Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.577
Cevap
56
Favori
191.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benide ekleyin modullu dsmart kullaniyorum ve cok memnunum. Merkezi sistdeki canaga ince ayar cektikten sonra 4*4 oldu. Film-dizi paketi var 1 yillik uyelik n11 kampanya puan vs derken 130tl gibi bir tutara gelmisti.Bu fiyata muthis. Acikcasi bebek oldugu icin film izleyemiyorum ama belgeseller yetiyor. Atlanta hd box ile sorunsuz olqrak kullaniyorum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende modülü geçtim dün itibariyle,bana modüle geçince görüntü kalitesi biraz daha arttı gibi geldi eşim bile farketti pek bu konularla alakalı olmayan biri olarak.Bizemi öyle geldi yoksa böyle biri durum varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

Bende modülü geçtim dün itibariyle,bana modüle geçince görüntü kalitesi biraz daha arttı gibi geldi eşim bile farketti pek bu konularla alakalı olmayan biri olarak.Bizemi öyle geldi yoksa böyle biri durum varmıdır.

Daha önce uydu alıcıyla mı kullanıyordunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Bende modülü geçtim dün itibariyle,bana modüle geçince görüntü kalitesi biraz daha arttı gibi geldi eşim bile farketti pek bu konularla alakalı olmayan biri olarak.Bizemi öyle geldi yoksa böyle biri durum varmıdır.

Evet d-smartın kendi uydu alıcısı.
  • quote:

quote:

quote:

Evet d-smartın kendi uydu alıcısı.

Görüntü kalitesinin artması mümkündür çünkü modül direk TV'ye takıldığından uydu alıcı gibi herhangi bir arayüzle bağlantı yapılmayacağı için arada kayıp olmaz.

Bunun yanı sıra ben modülü Atlanta HD Box ile kullanırken kanal geçişleri daha hızlıyken modülü televizyona taktığımda kanal geçişleri nispeten uydu alıcıya göre daha yavaş oluyor. Ancak ben yinede salondaki televizyonumda modülü direk tv'ye takmayı tercih ediyorum. Modülün taşınır olabilmesi çok büyük avantaj. İster salonda ister oturma odasında kullan.

• Kullandığınız cihazın uydu alıcısı iyiyse eğer görüntü kalitesi artmıştır hocam. Kullanılan uydu cihazlarının kalitesine göre kalite değişiklik gösterebilmekte.Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın
  • benim kanal listem şu şekilde sizinkiler nsıl

1 - discovery science hd
    2 - discovery showcase hd
    3 - discovery turbo extra hd
    4 - animal planet hd
    5 - nat geo wild hd
    6 - nat geo people
    7 - nat geo turkey hd
    8 - food network hd
    9 - 24 kitchen hd
    10 - travel hd
    11 - bbc hd
    12 - animaux
    13 - animal planet
    14 - discovey channel
    15 - discovery science
    16 - world travel channel
    17 - davinci learning
    18 - tgrt belgesel
    19 - mavi belgesel
    20 - trt belgesel hd
    21 - trt hd
    22 - trt 1 hd
    23 - Show TV HD
    24 - kanal d hd
    25 - star tv hd
    26 - atv hd
    27 - fox hd
    28 - tv 8 hd
    29 - kanal 7 hd
    30 - samanyolu hd
    31 - kanaltürk hd
    32 - beyaz tv hd
    33 - ntv spor hd
    34 - a spor hd
    35 - trt spor hd
    36 - spors tv
    37 - fb tv
    38 - ntv
    39 - cnntürk hd
    40 - a haber hd
    41 - trt haber hd
    42 - habertürk hd
    43 - s haber
    44 - tv net hd
    45 - ülke tv hd
    46 - bugun tv hd
    47 - kanal a hd
    48 - tgrt haber
    49 - 360
    50 - 24
    51 - flash hd
    52 - cine 5
    53 - e 2
    54 - cnbc e
    55 - tv 2 hd
    56 - fil tv
    57 - moviesmart Premium hd
    58 - moviesmart Premium 2 hd
    59 - moviesmart platin hd
    60 - moviesmart platin 2 hd
    61 - moviesmart gold hd
    62 - moviesmart action hd
    63 - moviesmart fest hd
    64 - moviesmart classic hd
    65 - moviesmart family hd
    66 - moviesmart türk hd

• merhab ben de dsmart modülalmayı düşünüyorum tüm kanallar olsun istiyorum. modülle beraber sınırsız internet de alabilirim. herkese farklı fiyat uygulanıyor anladığım kadarıyla . ilk abonelikte ederi nedir kaç tl vermeliyim? pazarlık sansı var mı durum nedir tama olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

merhab ben de dsmart modülalmayı düşünüyorum tüm kanallar olsun istiyorum. modülle beraber sınırsız internet de alabilirim. herkese farklı fiyat uygulanıyor anladığım kadarıyla . ilk abonelikte ederi nedir kaç tl vermeliyim? pazarlık sansı var mı durum nedir tama olarak?

