Şimdi Ara

D smart mı(25mpbs 69.90) netspeed mi (12mpbs 66)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar eve net bağlatacağım, netspeed 16 mpbs tarifesi 66 lira fakat dün aradığımda maksimum 12 mpbs alabileceğim söylendi birde eve kadar kurulum ücreti 100 lira da ayrıca eklenecek dedi bugün nette gezinirken
    d smart ı gördüm 69.90 liraya 25 mpbs superonline İnternet kurulum ücreti hediye vardı kampanyalar arasında sizce hangisi daha mantıklı siz olsanız hangisini seçersiniz
    Bu arada netspeed ile konuştum dün aslında kullanıcı adı ve şifre de verdiler fakat zaten evime gelen bir kablo var daha önce millenicom kullanıyordum o halde bile eve kadar kurulum ücreti alıyorlar sizde düşüncelerinizi belirtirseniz mutlu olurum belki yanlış düşünüyor yanlış biliyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihverdibi -- 22 Ağustos 2020; 14:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abonelerin neredeyse tamamının evine kablo geliyor.
    Yeni abonelik yaptığında malesef bir fiziki işlem yapılıyor ankastre kutunda.
    Bunu da ucretlendiriyorlar.

İlave olarak superonline fiber varsa ve taahhüt senin için sıkıntı değilse dsmart daha mantıklı tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 22 Ağustos 2020; 14:56:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka firmadan geçiş yapıyorsanız Netspeed bağlantı ücreti almıyor ama yeni bağlantı ise alır ben kuracam derseniz sadece 50 TL aktivasyon alıyor.
    Ama Netspeed'mi Dsmart'mı dersen Dsmart'ın işi internet değil bu yüzden kesinlikle Netspeed öneriyorum.
  • Uzun uzun anlatmayayım. Bir tüketici hakları uzmanı olarak, defalarca örneğini gördüğüm için kesin ve net şekilde uyarıyorum. Hangi firmadan alırsanız alın ama asla d-smart almayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır hocalarım teşekkür ederim fikirleriniz için netspeed alacağım

• Netspeed yaptırdım şuan için memnunum zaten evimde kablo vardı sadece modeme takıp kullanıcı adı şifre girdim ve nete bağlandı fakat eve kadar kurulum ücreti alacaklar sanırım hiçbirşey yapmadan bunu da çözersem haber veririm onun dışında öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.