Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.578
Cevap
56
Favori
191.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teufel

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: onurksk1912

paketim nugun itibariyle sona erdiler
    1 ay once aramıstım mega pakete 22 lira teklif ettiler.2 gun ncede 20 lira teklif ettiler 12 ay taahhutlu.yine kaubl etmedim

Niye kabul etmediniz?

Kabul etmemeleri mantıklı.İlk teklifim 17 TL geldi bana

3 lira için mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba,
    Bizimkilerin daha önce kullanmış oldukları sd dsmart üyeliği halen devam etmekte (sd uydu alıcısı mevcut). Geçenlerde satın aldığımız kendinden uydu alıcılı tv de tek kumanda kullanmak istiyoruz. Bunun için yeni üyelik almadan mevcut üyeliğimizi modüllü hd üyeliğe geçirmek gibi bir şansımız olurmu, yoksa modüllü yeni üyelik mi almamız gerekiyor.
    4 sayfa okuyamadım açıkçası iş yoğunluğu sebebiyle. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • discovery lere dolby ses eklendi
  • Hocam 3 lira önemli olan kişiler olabilir o şekilde düşünmeyelim.Söz meclisten dışarı.
  • Modülden kutulu üyeliğe geçiş yapıyorlar ama kutulu üyeliklerinden modüle geçiş yapmıyorlar maalesef.Yeni olarak modül satın almanız gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grish

Arkadaşlar merhaba,
    Bizimkilerin daha önce kullanmış oldukları sd dsmart üyeliği halen devam etmekte (sd uydu alıcısı mevcut). Geçenlerde satın aldığımız kendinden uydu alıcılı tv de tek kumanda kullanmak istiyoruz. Bunun için yeni üyelik almadan mevcut üyeliğimizi modüllü hd üyeliğe geçirmek gibi bir şansımız olurmu, yoksa modüllü yeni üyelik mi almamız gerekiyor.
    4 sayfa okuyamadım açıkçası iş yoğunluğu sebebiyle. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşgeldiniz. Sıfırdan modüllü üyelik almanız gerekiyor.

• kardeş payını izlerken 3 kez yayında kırılma oldu.
    sizlerdede kırılma oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

kardeş payını izlerken 3 kez yayında kırılma oldu.

bende özellikle atv ve diğer birkac tv de gecislerde kırılma oluyor sanirsam modul ile alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mebeedirne

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

kardeş payını izlerken 3 kez yayında kırılma oldu.

bende özellikle atv ve diğer birkac tv de gecislerde kırılma oluyor sanirsam modul ile alakalı.

ATV şifresiz kanal
    O kanaldaki Kırılma modül ile alakalı değildir

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    EVET BU SÜREKLİ GÜNCELLEME SORUNUDA VAR BENDE NASIL ÇÖZÜLÜYO ACABA YARDIMCI OLSANIZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grish

Arkadaşlar merhaba,

ilk teklifte bana 22 liralık teklif ettiler.kabul etmedim.uyelik sona erdi.1 gun sonra 20 liralık teklif kabul ettiler.cokta almak istiyorum. ama yine kabul etmedim.
    3-5 lira onemli deigl.sorun insanı salak yerine koymaları.

bana neden 17 liralık teklif olmuyor diye sordugumda,siz sadece 1 senelik uyesiniz,size bu fiyattan yapamıyoruz deidiler.ama 1 senelik uye arkadas ilk arandıgında 17 lira teklif vermisler.bana 15ten verseler yine kabul etmem.o kadar sinirlendim. d smart internetimide taahhurt biter bitmez kapatıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurksk1912 -- 2 Mart 2015; 19:48:45 >

• D-Smart Modül aldım. Dizi, sinema ve belgesel kanalları bir yıl ücretsiz. Servis geldi, kurdu. Belgesel kanalları listede var ama yayın yok. Apartmanda oturuyorum. Ortak anten var. İlla ayrı çanak mı almam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Kanal taraması yapın hocam tekrardan.Frekansları değişmiş olabilir.Ayrı uydu almanıza gerek yok.Binada dsmart olan başka birisi varsa kanalları izleyebiliyor mu bilgi alın.Çanakta oynama olmuş olabilir eğer taramadan sonrada sinyal sorunu yaşarsanız.
  • quote:

Kanal taraması yapın hocam tekrardan.Frekansları değişmiş olabilir.Ayrı uydu almanıza gerek yok.Binada dsmart olan başka birisi varsa kanalları izleyebiliyor mu bilgi alın.Çanakta oynama olmuş olabilir eğer taramadan sonrada sinyal sorunu yaşarsanız.

Tekrar kanal taraması yapınca, sıralı kanallar gidiyor herhalde. Modülü takarken zorlamıştım, iyice girecek zannedip. HD kanallarda bir sıkıntı yok. 2000 civarında kanal var. Umarım modüle ve girişe zarar vermemişimdir.
  • Şifreli kanallar içerisinde açılan yok mu hocam hiç ? Modül zarar gördüyse çözülür de.Televizyonun dahili uydu alıcısından kullanıyorsanız umarım girişlerine zarar vermemişsinizdir.O daha büyük bir problem olur.
  • quote:

Şifreli kanallar içerisinde açılan yok mu hocam hiç ? Modül zarar gördüyse çözülür de.Televizyonun dahili uydu alıcısından kullanıyorsanız umarım girişlerine zarar vermemişsinizdir.O daha büyük bir problem olur.

Şifreli kanallardan neler var hocam? Bildiğiniz bir kanal varsa söyleyin bakayım. HD kanallar açılıyor.
  • Movie kanallarının hepsi dsmart ın şifreli film kanallarıdır hocam.Smart sporlara bakabilirsiniz.Discovery kanallarına bakabilirsiniz yine aynı şekilde.Bunların hepsi şifreli kanallardır.

Buradan ayrıntılı kanal listesini görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C81E767DF -- 2 Mart 2015; 23:20:47 >
  • quote:

Movie kanallarının hepsi dsmart ın şifreli film kanallarıdır hocam.Smart sporlara bakabilirsiniz.Discovery kanallarına bakabilirsiniz yine aynı şekilde.Bunların hepsi şifreli kanallardır.

Buradan ayrıntılı kanal listesini görebilirsiniz.

Hocam bu kanallar listede var ama yayın yok.
  • Hocam kanal listesini tekrar taratın ? Kurulum yaptılar demişsiniz ama deneme yapmadılar mı yanınızda ? Aktif ettiniz değil mi kartı müşteri hizmetlerini arayarak ?
  • Özelden yazdım artık hocam.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.