Şimdi Ara

D-Smart Sinema Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlardan hep aynı şikayetler var hep aynı flimler oynuyo seni filmler yok diye.Hiç üşenmeyip aylık d-smart dergisinde bulunan filmleri saydım ve toplamda o ay için seçilen 1260 adet film sayısını aldım bir film bir ayda en fazla 4-5 arası oynuyor. bu durumda hep aynı filmler var diyen arkadaşlar yayın akışına bakıp d-smartın sitesinden bu söylediklerimin gerçek olduğunu anlayacaktır.Ben bunların karalamadan ibaret olduğunu düşünüyorum tamamen bana aynı filmler oynuyo diyen arkadaşlar bir kanıt sunarlarsa hak vericem. Ama gözünün seveyim giriş paketi satın almış arkadaşlarda sinema filmleri beklemesinler mantıklı cevap versinler. Çünkü mega paket kullanan arkadaşım maymunlar cehennemi filminin sabah akşam oynadığını ve hep aynı filmler var diye bana telefon açtı ve yanına uğradım ve bir adet d-smart dergisi verdim. Hiç üşenmedik ve filmleri tek tek saydık sonuç 1260 adet film çıktı.Onunla samimiyetimize dayanarak ta "olum bu kadar film arasından dönüp dolaşıp aynı filmi izliyosan bunun sorumlusu d-smart değil sensin" dedim.Güldük geçtik. Uzun lafın kısası arkadaşlar şu anda digitürke nazaran 450 adet fazla film seçeneğimiz var.Bu bir gerçektir araştırabilirsiniz.Eğer ki bilinçli kullanım yapıp yayın akışını takip ederseniz olumlu sonuçlar alıcaksınız ve memnun kalıcaksınız.Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.