Şimdi Ara

D-Smart kanallarda problem var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 4 5 gündür show tv dahil kanal d star tv bu kanallarda özellikle acayip şekilde parazit ve gidip gelmeler yaşamaktayım, d-smarta ait olan film kanalları 1 den 11 e kadar olan hiç bir sıkıntı yok ama diğer kanallarda gidip gelmeler ve parazitler oluşmakta acaba uydudamı problem var yoksa herkestemi böyle merak ettim çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Çanak anteninizle alakalı bir durum çünkü bu kanalların frekansları birbirinden bağımsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    Sanırım bir televizyoncu getirmekten başka çare yok ? bir keresinde 1.ci kanalda 10dk bekleyin düzelir demişleri fakat o kanallar silindiğinde düzeltiyordu ama parazitleri düzeltemedi.
  • M.Taşkın kullanıcısına yanıt
    Evet bir kontrol yaptırmanız lazim

• Televizyoncu çağırdım, bizim çanak otomatik motorlu olduğundan dolayı d-smart ile uyuşmuyormuş bu yüzden bizim çanağın otomatik fonksiyonunu iptal etti yayınlar düzeldi cam gibi izliyorum şuan gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Taşkın

Televizyoncu çağırdım, bizim çanak otomatik motorlu olduğundan dolayı d-smart ile uyuşmuyormuş bu yüzden bizim çanağın otomatik fonksiyonunu iptal etti yayınlar düzeldi cam gibi izliyorum şuan gerçekten.

Bizde de vardı hocam aynı sorun çanak antenden kaynaklanıyor bilirim az çekmedik hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.