Şimdi Ara

D-Smart Net Yüksek ping ve hız sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008den beri Smile adsl yeni adıyla dsmart net kullanmaktayım. genel olarak online oyun oynar film izlerim fakat bu ping yuzunden başım belada ne yaptıysam olmadı müşteri hizmetlerini arıyorum bana bilgisayarında sorun var diyor (herkese verilen klasik cevaplar) :) oda olmadı btk şikayet formu doldurdum 2 gün sonra aradılar şikayetimi dile getirdim yüksek ping ve sabit hız alamıyorum online oyunlarda sıkıntı yaşıyorum dedim ping durumu bizimle alakalı bir şey değil türk telekomla alakalıymış apartmandan gelen kabloyu direk modemem bağlamamı söyledi onuda denedim sonuç hüsran birde siz değerli arkadaşlara danışayım dedim modem değerlerim aşağıda bilmem doğrumudur.

D-Smart Net Yüksek ping ve hız sorunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasdas -- 29 Ocak 2014; 17:31:23 >

• Bende dsmartnet kullanıyordum ilk başlarda baya sorunlar oluyordu kopmalar falan 2 yıllık kontrat imzaladık o zaman lar, o zaman dan şuan ki 2. yılıma kadar bi sorun yoktu geçenler de online cs oynuyordum mygmaearea sw sinde neden se giremedim teamspeak3 e de giremedim oysa her gün giriyordum ertesi gün oyunyöneticisine giremedim sonra ping 5-10 lardayken 80 lerden aşağı inmedi 15 gündür böyle 15 gündür müşteri hizmetlerini arıyorum bizde hat değerleri normal hiç bir sorun bulunmamakta diyor pc kaynaklı olabilir dediler başka birpc denedim yine olmadı beyler banada bi yardım cı olursanıız sevinirim
    Sanki ping 80 den aşağı düşmemeye sabitlenmiş arada bi 150 falan oluyor hızım ise 8 mbs en fazla 25 olurdu pingim ama taa ki 15 gün öncesine kadar.
  • sasdas kullanıcısına yanıt
    hızın 3 mbps de.

rapor, durum, bakım vs gibi yerde margin, hat zayıflaması olması lazım. Orayı ss lersen yardım edebilirim.

speedtest den bir-iki test yapın. Sonucunu koyun.
  • Dsmart pismanliktir uzak durun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.