Şimdi Ara

d-smart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eozen81

Aşağıdaki olumlu olumsuz yorumlar tamamen bana aittir lütfen saygılı olunuz.

1. Kimse D-Smart alanlara "enayi" manasına gelen kelimeler ya da cümleler kullanmasın, gerçekten ayıp. Karşınızdakilerin düşüncelerine saygılı olun, ben de aldım ama asla enayilik yapmadım çünkü sözleşmesinden bilmem nesine kadar kendi taleplerimi karşıladıgı için aldım.

2. Ben D-Smart aldım 300 ytl vererek neden, çünkü belgesel kanalları sürekli açık kalacak ama gidip Neo Geo Wild i tercih etseydim ayda 30 YTL verip Digiturk almak zorunda kalacaktım çok kaba bir hesapla D-Smart alanların 10. aydan sonra zaten kara geçtiği gözükür Digiturk'e göre (Bu yorumu belgesel izlemeyi seven ve benim gibi aylık fatura ödemek istemeyenler için yapıyorum)

3. D-Smart'ın en kötü taraflarından biri yazılımı, çok agır kanal geçişleri + belli belirsiz kumanda ve alette kitlenmeler, bu tip durumlarda tek çözümünü fişi çekip yenidne takmanın olması gibi seçenekleri özetleyebilirim

4. En iyi tarafı da şu bence, aylık fatura derdiniz yok ve böylece Animal Planet i bedava izleyebiliyorum Çünkü 300 YTL yi verdim ve Anlaşmaları bitene kadar bedava izleyeceğim

Güzel bir açıklama olmuş.

• ben de para çok sen canını sıkma
  • quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

Wallahi sen kendini avut dostum birçok uydu forumlarında bana ratslayabilirsin D-smart kutusu görmemiş ifadesine sadece gülüyorum
    Kaldıki burada D-smartı eleştirmemizin ilk nedeni kutular değil bunu anlayabilmeni beklerdim ama madem o konuya girmişsin sana diyeceğim;
    280-300 Ytl birçok için kişi sorun olmaz ama neden millet 150Ytl'ye özellik olarak D-smart kutularından çok daha fazla iyi olan kutuları almak varken onları almaya mahkum olsunlar. D-Smart zaten öde-izle olmayacakmı? Müşterilerden kutu satarkta kar etme düşüncesi doğan grubunun ne mal olduğunu göstermezmi? Zaten müşterine hizmet verirsen sana para kazandıracak ama doğanın hedefi bir FreeTv vurgunu daha yapmak. Aynı şeyler olmadımı FreeTV'de??? Yani Satsın kutuları gerçek eder fiyatlarıyla, hatta yeni uyulu kutular çıkarsın özellik olarak hak edeceği fiyatlara satsın.

Aslında sen beni anlamamışsın ben D-smart sahibi olmayan veya D-smart izlememiş insanların burda (neye dayanarak bilmiyorum) gelişigüzel yorumlar yaptığını söyledim sözüm direkt olarak sana değildir sadece yorumun üzerinden söyledim söylemek istediğimi , ayrıca o fiyatlara sadece kutu alıyormuş gözüyle bakarsan tabii ki pahalı D-smart ın özel kanllarının içinde olduğunu unutma izle-öde seçeneği gibi birşey olmaycak fakat olursa ki bence kayda değer şeyler olucaktır bence güzel olur sonuçta para vermek zorunda değilsin istemez isen izlemessin.Burda kimseyi veya hiçbirşeyi savunmuyorum birşeyler hakkında insanların olur olmaz gruplaşmasındanda bıktım sadece yorumlarınızı düşünerek yapın konu hakkında birşeyler edinipte yapın ...

@gattuso28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilkea. -- 2 Eylül 2007; 12:21:39 >

• aynen katılıyorum, 2 ay oldu herhangi bir pişmanlık duymadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Aşağıdaki olumlu olumsuz yorumlar tamamen bana aittir lütfen saygılı olunuz.

1. Kimse D-Smart alanlara "enayi" manasına gelen kelimeler ya da cümleler kullanmasın, gerçekten ayıp. Karşınızdakilerin düşüncelerine saygılı olun, ben de aldım ama asla enayilik yapmadım çünkü sözleşmesinden bilmem nesine kadar kendi taleplerimi karşıladıgı için aldım.

2. Ben D-Smart aldım 300 ytl vererek neden, çünkü belgesel kanalları sürekli açık kalacak ama gidip Neo Geo Wild i tercih etseydim ayda 30 YTL verip Digiturk almak zorunda kalacaktım çok kaba bir hesapla D-Smart alanların 10. aydan sonra zaten kara geçtiği gözükür Digiturk'e göre (Bu yorumu belgesel izlemeyi seven ve benim gibi aylık fatura ödemek istemeyenler için yapıyorum)

3. D-Smart'ın en kötü taraflarından biri yazılımı, çok agır kanal geçişleri + belli belirsiz kumanda ve alette kitlenmeler, bu tip durumlarda tek çözümünü fişi çekip yenidne takmanın olması gibi seçenekleri özetleyebilirim

4. En iyi tarafı da şu bence, aylık fatura derdiniz yok ve böylece Animal Planet i bedava izleyebiliyorum Çünkü 300 YTL yi verdim ve Anlaşmaları bitene kadar bedava izleyeceğim

• dsmartla beraber verilen uydu alıcıları içinde en iyisi hangisi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

dsmartla beraber verilen uydu alıcıları içinde en iyisi hangisi?

next.
  • modelde yazsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 3 Eylül 2007; 17:00:48 >
  • yazmış işte arkadaş next diye.. bir beyaz kasası var bir siyah .. beyaz olan önceki kasa.. siyah olan en son piyasa sürülen kasa.. siyah olanı tercih edebilirsin.. beyaz da alsan farketmez aynı işi görür..

diğer cihazlarında next ten pek farkı yok sadece üzerlerine marka basıyorlar arçelik botech next goldmaster vs... diye..
  • Bende Dsmart aldım ama bende bir pişmanlık duymadım.

Herkes bu kadar kötülüyor ama birde Süperlig Yayın haklarını alırlarsa (ki denizde kum aydın doğan'da para) herkes kuzu kuzu gidip Dsmart alacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.