Şimdi Ara

D-SMART HD UYDU ALICISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 D-SMART HD UYDU ALICISI
    Full paket üyeliği biten, D-Smart HD uydu cihazımı, başka bir platforma geçtiğim için satıyorum. Şu an hangi kanallar açık, hangileri kapalı bilmiyorum. 2011' de yapılan sözleşme gereği, üyelik bitince bu cihaz bende kaldı.

D-SMART HD UYDU ALICISI  D-SMART HD UYDU ALICISI

Kutusu, kumandası, adaptörü ve tüm içeriği ile birlikte verilecektir. Kozmetik olarak da tertemiz durumdadır. Kumandası yeni, henüz hiç kullanılmadı.
    Fakat kendi kutusundan çıkan standart HDMI kablosu biraz kalitesiz olduğu için, bir süre sonra bozuldu ve ben de Goldsmart' ın 24K altın kaplama 1.3 3D HDMI kablosunu almıştım. O kabloyu da yanında vereceğim.

Önerilen ürünlere göre, takas tekliflerinizi düşünebilirim.

Cihazla ilgili sorusu olan arkadaşların, PM yoluyla ulaşmasını rica ediyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu uydu alıcısı arkasına 16 gb bellek taksak film kaydı için yeterli olurmu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok hocam. Denemedim hiç :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kumandasını satarsan almak isterim,
  • VGroove kullanıcısına yanıt
    üyelik senin üstünüyse eğer zamanında aldığın.

bana spor ve belgesel paketi açtır 1 yıllık cihazsız 200 tldan alayım. sizin için uygunsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.