Şimdi Ara

D SMART MI YOKSA NORMAL UYDU MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eve uydu alıcısı almaya karar verdim. Ama uydu alıcısı hakkında hiçbir bilgim yok. Lütfen bana yardım edin. D-smart mı alıyım.Normal uydu mu? Normal uydu alırsam hangi receiver ı tercih edeyim.

• next 18500 tavsiye ederim bağımsız cihaz 6 ay dsmart hd hediyeli
  • D-Smarta para falan verme bence normal uydu alıcısı al..
    sadece turksat bana yeter diyorsan ve 80-100 liraya kadar bişey arıyorsan Goldmaster 66000 FTA - 72000 FTA ,yu-ma-tu iq plus cihazlarından biri fazlasıyla işini görecektir..
    120 lira civarında neta nx-200 s modeli var buda harika bir cihazdır..
    kartlı usb li bir model arıyorsan 150 liradan başlayan next 2000 super plus modellerine bakabilirsin..

bu cihazlar turksat için fazlasıyla yeterli şifreleri kırabilme özellikleri mevcut,kanal geçişleri çok hızlıdır sorunsuz ve kaliteli modellerdir..
  • hee d-smarta para vermeye deymez nede olsa o flimler bir kaç yıl içinde gecenin bi saati makaslanmış şekilde ulusal kanallardada çıkıyor. yaw arkadaşım teknoloji bu kaliteli içerik isityorsan al aydan aya aile paketi sinema belgesel ne arasan var. d-smartın daha önce yamuk yaptığı bazı arkadaşlar başka türlü konuşuyorlar ama sen duyma. sistem oturdu. zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantis42 -- 11 Haziran 2010; 8:13:55 >
  • bu saatten sonra normal uydu ile dsmart kıyaslaması yapılmaz.
    dsmart digital yayın platformudur ve hd/sd yayın kalitesi ile en azından bu forumda ciddi bir kullanıcı kitlesi oluşturmuştur. bu soruyu 3 yıl önce sormuş olsanız pekçok kişi normal uydu derdi ancak son durum itibariyle dsmart kendine özgü kanalları ve görüntü kalitesiyle çıtayı yükseltmiş durumda..
    tabi bu tercihin bir de parasal yönü var. ne kadar ekmek o kadar köfte meselesi...
  • ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 10 Haziran 2010; 21:30:32 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantis42 -- 11 Haziran 2010; 8:14:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu özelliklerde tv box var mı ?
    2 hafta önce açıldı
    IP TV öneriniz var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 10 Haziran 2010; 21:30:13 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantis42 -- 11 Haziran 2010; 8:14:56 >
  • ......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 10 Haziran 2010; 21:29:55 >
  • Ben dün hem dünya kupası hem ş.l hem de la ligayı(ayrıca discoveryi) rahat izleyebilmek için dsmart bayiine gittim. Şimdi koşulları anlatayım. Benim şu an için durumum dsmartın hd uydu alıcısını almaya yetecek maddi durumum yok(diğer türlü modül olayını da düşündüm çünkü uygunuydu alıcım var). Bende aylık aboneliklere bakayım dedim. Şimdi en az 24 ay abone zorunluluğu var aylık ödeyecekseniz. Yani ben diyelim 1 sene sonra çıkmak istersem eğer, cihazın tüm satın alma bedelini ödemek zorundaymışım. Dedim bu olmaz 24 aya kim öle kim kala ve hiç bir avantaşıda yok(kıyıtırık telekom bile inidirm filan yapıyor 24 ay sözleşmeye). Neyse dedim ee aldık yukarda saydıklarım için ne gerekiyor? Smart paketi geçeceksiniz zaten hiç bir şey yok hd olarak(sd olarak ise yalnızca disco ve animal için 60 tl vermem yıllık ben, çünkü diğer kanallar zaten uyduda da açık neredeyse hepsi). Aile paketi dedim madem, onda da ş.l ve uefa yokmuş. Oh dedim. Neyse bu bana uymaz 40 tl versek zaten lig tv filan alınır(ki ben pek izlemem tr ligini sadece örnek olsun diye veriyorum). Ayrıca bir de ayak bastı parası var. Bende uydu sistemi kurulu, tek yapmam gereken yeni gelen receiveri takmak. Ama adamlar sadece gel tak garanti imzala için 40 tl istiyor. Yani 24 ayda verdiğiniz para ile neler yapılır bir düşünün, hem de sadece kiralıyorsunuz, sizde hiç bir şey kalmıyor bu durumda. Maddi durumu iyi kişiler için hdsmart güzel bir olay. Ama orta gelirli bir kişiye, yapılan bu haksızlıktan başka bir şey değil. Kendi hesabınızı kendiniz yapın. Bu arada, yaygınlaşamayan teledünyaya da buradan bir...

• GÜZEL KARDEŞİM BEN KİMSEYE HAKARET ETMEM YAZILARIMDA BU ŞEKİLDE HAKARETVARİ OLDUYSA ÖZÜR DİLERİM. BEN ATIŞIYORUZ DİYE YAZDIM. AMA TANIMADIĞIM ADAM BENDEN BÜYÜKMÜ EVLİ BARKLIMI BUNLARI BİLMEDİĞİM İNSANA NEDEN HAKARET EDEYİM. OK. KEÇİ OLABİLİRİM. SANA GÖRE ARIZADA OLABİLİRİM AMA TERBİYESİZ DEĞİLİM PAŞAM. ÇOK ŞÜKÜR AİLE TERBİYESİ ALDIK. DEDİĞİM GİBİ YANLIŞ ANLAŞILDIYSAM ÖZÜRDİLERİM

• quote:

Orijinalden alıntı: atlantis42

GÜZEL KARDEŞİM BEN KİMSEYE HAKARET ETMEM YAZILARIMDA BU ŞEKİLDE HAKARETVARİ OLDUYSA ÖZÜR DİLERİM. BEN ATIŞIYORUZ DİYE YAZDIM. AMA TANIMADIĞIM ADAM BENDEN BÜYÜKMÜ EVLİ BARKLIMI BUNLARI BİLMEDİĞİM İNSANA NEDEN HAKARET EDEYİM. OK. KEÇİ OLABİLİRİM. SANA GÖRE ARIZADA OLABİLİRİM AMA TERBİYESİZ DEĞİLİM PAŞAM. ÇOK ŞÜKÜR AİLE TERBİYESİ ALDIK. DEDİĞİM GİBİ YANLIŞ ANLAŞILDIYSAM ÖZÜRDİLERİM

Bakın ben konuyu açan arkadaşımıza kendi fikrimi söyledim ve D-smart yerine normal uydu almasını tavsiye ettim ama sen bu mesajımın altına ''bu arkadaşların D-smarttan kuyruk acıları var'' gibisinden bence hiç gereği olmayan bir mesaj attın.bunun yerine keşke sende fikrini belirten bir mesaj atsaydın sadece tavsiyeni belirtseydin veya sadec d-smartı övseydin bu beni ilgilendirmezdiki bilmem anlatabiliyormuyum..

Neyse konuyu kapatalım gitsin.. ben kendi adıma mesajlarımı editliyorum..
    sende bu son mesajında erdem sahibi bir insan olduğunu göstermiş oldun bu nedenle Bende kullandığım kelimelerden ötürü senden özür diliyorum ,sende yazdıklarımdan ötürü kusura bakma kardeş

• İLGİLİ YAZILAR DÜZELTİLDİ. SAYGILAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.