Şimdi Ara

d-smart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d-smart ın artı eksi yanlarını yazabilirmiyiz.vede 2. uyduyu takmadan kaç aknal izleyebiliyoruz acaba.yaklaşık kaça patlıyor

• en büyük eksi yanı bence artı diye gösterilen kanalların sıralanış düzeni. değiştirilemiyor ve saçma sapan dizilmiş bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

en büyük eksi yanı bence artı diye gösterilen kanalların sıralanış düzeni. değiştirilemiyor ve saçma sapan dizilmiş bence.

digiturkde de aynı sorun var.
    kanal sıralamasını kişiselleştiremiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: motto

d-smart ın artı eksi yanlarını yazabilirmiyiz.vede 2. uyduyu takmadan kaç aknal izleyebiliyoruz acaba.yaklaşık kaça patlıyor

Kıytırıktan bir şey.Kendini platform olarak gören saçmalıklar.İstiyorsan alabilirsin parana yazık ve ayrıca bir kaç ay sonra fatura kesince görürsün.Digitürk al daha iyi.
  • D-Smart boş işlerle uğraşacağına ya uydu alıcısını promosyonlarla bedeva versin yada 300Ytl edebilecek uydu alıcılar ürettirsin üreticilere...
  • dsmaret iyidir tavsiye ederim.
  • bırak dsmartı dreambox al 300ytl ye keyfine bak.server bul herşeyi seyret.
  • d-smart'in en buyuk dezavanataji; gelecekte ne olacaginin bilinmemesi..

yuklu bir parayi, gelecekte belki de batacak bir yayincinin
    cihazlarini temelli satin almak icin veriyorsunuz..

Bunun disindaki arti ve eksileri cok da onemli degil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiyimben

bırak dsmartı dreambox al 300ytl ye keyfine bak.server bul herşeyi seyret.

Arkadaşa katılıyorum
  • aklı olan d smart almaz...aldıktan sonra ben naptım diyenleri çok görüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

d-smart'in en buyuk dezavanataji; gelecekte ne olacaginin bilinmemesi..

yuklu bir parayi, gelecekte belki de batacak bir yayincinin
    cihazlarini temelli satin almak icin veriyorsunuz..

Bunun disindaki arti ve eksileri cok da onemli degil..

Ya neyin garantisi var ki digitürk ün gelecekte batmayacağının garantisi de yok tamam güvensizliğin sebebibini anlıyorum fakat çocuk oyuncağı değil bu bugün aç yarın kaldır toptan sistemi , öte yandan türkiyenin en zengin 3. kişisinin olan şirketin batması pek mümkün gibi gelmiyo bana ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilkea. -- 29 Ağustos 2007; 19:37:05 >
  • digiturke 1 milyon uyesi ile masalla hic bisi olmaz rahat olun.. adamlar her gun yeni kanal eklemeye basladi.
    allah icin su scfi channel i ekleyebilseler uste daha para biler veririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

dreamboxın çalışma mekanizması nedir? yani herşeyi izlersinizden kasıt ne mesela?

Dreambox cihazıyla kullandığın yerde internet bağlantısı yardımıyla milletin yasal abonelikle izlediği platformları kart paylaşımıyla sen de izleyebiliyorsun.Bu serverların bazıları ücretsiz olduğu gibi biçoğu da ücretli.Fakat ücretlilerin avantajı tek bi yasalkarta vereceğin parayla biçok digital platformu izleyebiliyorsun.Hotbirdte nerdeyse izleyemeyeceğin kanal yok gibi..
  • ben arçelikten 320 ytl 12 taksite aldım, 1. TFF lig hastasıyım, diğer kanallar açısından da memnunum, futbolu maçı seviyoson mecbur alıcan, kanal sıralamasını sen yapsan ne olur onlar yapsa ne olur, 2 günde hepsinin numarasını zaten gözün kapalı giriyosun, cihazı alıyom komşuma da akrabama da götürüyom maçımı izliyom 2 haftadır,,,

