Şimdi Ara

D-smart HD-SD yayınlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . D-smart süper paket modül üyesiyim ve kendime göre kanal listesini hazırlıyorum suan. Ancak kafama film kanallarının hd-sd yayın akışları takıldı. Suan için gösterilenler aynı ama acaba yayın akışı ile ilgili farklılıklar var mı ? Eğer yoksa sd olanları listeden silmek istiyorum çok fazla kanal oldu . Aynı isimde olup da yayın akışı farklı olan kanallar var mı sd - hd olarak ? Mesela disc. science ile disc. science hd gibi . Gösterilen programlar farklı idi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpbs -- 10 Şubat 2014; 1:54:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackpbs

Merhaba arkadaşlar . D-smart süper paket modül üyesiyim ve kendime göre kanal listesini hazırlıyorum suan. Ancak kafama film kanallarının hd-sd yayın akışları takıldı. Suan için gösterilenler aynı ama acaba yayın akışı ile ilgili farklılıklar var mı ? Eğer yoksa sd olanları listeden silmek istiyorum çok fazla kanal oldu . Aynı isimde olup da yayın akışı farklı olan kanallar var mı sd - hd olarak ? Mesela disc. science ile disc. science hd gibi . Gösterilen programlar farklı idi .

science larda farklı
    animal planetlerde aynı sayılır ama 90dk fark var sanırım.
    ben listeme koydum.
    moviesmart ve diziler eş zamanlı
    başka yok diye hatırlıyorum

enigma 2 li cihazınız varsa
    kanal listemi ve piconlarımı yollayabilirm size isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Merhaba arkadaşlar . D-smart süper paket modül üyesiyim ve kendime göre kanal listesini hazırlıyorum suan. Ancak kafama film kanallarının hd-sd yayın akışları takıldı. Suan için gösterilenler aynı ama acaba yayın akışı ile ilgili farklılıklar var mı ? Eğer yoksa sd olanları listeden silmek istiyorum çok fazla kanal oldu . Aynı isimde olup da yayın akışı farklı olan kanallar var mı sd - hd olarak ? Mesela disc. science ile disc. science hd gibi . Gösterilen programlar farklı idi .

science larda farklı
    ben listeme koydum.

teşekkür ederim yardımınız için. siteden yayın akışlarına baktım ama yine de emin olmak için sorayım dedim. Zaten hazırdı listem sadece şu hd sd olayını bekliyordum :) teklifiniz için teşekkürler :) Bu arada discovery ile dis hd showcase yayını değişik orada kafalar karışmasın bilmeyen arkadaşlar için.

edit: picon dediğiniz nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpbs -- 10 Şubat 2014; 2:54:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

science larda farklı
    ben listeme koydum.

teşekkür ederim yardımınız için. siteden yayın akışlarına baktım ama yine de emin olmak için sorayım dedim. Zaten hazırdı listem sadece şu hd sd olayını bekliyordum :) teklifiniz için teşekkürler :) Bu arada discovery ile dis hd showcase yayını değişik orada kafalar karışmasın bilmeyen arkadaşlar için.

edit: picon dediğiniz nedir acaba?

kanal logoları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.