Mrb. Ilk abonelikte sinema dizi spor paketine CI + modül için 284-290 tl vererek giriş yapabilirsin. Sonraki yıllarda Süren bittikçe pazarlık yaparak fiyat düşürebilir ya da önerdikleri fiyatta indirim yaptırırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

quote:

merhab ben de dsmart modülalmayı düşünüyorum tüm kanallar olsun istiyorum. modülle beraber sınırsız internet de alabilirim. herkese farklı fiyat uygulanıyor anladığım kadarıyla . ilk abonelikte ederi nedir kaç tl vermeliyim? pazarlık sansı var mı durum nedir tama olarak?

Mrb. Ilk abonelikte sinema dizi spor paketine CI + modül için 284-290 tl vererek giriş yapabilirsin. Sonraki yıllarda Süren bittikçe pazarlık yaparak fiyat düşürebilir ya da önerdikleri fiyatta indirim yaptırırsın.

Hocam bu fiyata müşteri hizmetletini arayarak mı alabilirim. Çünkü teknosa vb sitelerde fiyatlar dediğinizin 2 katı

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu fiyata müşteri hizmetletini arayarak mı alabilirim. Çünkü teknosa vb sitelerde fiyatlar dediğinizin 2 katı

Hocam internette "en ucuz DSmart Modül" şeklinde arattırın. Karşınıza bir çok satıcı çıkacaktır. Aklımda kaldığı kadarıyla Multivizyon, HepsiDijital gibi internet üzerinden Dsmart modül ve paket satan satıcılar mevcut. İlk sene bu şekilde idare edin. İkinci sene başlangıcında aboneliğinizi yenilemeyin veya abonelik süresi bitince aboneliğinizi uzatmayacağınızı DSmart MH'ni arayarak veya faks, email ile bilgilendirin. Onlar size kesinkes dönüş yapacaklardır. Ancak siz ararsanız hiç bir avantaj vermezler, bunu unutmayın. Maalesef bu işler "Kaçan Kovalanır" mantığı ile yürüyor. Hatta ilk aradıklarında verdiğiniz teklif pahalı diye geri çevirin tekrar arayacaklardır.

• Dsmart bundesliga için frekans olusturmuş. biss olmadan izlenebiliyor.
    mac hangi kanaldaysa o acılıyor mesela dun trt hd vardı frenkansta şimdi trthaber
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahildim

Dsmart bundesliga için frekans olusturmuş. biss olmadan izlenebiliyor.
    mac hangi kanaldaysa o acılıyor mesela dun trt hd vardı frenkansta şimdi trthaber

Dostum dışarıdayım. Frekans bilgilerini verebilir misiniz?

• quote:

quote:

10970
    30000 v
    simdi trthaber hd var 19:30daki mac icin.

• quote:

quote:

quote:

10970
    30000 v
    simdi trthaber hd var 19:30daki mac icin.

Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam internette "en ucuz DSmart Modül" şeklinde arattırın. Karşınıza bir çok satıcı çıkacaktır. Aklımda kaldığı kadarıyla Multivizyon, HepsiDijital gibi internet üzerinden Dsmart modül ve paket satan satıcılar mevcut. İlk sene bu şekilde idare edin. İkinci sene başlangıcında aboneliğinizi yenilemeyin veya abonelik süresi bitince aboneliğinizi uzatmayacağınızı DSmart MH'ni arayarak veya faks, email ile bilgilendirin. Onlar size kesinkes dönüş yapacaklardır. Ancak siz ararsanız hiç bir avantaj vermezler, bunu unutmayın. Maalesef bu işler "Kaçan Kovalanır" mantığı ile yürüyor. Hatta ilk aradıklarında verdiğiniz teklif pahalı diye geri çevirin tekrar arayacaklardır.

tesekkürler hocam.

• samsung dahili uydulu tv de iki yıldır kullanıyorum..spor paketi memnunum..la liga nın ş.liginin son sezonu ama olsun..sonuna kadar izleriz artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dırestraıts

samsung dahili uydulu tv de iki yıldır kullanıyorum..spor paketi memnunum..la liga nın ş.liginin son sezonu ama olsun..sonuna kadar izleriz artık..

Yeni sezonda La Liga'yı kim yayınlayacak acaba?

Lig TV'yi kapatıp La Liga'ya sardırdım. İyi ki Lig TV'yi kapatmıştım diyorum.

• D-smart modül aboneliği alsam bu modülün içindeki kartı bendeki mevcut "D-Smart Pace DS830NDS" cihaza takarak kullanabilirmiyim? Müşteri hizmetleri cihaza yeni kartı tanımlar mı? Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  • Devamlı güncelleme kontrolü yapıyor ama bulamıyor sizde de durum aynimi?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.