Şimdi Ara

D-Smart ama hangi marka,model ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumların büyük bir kısmını okudum fakat kimse net bir yorumda bulunmamış . Bu yüzden bu başlığı açtım Digitürke her ay 35 ytl para vermekten bıktım ve kapattırdım . Bu yüzden D-Smarta geçmeyi düşünüyorum fakat ne marka ve ne model almam gerektiğine karar veremedim bu yüzden D-Smart kullanan arkadaşlar net yorumlarda buluna bilirlerse çok makbule geçer ( Forumdan anladığım kadarıyla her marka aynı deniyor fakat bir çok çeşit var hangisi alınmalı ? ) şimdiden teşekkürler !

• Tüm markaların özellikleri aynı zaten. Cihazlar farklı değil. Bende Goldmaster var, memnunum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga01

Tüm markaların özellikleri aynı zaten. Cihazlar farklı değil. Bende Goldmaster var, memnunum...

+1 Evet hepsi aynı.
  • peki arkadaşlar teşekkürler . o zaman gidip her hangi bir makınayı alalım
  • bence next haric cünkü nexin 8000 ve 9000 serisi ile aldığı leke temizlenemez...
  • işin aslı şu arkadaşlar cihazların özellikleri ve parçaları aynı çinde üretiliyor humax markası tarafından istanbulda bizim markalar sadece elbise giydiriyorlar.
  • bir leke olduğunu düşünmüyorum, ama olsa bile bütün cihazlar aynı yazılımları aynı bir fark yok yani sadece servis farkı olur

quote:

Orjinalden alıntı: hanturk

bence next haric cünkü nexin 8000 ve 9000 serisi ile aldığı leke temizlenemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezihh -- 10 Temmuz 2008; 10:55:41 >
  • leke ile kastettiğiniz nedir merakettim benim oturduğum yerde next modelleri mevcut almamlımıyım
    yani eğer her marka ve model aynıysa next için neden böyle dedin açıklarmısın ??
  • leke filan yok! arkadaş sadece 8000 lere artık fazla yazılım gelmiyo (kaç senelik cihaz yaw) ondan böyle dedi galba ama next cihazı satarken şu kadar yıl yazılım garantisi demiyor ki!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.