Şimdi Ara

d-smart Next Kilitlenme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende next'in 9500 d-smart'ı var..cihazda en son yani ağustos yazılımı yüklü,ama aldığımdan beridir cihazı fişe taktığımda ara ara cihaz açılmıyor..3 tane kırmızı yanıp sönüyor tv ye hiç görüntü vermiyor..fişten çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyor..bunu belli aralıklarla yapıyor...böyle sorun yaşayan arkadaşlar varmı? acaba donanimsal bir sorunmu var yoksa yeni yazılımlarla sorun giderilebilirmi?

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losing -- 12 Eylül 2007; 11:45:25 >

• senin yapacağın pek birşey yok.teknis servise git
  • aynı sorun bendede oluyor, benim d-smart goldmaster ,demekki d-smartın tüm cihazlarında oluyor, ben servise sorduğumda fişi çıkar tak düzelir dediler. yani onlara göre bu durum normalmiş.ne yapalım aldıkbir kere.
    quote:

Orjinalden alıntı: losing

arkadaşlar bende next'in 9500 d-smart'ı var..cihazda en son yani ağustos yazılımı yüklü,ama aldığımdan beridir cihazı fişe taktığımda ara ara cihaz açılmıyor..3 tane kırmızı yanıp sönüyor tv ye hiç görüntü vermiyor..fişten çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyor..bunu belli aralıklarla yapıyor...böyle sorun yaşayan arkadaşlar varmı? acaba donanimsal bir sorunmu var yoksa yeni yazılımlarla sorun giderilebilirmi?

kolay gelsin

• benimki sunny bendede aynı sorun var fiş yalama olacak yakında .....

her zaman olmasada oluyor bazen
  • bütün dsmart cihazlarında öyle olur problem değil yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

bütün dsmart cihazlarında öyle olur problem değil yani.

problemin alası bence tak çıkar tak çıkar

bi yerde okumuştum sinyalin az oluşundan da yapabilir diye acaba doğruluk payı varmı?
  • Bende de gold var.
    Son zamanlarda kilitlenme ozellikle artti.
    Aldigim yere goturmeyi dusunuyordum ama fisi tak cikar diyeceklerse ugrasmayayim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Next 2000 wifi bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: crein

Bende de gold var.
    Son zamanlarda kilitlenme ozellikle artti.
    Aldigim yere goturmeyi dusunuyordum ama fisi tak cikar diyeceklerse ugrasmayayim....

aynen öyle diyeceklerdir..
  • bizde de goldmaster 19800 var hiç sorun yok.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17571019/tm.htm

Bu yazinin asli var mi? Bizimki merkezi sistem.
  • arkadaşlar fabrika ayarlarına geri dönün o zaman düzeliyor bende oluyor şu an sorunsuz ama bir ara ne yalan söyleyeyim fişi çıkarıp takmaktan bıkmıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crein

http://forum.donanimhaber.com/m_17571019/tm.htm

Bu yazinin asli var mi? Bizimki merkezi sistem.

bence bu yazının asılı yok çünkü benim cihazda en son ağustos yazılımı olmasına rağmen sorun hala ara ara devam ediyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

arkadaşlar fabrika ayarlarına geri dönün o zaman düzeliyor bende oluyor şu an sorunsuz ama bir ara ne yalan söyleyeyim fişi çıkarıp takmaktan bıkmıştım...

dostum biraz daha ileri gitsem içindeki anakartı değiştirip öylede denicem. anlıyacağın her türlü fabrika reseti attım değişen birşey yok sorun hala aynı donanımsal olduğunu düşünüyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losing -- 13 Eylül 2007; 22:03:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.