Şimdi Ara

d smart internetten memnun musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba d smart ın 16 gb 5GB akk ve mega paketini almayı düşünüyorum internet ten memnun musunuz sorun çıkıyorum arıza durumlarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 3 senedir kullanıyorum. Geçen haftalarda bir problem oldu. Müşteri hizmetlerini arayıp ısrarla sorunun benden kaynaklanmadığını ve teknik bir kontrol yapılmasını isteyip kayıt açtırdım. İki üç gün sonra saha dolabında bir sorun tespit edip giderdiklerini söylediler ve kontrol ettiğimde sorun yoktu.

Bunun dışında bir sorunla karşılaşmadım. Zaten TT altyapısını kullanıyorlar.
  • komsum 16 mbit ama 5 i gecmiyor cok kotu diyo

• SeniVarya kullanıcısına yanıt
    Altyapi sıkıntılıdır d smart ne yapicak uzaydan altyapkmi cekecek altyapi telekomun.

• 16 mbit verebilmesi için vdsl2 olması gerekiyor diye biliyorum . onun ttnetteki karşılığı da hipernet galiba. dsmart bunu vermiyor yada veremiyor galiba . teorik olarak dsmartın herkese sunduğu hız mh nin bana söylediği 20 mbit ancak altyapıdan dolayı veremiyor . yani hızınız ne alırsanız alır 8 i geçmez
  • armanac05 A kullanıcısına yanıt
    bende 16 mbps e kadar internet kullanıyorum ama 8 i geçmiyor. yapabileceğim bir şey yok mu yani?
  • Adsl2+ 24 e kadar destekliyor 20 den sonra vdsl2 veriyorlar bilmeden yorum yapmıyalım.D-smart int vdsl2 hizmeti yok.

@izkus35 santrale uzaksındır bölgede çalışma yapılması gerekiyordur modem arayüzündeki adsl hat değerlerini koyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 14 Ekim 2014; 13:01:08 >
  • Sınırsız kullanıyorum, bi sıkıntı olmadı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.