Şimdi Ara

D-Smart+İnternet ile ilgili sorularım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim TTnet ile sözleşmem 5 aralık'ta bitecek D-Smart+İnternet Kampanyasına Geçeceğim!
    Ancak Sorum Şu Ben Ev Telefonunu kapatacağım ve D-Smart Net Fiber Alacağım Asıl Sorum ise şu Ben Fiber Aldığımda Telefonsuz Aynı Yalın ADSL Gibi Yalın Fiber'e 9,99 TL Ödenicekmi?
    Alacağım Paket Şu; D-Smart HD,Maxi Paket,20Mbit 50 AKN Yalın Fiber İnternet!

• Arkadaşlar Saatlerce Cevap Bekliyorum Bilen Varsa Yazsın! !!!
  • arkadaşım yalın internete geçebilirsin tabiiki dsmart.com.tr ye girip fiyatlara bakmalısın birde fiberi baglatcagın yerde fiber altyapısı varmı diye sor
  • Yalnız soruyu yanlış anlamışsın! Yalın ADSL'de 9,99TL Yani 10 TL Ek Ödüyorsun ya Telefonsuz Olarak Fiber'i kullanırsan O 10 TL Yalın Fiber'de olacakmı?
  • Bayramdan sonra geçiyrum. O zaman detaylı bilgi veririm.
  • Tmm saol arkadaşım! Detay ver memnunmusun filan herkes genelde memnun'da olsun!
  • Arkadaslar ben bu kampanyadan faydalandım.netin baglanması 3-4 sürdü.ama geçiş olduğu için sadece 1saat netsiz kaldım.hem net hemde Dsmart kanalları olsun fevkalede...tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Saol Kardeşim Bende Zaten D-Smart 2008 SD Kullanıcısıyım! Çok Memnunum D-Smart'a Güveniyorum Memnuniyet Konusunda Ama Fiyatlar Gerçekten İndirimli Şaşırtıcı Bir Fiyatı var bu nedenle fatura sıkıntılarından korkuyorum gerçekten ama Doğan Grubu'na güvenirim En çok korktuğum Karamehmettir ilk batmasını beklediğim şirkettir. İnsanları dolandırdı şimdide D-Smart'tan kopya çekmiş Digiturk+Doping adsl kampanyası yapmış arkadaşım aldı ne 1 mbit'in altında Çok yavaş digitrukde çekme sorunları çok faturada çok fazla geliyormuş Bu nedenle sordum size ama kime sorsam acaip memnun hızımız 8mbit'in altına inmiyor diyorlar HD Kalitesi'de D-Smart'ın Digiden bence kat kat iyi digiturk'u sevmem zaten onda bişey yok! Benim içim rahat yani Digiturk beni bize geçin diye arıyor bende D-Smart'a geçecem diyorum bir daha arıyor bize geçin bende şikayet ettim devlete aramadılar sonra kurtuldum Siz siz olun D-Smart alın bence benim gözlemlerim olumlu sikayetvar.com'da D-Smart'en az şikayeti olan TV Platformu Smile'da en az şikayeti olan İnternet!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.