonrasinda dogusun sizi optugunu anlamaniz bikac yil surecek zaten ona lafim yok :D

• quote:

quote:

quote:

Siz yanlis anladiniz. Sifir da alsaniz 500 tl verip 2 litre dizel motor performansini ezip gecebileceginizi anlamanizi isterdim. Sonrasinda dogusun sizi optugunu anlamaniz bikac yil surecek zaten ona lafim yok :D

Neye göre öpüyor ? Bir malın fiyatı o dönemin fiyatıyla kıyaslanır. 2000 lerin başındaki bir dizelle kıyaslanmaz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neye göre öpüyor ? Bir malın fiyatı o dönemin fiyatıyla kıyaslanır. 2000 lerin başındaki bir dizelle kıyaslanmaz...

3 yillik vw sahibi bi arkadas gelirse anlatsin sana ben yoruldum artik

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Alternatifsiz diye bişey yok, ben olsam mazda6 ya da mondeo bakardım hatta 508 bile bakardım... Passat iyi bi araç olabilir fakat servis hizmet kalitesi kötü, aracın arızası trim sesiyle ilgili yazılıp çizilen bir sürü şey var, dsg şaibeli, garanti 2 yıl. Bunlar varken tipine albenisine kanıp passat almam.

Citroen kullancısıyım, fransızlardan çöp almam o kadar net hem kalitesizler hemde bulunduğum yerdeki servisi ve bayisi son derece kötü... 2.0 motorlu bir mazda 6 da bütçemi aşar... Insignia grandsport ta 25 bin daha pahalı olursa başlangıç fiyatı passat alternatifsizdir benim için...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3 yillik vw sahibi bi arkadas gelirse anlatsin sana ben yoruldum artik

bende 6 yıllık citroen kullanıcısıyım emin ol vw kullanıcıları benim çektiklerimi duysalar hallerine şükrederler...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.