Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.577
Cevap
56
Favori
191.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonylock

Evet kaynak bölümünde tv seçili.. Sinayl zayıf veya yok uyarısı çıkıyor

Hocam çanağı kontrol ettirdiniz mi? Sinyal zayıfsa çanak ayarı gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çanağı kontrol ettirmedim. Yarın D smart servisini çağırıp çanağı kontrol ettireyim. Dediğiniz gibi çanaktada sorun olabilir. Ben tv yi ilk kurulum yaptığımda Sinyal kalitesi Doğan tv de yüzde 58 gösteriyor normalmidir
  • quote:

Yok hocam çanağı kontrol ettirmedim. Yarın D smart servisini çağırıp çanağı kontrol ettireyim. Dediğiniz gibi çanaktada sorun olabilir. Ben tv yi ilk kurulum yaptığımda Sinyal kalitesi Doğan tv de yüzde 58 gösteriyor normalmidir

Peki modül takılı olduğu halde şifreli olmayan kanalları gösteriyor mu?

Modül takılı olsada, modül takılı olmasada Uydu tipi Dsmart seçtiğimde Ücretsiz programları gösteriyor hocam.
     D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK]
  • CI+ - Panasonic Neo-plasma 42ST33 dahili uydu alıcısı- Sinema+Dizi+Spor

TV8 tam da Survivor ile HD ye geçti kral oldu.
  • quote:

Modül takılı olsada, modül takılı olmasada Uydu tipi Dsmart seçtiğimde Ücretsiz programları gösteriyor hocam.
     D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK]

Sinyal seviyesi düşük ancak şifresiz kanalların buna rağmen izlenebilmesi ilginç geldi.

Hocam DSmart'ı arayıp teknik destek isteyin bakalım telefonun öbür ucundan bir harika yaratabilecekler mi?

Maalesef bu konuda beni şaşırtamadılar. Yarın bakalım teknik servisten arkadaş geldiğinde nasıl tespit yapacaklar. Yarın konu hakkında haberdar edecem sizi hocam. Olmadı en son sizi telefon ile arayıp sizden telefon ile destek alacam hocam :)
  • quote:

Maalesef bu konuda beni şaşırtamadılar. Yarın bakalım teknik servisten arkadaş geldiğinde nasıl tespit yapacaklar. Yarın konu hakkında haberdar edecem sizi hocam. Olmadı en son sizi telefon ile arayıp sizden telefon ile destek alacam hocam :)

İnşallah sorununuz en kısa zamanda çözülür. Bir yardımımda dokunmadı size aslında.

Note: Ankara'ya sabaha karşı geldim. Modül yerleştirmede sıkıntı yok sanırım zira arkadaş resim atmış.
  • Bişey sormak istiyorum.Bizde d smart var şuan avrupa maçlarını izleyebiliyoruz.led tv aldık şimdi biz d smart kartını dışarıdan ikinci el aldığımız bir modüle takıp lcdde d smart kanallarını izleyebilirmiyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tekrar merhaba :) Bugün d smarttan teknik servis geldi. Sizin dediğiniz gibi çanak ayarlarında sorun vardı. İkinci olarakta TV nin modülü kartı takarken hafif yerinden oynamış. Kısacası çok şükür sorunu hallettik ve sorunsuzca izleyebiliyorum şu anda. Yardımlarınız için tekrardan size ve diğer arkadaşa çok teşekkür ederim.
  • yanlış kart yerleştirdiniz hataları almaya başladım şimdi.
    bıktırdı iyice bu modül.
    2.5 sene sorunsuz kullandım.son 1.5 senedir şifre çözmeme sorunları oluyor.

ci+ ile de değiştirmiyorlar
  • quote:

Tekrar merhaba :) Bugün d smarttan teknik servis geldi. Sizin dediğiniz gibi çanak ayarlarında sorun vardı. İkinci olarakta TV nin modülü kartı takarken hafif yerinden oynamış. Kısacası çok şükür sorunu hallettik ve sorunsuzca izleyebiliyorum şu anda. Yardımlarınız için tekrardan size ve diğer arkadaşa çok teşekkür ederim.

Rica ederim, dediğim gibi pek bir yardımım olmadı ama geçmiş olsun. Sorun düzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

yanlış kart yerleştirdiniz hataları almaya başladım şimdi.
    bıktırdı iyice bu modül.

Üyelik bitince benim gibi ayrıca CI+ modüllü yeni modüllü üyelik almanız gerekiyor, başka türkü CI+ a geçemiyoruz malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

bıktırdı iyice bu modül.

Üyelik bitince benim gibi ayrıca CI+ modüllü yeni modüllü üyelik almanız gerekiyor, başka türkü CI+ a geçemiyoruz malesef.

paketim bitince ci+ ile değiştiriyorlar mı ?
  • quote:

quote:

quote:

bıktırdı iyice bu modül.

Yok ayrıyetten yeni modül alacaksınız, eskiden aldığınız gibi, d-smart müşteri hizmetleri ile bi işiniz yok yani, artık teknosadan mı, internetten mi alırsınız tercihinize göre , bimeks te falanda var.
    ben multivizyondan aldım 1 ay önce.

• paketim nugun itibariyle sona erdiler
    1 ay once aramıstım mega pakete 22 lira teklif ettiler.2 gun ncede 20 lira teklif ettiler 12 ay taahhutlu.yine kaubl etmedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bıktırdı iyice bu modül.

Yok ayrıyetten yeni modül alacaksınız, eskiden aldığınız gibi, d-smart müşteri hizmetleri ile bi işiniz yok yani, artık teknosadan mı, internetten mi alırsınız tercihinize göre , bimeks te falanda var.

ci+ modülde sorun yaşayıp yaşamıyacağım garanti değil.
    arkadaşımdan alıp deneyeyim en iyisi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bıktırdı iyice bu modül.

ci+ modülde sorun yaşayıp yaşamıyacağım garanti değil.
    arkadaşımdan alıp deneyeyim en iyisi.

E tabi ama denemek kesin çözüm, benim 1.5 yıllık modülde kanallar gitti olayı bitti CI+ ile, panasonic plasma ST serisi kullanıyorum, artık tek kumandaya döndüm, bir tek CI+ kendini güncellemek istiyordu sürekli onuda forumdan çözdüm biri paylaşmış ileride başınıza gelirse nerede güncellemeniz gerektiği yine bu forumda karşınıza çıkacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: onurksk1912

paketim nugun itibariyle sona erdiler
    1 ay once aramıstım mega pakete 22 lira teklif ettiler.2 gun ncede 20 lira teklif ettiler 12 ay taahhutlu.yine kaubl etmedim

Niye kabul etmediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: onurksk1912

paketim nugun itibariyle sona erdiler

Niye kabul etmediniz?

Kabul etmemeleri mantıklı.İlk teklifim 17 TL geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.