Ekim 2014'te, şampiyonlar ligi, la liga, uefa ve euroleague izlerim diye d-smart + internet'e aylık 80 TL ödemeyi kabul ettim.
Fakat, bu liglere ait ihaleleri alamayacaklarından ya da ihale sürecinde olduklarından bahsetmeyen bu aymazlara kandım ve sonuç olarak, bu yıl ne şamp. ligi, ne uefa ne de euroleague izleyemiyorum. İnternetim sözde 20 mbit, özde 6 mbit. Arıza kaydı bıraktım, adamlar 2 gün sonra döndü "bölgenizde genel bir sıkıntı var" diye.
Ve hala söz verdikleri hiç bir yayını verememelerine rağmen aylık 80 TL alıyorlardı.
Ben de kendilerini aradım. abonelik fesih bedeli olarak 258 TL fatura çıkartırız dediler. Ben de miktarı makul bularak uydunet'e başvurdum. aboneliğimi yaptırdım. Şimdi tekrar aradım iptal etmek istiyorum diye. Bana verdikleri cevap: "abonelik iptal bedeli 800 TL'dir. arkadaşımız size yanlış bilgi vermiş."
Şimdi ben uydunet ile sözleşme yapmışım. Ya oraya taahhüt ödeyeceğim. Ya da bu aymaz adamlara. Bu işin tüketici mahkemesinde kullanıcı lehine çözülme durumu söz konusu mudur?
Tuketici heyetine basvurun. Mayis 2015 itibariyle 2 senelik taahutlerim resmi olarak gecerliligi olmuyor. 1 yildan sonra kapatabiliyorsunuz uyeliginizi. Forumda konusuda var. Arastirin bulacaksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
BTK Online şikayet sayfası var oraya yazın. İki üç güne sonuçlanıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme