Şimdi Ara

D-Smart İnternet + Spor Paketi HD (Öneri ve Değerlendirmeleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 Kasımda TT net aboneliğimiz bitiyor, dsmart internet ve spor paketine geçmeyi düşünüyorum ama bir kaç takıldığım konu var, kullananlardan yorumlarını rica edecem;

1) Verdikleri HD uydu markası model nedir? görüntü sinyal vb. kalitesi ve verimi nasıldır? uydu menüsü sistemi üzerinde oynama veya yazılım yükleme gibi işlemler yapabilirmiyim?
    2) İnternet hizmeti ve verimi nasıl, ttneti aratırmı? 8mbit - 50GB akn düşünüyorum. 16mbit le ahım şahım bir farkı olur mu? Not: şu an ttnet 16mbit-50GB akn kullanıyorum.

onun dışında bilmem gereken birşey, sorun yaşayabileceğim bir konu varmı, müşteri hizmetleri teknik servis hizmeti gibi konularda iyi midir d-smart?

yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...

• d-smart forumunda d-smart kullanan kimse yokmu?
  • hocam öncelikle konuyu yeni gördüm d-smart mega hd 2 paketi var bende tüm spor film kanalları hd olarak mevcut en üst düzey paketin bir alt versiyonu oluyor en üst düzey pakette ek olarak kırmızı noktalı yayınlar mevcut ben geçen yıl kampanya vardı taahhüt bedelini dsmart ödüyor 120 tl ye varan kısmını geri kalanını ben ödedim geçtim ve en azından müşteri hizmetleri açısından kaliteli hız+görüntü zaten fevkalade ttnet te karşılamışızdır hepimiz bi sıkıntı olduğunda müş.tem. bağlanana kadar pes ediyoruz bu yüzden d-smart ı şiddetle tavsiye ederim tarzınız nasıldır bilemem ama belgesel kanalları vs. açısından zengin içeriklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzoztas

hocam öncelikle konuyu yeni gördüm d-smart mega hd 2 paketi var bende tüm spor film kanalları hd olarak mevcut en üst düzey paketin bir alt versiyonu oluyor en üst düzey pakette ek olarak kırmızı noktalı yayınlar mevcut ben geçen yıl kampanya vardı taahhüt bedelini dsmart ödüyor 120 tl ye varan kısmını geri kalanını ben ödedim geçtim ve en azından müşteri hizmetleri açısından kaliteli hız+görüntü zaten fevkalade ttnet te karşılamışızdır hepimiz bi sıkıntı olduğunda müş.tem. bağlanana kadar pes ediyoruz bu yüzden d-smart ı şiddetle tavsiye ederim tarzınız nasıldır bilemem ama belgesel kanalları vs. açısından zengin içeriklidir.

geç te olsa cevap için teşekkürler :) dün itibariyle başvuru yaptım hemen akşama doğru gelip uyduyu bağladılar interneti ise pazartesi bağlayacaklar (o gün ttnet ile taahhüt bitiyor) spor paketi + internet aldık maç izlerim sinema çok izlemiyorum 2 ay sinema paketi hediye ettiler, spor dışında belgesel severim şimdilik discovery nin kanalları ve animal planet var idare eder, spor+belgesel olsa yeterli yani benim için, interneti merak ediyorum bakalım bi bağlasınlar da performansı görelim umarım ttneti aratmaz tek korkum o şu an için.

• Sampiyonlar ligi 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yil boyunca ttnette olacakmis.
    D smartin bi anlami kalmadi artik..
    Uefa maclarininda eski tadi yok..
    D smart iyice bozdu isleri.. Eurosportlar gitmisti zaten.. Nba da gitti.. Simdi sampiyonlar ligide gidiyor.
    Film kanallarida berbat otesi..
    Verilen paraya yazik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Sampiyonlar ligi 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yil boyunca ttnette olacakmis.
    D smart iyice bozdu isleri.. Eurosportlar gitmisti zaten.. Nba da gitti.. Simdi sampiyonlar ligide gidiyor.
    Verilen paraya yazik..

haklısın hocam senin yorumundan sonra yeğenin evine d-smart aldırmamaya karar verdim. ttnet^'e kaldık yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechist

quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Sampiyonlar ligi 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yil boyunca ttnette olacakmis.
    Verilen paraya yazik..

haklısın hocam senin yorumundan sonra yeğenin evine d-smart aldırmamaya karar verdim. ttnet^'e kaldık yine.

Bende sirf sampiyonlar ligi ve eurolig bide formula icin aliyordum. Sinema tv ler daha once kapandi zaten d smart kendi sinema kanallarini koydu ama filmler tirt...
    Bi tek ilgimi ceken formula var onuda internetten seyrediyorum..

• evet bu şamp. lig meselesi kötü oldu bakalım belki iptal de ederiz ama duruma bakacam artık. spor paketinin fiyatı baya düşer bundan böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megiddo

evet bu şamp. lig meselesi kötü oldu bakalım belki iptal de ederiz ama duruma bakacam artık. spor paketinin fiyatı baya düşer bundan böyle.

Spor paketi kaldırılmalı. Spor paketimi kaldı :)

• Almak isterseniz sadece 1 yıllık alın, şampiyonlar ligi maçları 15/16 dan itibaren ttnet alt yapısından yayınlanacak. Belki TRT yayınlar maçları olablir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.