Şimdi Ara

D-Smart HD görüntü kalitesi berbat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6 sendir ücret vermeden kullandığım nextstar d-smart uydu alıcısını HD kampanyası kapsamında değiştirdim. 22+20 TL (yan oda) olarak iki cihaz verdiler . Mega paket +24 ay tahhüt sabit fiyat garantisiyle üye oldum. Gel gelelim Vestel marka HD cihazlarının görüntü kalitesi berbat. Tvnin kendi uydusunun pırıl pırıl gösterdiği kanalları D-smart sönük ve cansız eski dev ekran tüplü televizyonlar gibi veriyor. Sadece HD değil normal kanallarda da Tvnin uydusu daha iyi. Yan oda olarak koyduğum diğer oda da durum aynı. Pişman olduğumu geri iade etmek istediğimi söylediğimde 48+48 iki adet aktivasyon bedeli istediklerini söylediler. Neyse şimdilik ücretsiz servis gönderip baktıracaklar ama sorunun uydu cihazı kalitesinde olduğunu düşünüyorum. Deneme imkanım olsaydı kesinlikle almazdım. Çin malı uydu cihazlarının bile görüntü kalitesi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitesinek -- 16 Nisan 2015; 13:42:20 >

• bağlantılarında problem vardır. ben de görüntü gayet iyi
  • Vestel cihazlar sıkıntılı başka marka alsaydın keşke yerli sermaye deyip duruyorlar ama ürünleri 5 para etmez pace veya humax çok iyi gösteriyor kanalları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitesinek kullanıcısına yanıt
    görüntü ayarlarından hd ayarını 1080i olarak seçmemişsindir. O yüzden görüntü kötüdür. Ayarları kurcala dediğim yeri görürsün zaten
  • Bugün servis gelecek , ayarlar 1080 zaten. Bağlantılarda bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum.
  • D smartta kendi hd kanallarıın kalitesi kötü. Ayrıca hava şartlarından çabuk etkileniyor. Pace marka kutu var, fox sport hd ya da nba tv hd izledikten sonra smart sport izleyince farkı görüyorsunuz. Kanal d, cnn türk, sinema kanalları kısaca kendi hd kanalları çok kötü. A haber, star, trt hd kanalları çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.