Şimdi Ara

D-Smart'tan TRT'ye öfke (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Öldünüz mü lan bir kaç dakikalık yayından? Geberdiniz mi anasını satayım? Neymiş böyle terbiyesizlik görmemişmiş.Asıl terbiyesizlik;utanmadan insanları soymaya çalışmanızdır.

zorla aldiriyolar sana dsmarti heralde, bune celal

"İsteyen almaz" mantığından her zaman nefret etmişimdir dostum.Zorla aldırmıyorlar ama başka çare de bırakmıyorlar.
  • quote:

Öldünüz mü lan bir kaç dakikalık yayından? Geberdiniz mi anasını satayım? Neymiş böyle terbiyesizlik görmemişmiş.Asıl terbiyesizlik;utanmadan insanları soymaya çalışmanızdır.

Böyle bir sistem varken yaptıkları ayıp madem böyle bişey yapıcaksın parayla sattırma

Not:gelsin eksiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cine5 çıktı lig maçlarını izlemeyi bıraktım. dsmart çıktı diğer maçları izlemeyi bıraktım.

vermiyorum para mara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

D-Smart'a öfke patlamasına dönmüş konu. Maçların şifreli kanaldan yayınlanmasından ben de hoşnut değilim. Ama işin başka taraflarını görmek lazım.

Haklı veya haksız bu maçı d-smart para ödeyerek almış. Maçın Türkiye'de yayınlanmasındaki tek hak sahibi. Bir devlet kuruluşu bunu resmi sitesi üzerinden yayınlayamaz.

Kaldı ki dingonun ahırı değil bu avrupanın en büyük futbol sahnesi. Eğer d-smart bu işi UEFA ya taşırsa çok ciddi yaptırımla karşı karşıya kalabilir TRT.

Uefa ya mi :)
    Dostum burda ticari bir durum var. Uefa trt ye ceza mi kesecek :)) mahkeme mi uefa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

quote:

Böyle bir sistem varken yaptıkları ayıp madem böyle bişey yapıcaksın parayla sattırma

Not:gelsin eksiler

Trt'nin yaptığını da sanmıyorum açıkçası,sitenin hacklendiğinden bahsediyorlar.

Söylediklerinde haklısın madem öyle parayla sattırmayacaksın ama abarttıkları gibi bir durum yok ortada.
  • lig maçları takım başı 34 maçlık bir maraton her hafta 9 maç yayınlanıyor ve ücrete tabi olması gayet normal, ancak avrupa kupası ve milli maçların biss key dahil hiçbir şekilde şifrelenmeden açık verilmesi gerekiyor,
    burada ilk ve tek suçlu d-smart değil
    en büyük suçlu yayın haklarını d-smarta kaptıran devlettir.
  • ulan bu ülkede ligtv gibi bir oluşum varken dsmarta küfür ediyorlar ya ona gülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

ulan bu ülkede ligtv gibi bir oluşum varken dsmarta küfür ediyorlar ya ona gülüyorum.

Lig tv için burda konuşuls çok kişi ban yer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

zorla aldiriyolar sana dsmarti heralde, bune celal

Fakirler ölsün, D-smarta selamlar diyorsun yani
  • TRT ceza alır biz onun parasıda cebimizden çıkar diyenler hangi hayal dünyasında yaşıyor yada hangi ülkede yaşadıklarını unutuyorlar. D-Smart en fazla tepki gösterir o kadar. TRT ceza verilmesini asla sağlayamaz. TRT devlet kanalı unutmayın. Aydın Doğan başka konuda devlete kafa tuttu sahip olduğu 2-3 önemli şirketi kaybetti bu olayda da aynını yapmaya kalkarsa bu defa D-Smart da kalmaz.
  • maç haklarını paralı platformlara sattıranlara kızın kardeşim.
    Digiturk, dsmart vs olmasaydı başka firmalar yayın haklarını alacaktı.
    D-smart ve digiturk'u kapatın, anında yerlerini başka firmalar alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya burada bazı arkadaşlar D-Smart almış 300 lira vermemiş ve alırken de fatura ödemeyeceksiniz taahhüdünü almıl.
    Sonra adamlar size fatura kesince yani aylık ücret sistemini getirince küfür edip ödemeye başlıyorsunuz şaka mısınız siz?
    Medeni Kanun'da dürüstlük kuralı diye bir şey var, en başta ona aykırı. Hiç kimse mi çıkıp dava açmadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

oha harbiden trt demi yayınlandı? canlı mı özetimi diyor?

Canlı yayınlandı

• İnternet üzerinden yayın yapan tüm sitelerin açığı var. ben değil bir arkadaşım 2 senedir çatır çatır her türlü platformda yayınlanan içerikleri izliyor. ve bunu yaptığı içinde hiç pişman değilmiş
  • Aiden.??

• ulan adamlar illa şifreli izletecek . diğer yabancı kanallar şifresiz gösteriyor. bu nasıl yayın læ
  • İnadına almayacağım bu DSmart'ı. İnşallah batarlar da starda izleriz
  • hiiiç üzülmedim.Gidip üstüne bir bardak su içsinler
  • Hiç kimse ücretli yayın digiturk dsmart falan kullanmasın.Bakın ondan sonra ne oluyor.Bunların hepsi soyguncu.Şimdiye kadar ne dsmart kullandım ne digiturk nede benzeri birşey.Hiçkimseyede önermiyorum.Bunlara bu kadar para ödendiği için milletin başına çıktılar
  • Muhahahha iyi olmus bu soyguculara hahahhahah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.