Şimdi Ara

D smart hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler d samrt aldım 2008 aktivasyonlu. sabah taktım izliyordum discovery changel falan izliyorum bugün kartı çıkarttım antenin de ucunu çıkarttım tekrar taktım hiç birini göstermiyor. sadece yeşilçamı gösteriyor neden acaba? diğer kanallarda ise görüntü yok

• cihaz açıkken fişini çek.sonra aç.sinyal ayarlarıyla oyna.olmazsa yazılım güncelle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüksemburg

beyler d samrt aldım 2008 aktivasyonlu. sabah taktım izliyordum discovery changel falan izliyorum bugün kartı çıkarttım antenin de ucunu çıkarttım tekrar taktım hiç birini göstermiyor. sadece yeşilçamı gösteriyor neden acaba? diğer kanallarda ise görüntü yok

Olmazsa, SmartOnline'den sinyal yenileme yapabilirsiniz.
    İnternet'e Smartonline yazın çıkar, oraya bilgilerinizle giriş yapıp, sinyal yenileme yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazgs58

cihaz açıkken fişini çek.sonra aç.sinyal ayarlarıyla oyna.olmazsa yazılım güncelle.

durumla ilgilendim bayağı. öüşteri hizmetlerini aradım sorun bulamadılar çanak yerinden kaymış şansa bakar mısnız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

quote:

Orijinalden alıntı: Lüksemburg

beyler d samrt aldım 2008 aktivasyonlu. sabah taktım izliyordum discovery changel falan izliyorum bugün kartı çıkarttım antenin de ucunu çıkarttım tekrar taktım hiç birini göstermiyor. sadece yeşilçamı gösteriyor neden acaba? diğer kanallarda ise görüntü yok

Olmazsa, SmartOnline'den sinyal yenileme yapabilirsiniz.
    İnternet'e Smartonline yazın çıkar, oraya bilgilerinizle giriş yapıp, sinyal yenileme yapabilirsiniz.

Sinyal Yenilemeyi yaptım sorun çanaktaymış çanak yerinden kaymış. durum düzeltildi . ve bir iki sorum var . Discvoery ID kanalı şifrelimi bazen açık bazen kapalı gördüm. ikinci ise comedy smart yerine ne gelmiş acaba teşekkürler

• Rica ederim, Cihazının 2008 aktivasyonlu, bildiğim kadarıyla 2008 cihazlarda, ID kanalı şifreli olması gerek.
    Ayrıca Comedy Smart kanalı kapanarak yerine Dizi Smart kanalı açılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.