D-smart aboneliğimin sonlanması bayiye başvurup genel merkeze fax çektim. D-smart dönüş yapıp iptal talebini aldıklarını doğruladı, on gün önce mail gönderdi, mail içeriğinde bir hafta içinde cihazı bayiye teslim etmem yönünde mesaj geleceğini belirtilmişti. Aradan on gün geçmesine rağmen telefonuma mesaj gelmedi, cihazı teslim almıyorlar. Ben müşteri hizmetlerini aradığımda ve mesajın neden gelmediğini sorduğumda işlemin devam ettiği söylenerek zorla aboneliğin devamı sağlanıyor. Devam edecek bir işlem bulunmamaktadır. Daha önceki iptal girişimlerimlerimde cihazı teslim almakta zorluk çıkarttıkları için sonuçsuz kalmıştı. Şu an tüm işlemleri tamamladım ancak d-smart cihazı teslim almaktan kaçınarak aboneliği uzatıp böylece haksız kazanç sağlıyor. Bu kez BTK'na da şikayet başvurusu yaptım ve başvuru numarası aldım.
Eğer d-smart cihazı teslim almamakta ısrarcı olur ise mahkeme kararı ile tevdi mahalli tayin edip cihazı oraya bırakmaktan ve kendilerine de cihazın teslim edildiği yeri noter ihtarnamesi ile bildirmekte başka çare kalmıyor.
Bu sistemlere bir daha asla abone olmam, olunmasınıda kimseye tavsiye etmem.
Burdan yaz bakalım bir.. Ben çok kez üyelik iptali yaptırdım.. Sıkıntı çıkmadı....
Şansınıza zorluk çıkmış bende zamanında iptal ettiğimde hiç uğraşmadım vallahi Sadece bi fax çektim oda telefonda uygulamadan.
quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Şansınıza zorluk çıkmış bende zamanında iptal ettiğimde hiç uğraşmadım vallahi Sadece bi fax çektim oda telefonda uygulamadan.
Aynen cepfaks ile iptal etmiştim geçen sene. Bir günde iptal edilmişti. Ancak cihaz mülkiyeti bana aitti halen kullanıyorum bayramda seyranda tüm kanallar bedava oluyor. Ha birde iptal faksı çektikten sonra mega paketi 10 tlye teklif etmişlerdi izlemiyorum diye iptal ettim.
MiskinC
kullanıcısına yanıt
Valla hocam şuan spor izlemiyorsan süperlig filan d smart tivibu filan gayet güzel digitürk habire zam yapıyor bi yenilik göremiyoruz son 3 senedir platformlar bitik durumda umarım düzelirler rekabeti özledik
AMCA
kullanıcısına yanıt
hocam benim sporla pek alakam yok. Kapitalizm olarak görüyorum. Sadece belgesel ve haber izlerim. Arasıra da yabancı dizi izlerim. fta kanallarda bunlar oldukça kaliteli ve içerikler fazla. Zamanım pek olmuyor ama boşta kalırsam ve fta kanallarda bir şey bulamazsam tubi, puhu tv gibi legal apklara bakıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme