Bildirim
d smart internetten memnun musunuz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben 3 senedir kullanıyorum. Geçen haftalarda bir problem oldu. Müşteri hizmetlerini arayıp ısrarla sorunun benden kaynaklanmadığını ve teknik bir kontrol yapılmasını isteyip kayıt açtırdım. İki üç gün sonra saha dolabında bir sorun tespit edip giderdiklerini söylediler ve kontrol ettiğimde sorun yoktu.
Bunun dışında bir sorunla karşılaşmadım. Zaten TT altyapısını kullanıyorlar. -
komsum 16 mbit ama 5 i gecmiyor cok kotu diyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altyapi sıkıntılıdır d smart ne yapicak uzaydan altyapkmi cekecek altyapi telekomun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 mbit verebilmesi için vdsl2 olması gerekiyor diye biliyorum . onun ttnetteki karşılığı da hipernet galiba. dsmart bunu vermiyor yada veremiyor galiba . teorik olarak dsmartın herkese sunduğu hız mh nin bana söylediği 20 mbit ancak altyapıdan dolayı veremiyor . yani hızınız ne alırsanız alır 8 i geçmez -
bende 16 mbps e kadar internet kullanıyorum ama 8 i geçmiyor. yapabileceğim bir şey yok mu yani? -
Adsl2+ 24 e kadar destekliyor 20 den sonra vdsl2 veriyorlar bilmeden yorum yapmıyalım.D-smart int vdsl2 hizmeti yok.
@izkus35 santrale uzaksındır bölgede çalışma yapılması gerekiyordur modem arayüzündeki adsl hat değerlerini koyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 14 Ekim 2014; 13:01:08 > -
Sınırsız kullanıyorum, bi sıkıntı olmadı...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X