Şimdi Ara

D Smart Paket Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor kanalları olmayan bir üyelik düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

• Sinema seversen aile+sinema paketi tam sana göre...
    Ben de d-smart kullanıcısıyım 2012 yılında Vatan Bilgisayar'da indirim vardı Ful Hd uydu alıcısı(Next-Next Star)alana 1 yıllık D-smart aboneliği bedava 1 yıldan sonra ise paket indirimi vardı ben şu anda 60 tl lik süper paketi 18.90 a getirdim indirimle ve memnunum
    İçerdiği Kanallara da bakabilirsin belgesel seversen eğer aile paketi bile seni götürür :Discovery Channel,Showcase,sceince,World vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldhand1907 -- 2 Eylül 2014; 22:38:41 >
  • hiç düşünme bence kardeş 2 gündür kafayı yedim
  • Mac izlemiyorsan, sinema paketi ideal. Butun kanallar acik zaten neredeyse 20 tl aylik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski aboneysen 15 tl mega paket veriliyor.
    13 tl super paket..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Mac izlemiyorsan, sinema paketi ideal. Butun kanallar acik zaten neredeyse 20 tl aylik

Nasıl 20 tl? Eski cihazını getir diye bir kampanya var, hd cihazla 25 tl + 2 tl da iç kurulum ücreti istiyor.

Dsmart ve Digiturk böyle kampanyaları, fiyatları herkese farklı. Ben 20 tlye Sinema paketi izliyorum, başkası daha ucuza mega paket izliyor. Müşteri hizmetleri ile görüş indirim almaya çalış bence direkt o kampanyayı alma. Ben HD 20 tl ödüyorum sinema paketine. Eski cihazını neden veresinki eğer, dsmart'ın değilse. Çünkü sana verecekleri yeni cihaz büyük ihtimalle senin olmayacak, abonelik bitiminde geri alıyorlar.

Dediğiniz kampanyaya baktım, bu fiyatları Dsmart'a ödeyen yoktur diye düşünüyorum. Gidip modül üyelik alsanız çok altında bi fiyata alırsınız. Dediğiniz kampanya fiyatları fazla geldi bana.

D Smart Paket Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 3 Eylül 2014; 10:51:03 >

• Insallah uyumludur tvniz. Bende yeni uyelik ile 20 tlye gectim, kampanya vardi demekki. Ama iyi arastirin, kolay gelsin.

• D-smart kadar saçma bi platform yok.
  • episode59 E kullanıcısına yanıt
    Iki yillik tahhutlu adsl ve full paket hd aboneligim bu ay doluyor.

Izledigim kanallar yabanci dizi kanallari cok nadir sinemA kanallari
    cok nadiren belgesel.

Bu yuzden sinema ve yabanci kanaarin ilk sirali 20si
    yerli hd kanallari discovery li olan

Sinema paketine gececegim. Aslinda dsmart tv yi gereksiz goruyorum ama adsl tv hesapli oluyor.

• Al televizyonun uyumluysa dsmart modüllü yıllık. Dizi Film kanalları yeter.
  • televizyonumuzun modül uyumlu olup olmadığını nasıl anlıyoruz.LCD televizyonu alalı baya oldu.
  • episode59 E kullanıcısına yanıt
    Uyumluysa arkadasynda modül giri?i vardyr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.