Şimdi Ara

D Smart saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 6 gün önce kablonet ve digitırkümü iptal ettirip dsmart aboneliği aldım. 86TLye 8mbite kadar sınırsız internet, süper hd paket dsmart aboneliği ve yan oda. 120TLde çanak sistemine para ödedim.
    Geçen hafta arkadaşlar geldiler kurdular sistemi fakat modemi bırakıp gittiler. Mesaj gelince kurulumu siz yapıcaksınız dediler. Ertesi gün mesaj geldiğinde kurulumu yaptım ve bağlandım fakat hızım inanılmaz düşüktü. Hemen aradım ve dedilerki yeni üye olduğunuz için santralden ayar yapılması lazım biz talebi oluşturduk. Aradan tam 4 gün geçtikten sonra teşrif ettiler ve sorununuz çözüldü diye bi sms attılar. Ne arama ne sorma hiçbirşey yok. Tabi sorun çözülmemişti tekrar aradığımda binaya kadar gelen sistemde problem olmadığını problemin bina içerisinden olduğunu ve kendilerinin buna karışamayacağını söylediler. Böyle bir servislerininde olmadığını söylediler. Ben kendim bi elektirikçi çağırarak halletmem lazımmış. Böyle bir saçmalığı ilk defa duydum. Adamlar modemi bıraktılar ve gittiler şimdide biz karışmayız diyorlar. Binadaki kablolamadan diyorlar fakat kablolama daha 2 yıl önce yapıldı ve zaten benim dairemde dahil olmak üzere birçok kişi ttnetten hizmet alıyordu. Yani kablolamada birşey olması imkansız. Kablolarınız 8mbiti desteklemiyorlar dediler birde. Evvelden ttnet ve uydunetten hizmet almıştım adamlar geldiler kablolamayı yaptılar modemi taktılar sinyal hız herşeyi hallettiler bilgisayarı bile bağladılar modeme öyle gittiler.
    Dsmart yayını ilede ilgili sorunlar var ama ona hiç girmiycwm şimdi.
    Sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka modemle dene dsmartın verdiği modemler genellikle arızalı çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin başınıza gelenler, benim başıma gelmiş olsaydı hemen iptal ettirirdim.
    Para veriyorsunuz, bence hakkınızı arayın.
  • Sözleşmenizin 3.2.2.e maddesinde, ADSL hizmetinde hattın sadece bina girişine kadar işletmecinin sorumlu olduğu açık bir şekilde yazmakta ve muhtemelen o sözleşmenin altında da imzanız bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Merhaba arkadaşlar. 6 gün önce kablonet ve digitırkümü iptal ettirip dsmart aboneliği aldım. 86TLye 8mbite kadar sınırsız internet, süper hd paket dsmart aboneliği ve yan oda. 120TLde çanak sistemine para ödedim.
    Geçen hafta arkadaşlar geldiler kurdular sistemi fakat modemi bırakıp gittiler. Mesaj gelince kurulumu siz yapıcaksınız dediler. Ertesi gün mesaj geldiğinde kurulumu yaptım ve bağlandım fakat hızım inanılmaz düşüktü. Hemen aradım ve dedilerki yeni üye olduğunuz için santralden ayar yapılması lazım biz talebi oluşturduk. Aradan tam 4 gün geçtikten sonra teşrif ettiler ve sorununuz çözüldü diye bi sms attılar. Ne arama ne sorma hiçbirşey yok. Tabi sorun çözülmemişti tekrar aradığımda binaya kadar gelen sistemde problem olmadığını problemin bina içerisinden olduğunu ve kendilerinin buna karışamayacağını söylediler. Böyle bir servislerininde olmadığını söylediler. Ben kendim bi elektirikçi çağırarak halletmem lazımmış. Böyle bir saçmalığı ilk defa duydum. Adamlar modemi bıraktılar ve gittiler şimdide biz karışmayız diyorlar. Binadaki kablolamadan diyorlar fakat kablolama daha 2 yıl önce yapıldı ve zaten benim dairemde dahil olmak üzere birçok kişi ttnetten hizmet alıyordu. Yani kablolamada birşey olması imkansız. Kablolarınız 8mbiti desteklemiyorlar dediler birde. Evvelden ttnet ve uydunetten hizmet almıştım adamlar geldiler kablolamayı yaptılar modemi taktılar sinyal hız herşeyi hallettiler bilgisayarı bile bağladılar modeme öyle gittiler.
    Dsmart yayını ilede ilgili sorunlar var ama ona hiç girmiycwm şimdi.
    Sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?

geçmiş olsun hocam dikkat et hemen konuyu kapatmasınlar nerde bir anlaşmalı firma görürlerse eleştirilmesine bile izin yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millenicom vs D Smart Net
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.