AYDA 60 TL OLAN D-SMART İNTERNET ABONELİĞİMİ VE SİNEMA PAKETİNİ DEVREDİYORUM. DEVRETME AMACIM ÖĞRENCİ EVİNDE KALIYORUZ. EV DAĞILDIĞINDAN VE YURDA ÇIKACAĞIMDAN DEVRETMEK İSTİYORUM. PAKET SİNEMA PAKETİ VE İNTERNET ABONELİĞİ. AYDA 60 TL. 8MEGABİT HIZI VE 50 GB AKK VAR. İLGİLENENLER OLURSA MESAJDA ATABİLİRLER TELEFON NUMARASINDAN DA ULAŞABİLİRLER. TELEFON NUMARAM 0543 551 12 03. NUMARAMI FACEBOOKDAN ARATARAK PROFİLİMEDE ULAŞABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR. YER İSTANBUL AVCILAR.
Devretmenin ne avantajı oluyor ki insanlar direkt olarak interneti almak yerine senden devralsınlar? Bir de taahhütlü olduğu için mi devretmek istiyorsun ve devir olayı ne?
Aynen tahütü olduğu için iptal edemiyorum. Tahütün bitmesinede yaklaşık 10 ay felan kaldı. Kısa süreli internet kullanmak isteyenler için devretmek istiyorum. Öbür türlü ben boşuna ödiyecem faturasını.
D-smartta devir yapılmıyor.
cayma bedeli 600 lira falan kitlediler herhalde o yüzden
uydunet kullanıyorum
gittim 50 liraya ikinci el modem aldım
bağlantı ücretine uydunet ve kablotv toplamda 90 lira para ödedim
şu an 49 lira ödüyorum aylık
bana 39 liraya bağlantı ücreti bedava modem bedava teledünya bilmemne bedava falan bir sürü seçenek sundular 24 ay taahhütle
150 lira modem 200 lira hd kutusu 100 lira bağlantı ücreti bir de indirimli kullandığım günler hesapladım 500 lirayı geçiyordu eğer taahhüt imzalarsam ve taahhütü bozarsam
bu cayma bedellerinin ayarlanması lazım btk ya şikayet etmeli bence
modemdir, tv hd kutularıdır bilmemnelerdir bunları taahhüt karşılığı ücretsiz hediye etmek yerine abonelik bittiğinde iade şeklinde düzenlenmeli 100 lira bağlantı ücreti de saçma. Bu da superonline ile uydunette var. TTnet de de var ama yalın adsl hazırlama ücreti bilmemne toplamda 40 lirayı geçmiyor.