D-Smart Kullanıcı Hakları ve Yükümlülükleri:
    7- D-Smart Dijital Platformu kullanıcılar tarafından talep edilen paralı kanalları da ulaştıracaktır. Ancak kullanıcı, bu kanalları satın alıp almamakta tamamen serbesttir. Kullanıcı, D-Smart uyumlu KUTUYU SATIN ALDIĞI ANDA İZLEMEKTE OLDUĞU KANALLAR İÇİN HİÇBİR ZAMAN ücret ödemeyecektir.
  • FreeTv'yi bile bile D-smart alanlara şaşırmamak elde değil
    Milletimiz balık hafızalı ne yapalım bu böyle oldukçada doğan daha onlarca platform kurar
  • quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

FreeTv'yi bile bile D-smart alanlara şaşırmamak elde değil
    Milletimiz balık hafızalı ne yapalım bu böyle oldukçada doğan daha onlarca platform kurar

Forumda alıpta memnun olmayan çok az olmasına rağmen D-smart nedir ? sorusuna 'Doğanın kazığı' cevabını vermenin ötesine geçemeyen d-smart kutusu görmemiş insanlarında hala bu tür yorumlarını devam ettirmesine hiç şaşırmıyorum ...

Kimsenin de birşey unuttuğu falan yok bırakın bu boş ve ucuz genellemeleri ...

• Wallahi sen kendini avut dostum birçok uydu forumlarında bana ratslayabilirsin D-smart kutusu görmemiş ifadesine sadece gülüyorum
    Kaldıki burada D-smartı eleştirmemizin ilk nedeni kutular değil bunu anlayabilmeni beklerdim ama madem o konuya girmişsin sana diyeceğim;
    280-300 Ytl birçok için kişi sorun olmaz ama neden millet 150Ytl'ye özellik olarak D-smart kutularından çok daha fazla iyi olan kutuları almak varken onları almaya mahkum olsunlar. D-Smart zaten öde-izle olmayacakmı? Müşterilerden kutu satarkta kar etme düşüncesi doğan grubunun ne mal olduğunu göstermezmi? Zaten müşterine hizmet verirsen sana para kazandıracak ama doğanın hedefi bir FreeTv vurgunu daha yapmak. Aynı şeyler olmadımı FreeTV'de??? Yani Satsın kutuları gerçek eder fiyatlarıyla, hatta yeni uyulu kutular çıkarsın özellik olarak hak edeceği fiyatlara satsın.

• bence d-smartı kötüleyenler kedi galiba... kedi - ciğer - mundar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gattuso28

bence d-smartı kötüleyenler kedi galiba... kedi - ciğer - mundar

o zaman git kazıklan sen pardon satın al.
  • Aşağıdaki olumlu olumsuz yorumlar tamamen bana aittir lütfen saygılı olunuz.

1. Kimse D-Smart alanlara "enayi" manasına gelen kelimeler ya da cümleler kullanmasın, gerçekten ayıp. Karşınızdakilerin düşüncelerine saygılı olun, ben de aldım ama asla enayilik yapmadım çünkü sözleşmesinden bilmem nesine kadar kendi taleplerimi karşıladıgı için aldım.

2. Ben D-Smart aldım 300 ytl vererek neden, çünkü belgesel kanalları sürekli açık kalacak ama gidip Neo Geo Wild i tercih etseydim ayda 30 YTL verip Digiturk almak zorunda kalacaktım çok kaba bir hesapla D-Smart alanların 10. aydan sonra zaten kara geçtiği gözükür Digiturk'e göre (Bu yorumu belgesel izlemeyi seven ve benim gibi aylık fatura ödemek istemeyenler için yapıyorum)

3. D-Smart'ın en kötü taraflarından biri yazılımı, çok agır kanal geçişleri + belli belirsiz kumanda ve alette kitlenmeler, bu tip durumlarda tek çözümünü fişi çekip yenidne takmanın olması gibi seçenekleri özetleyebilirim

4. En iyi tarafı da şu bence, aylık fatura derdiniz yok ve böylece Animal Planet i bedava izleyebiliyorum Çünkü 300 YTL yi verdim ve Anlaşmaları bitene kadar bedava izleyeceğim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.