Şimdi Ara

D-Smart'tan TRT'ye öfke (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir ihtimal hacklemişte olabilirler...
  • iyi de, TRT korsan maç yayınlayamaz. buna hakkı yok. bir de devlet kanalı olacak...!

böyle saçma birşeyi de ilk kez görüyorum, rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes

quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Olay ne?

2.yarıyı trtspor internet sitesinden verdidsmart logolu hemde

Trtnin sitesi hacklenmis olabilir mi acaba

TRT Spor amblemi vardı yani mutlaka içeriden yayınlanmış ve o kanal bilerek/bilmeyerek(!) açık bırakılmış, orası kesin.

Yalnız TRT bunda bile TRT'liğini göstermiş, yayın başka yere ait olmasına rağmen TRT-Spor'da yayın kalitesi kötüydü, sesler çok kısıktı . Bunu bile düzgün yayınlamayı beceremiyorlar...

• Abi bu nedir yaaa...

D-Smart'tan TRT'ye öfke

Neyin kafası bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

adamlar 4 tane yedi hala dsmart diyolar

### İç Donu Giyenler Fan Gılap

arkadaşın seviyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

adamlar 4 tane yedi hala dsmart diyolar

chikhura sachkhere

Google'dan bakarak yazdım.Sanki biyojik bir tür ismi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslinger

Asıl terbiyesizlik d-smart ilk çıktığında aylık ödeme olmaycak tüm kanallar açık olacak deyip. Sonra kanalları kapatıp aylık ücret istemektir. İyi yapmış trt

aynen bunu yazmaya girmiştim

alın terbiyesiz görmek istiyorsanız aşağıya bakın:

biz dansöz değiliz bla bla bla...

keşke solcu tavırlar gösterse de yandaş medya da bu konu işlense oh içim ne serinler başka türlü forum başlıklarından kimse bu videoyu kaale almaz

• LsR kullanıcısına yanıt
    futboldan anlamayan kendileri. futbol ahlakı diye birşey kendilerinde varsa, kerhanedeki karının bi tarafındaki namus kadardır o ahlak. bir gram bile fazlası değil.
  • yapılan kanunen suçtur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • d smartın kızma nedeni akşamki tecavüzü şifresiz olarak vermesi. bize izin yokken niye kendileri yayınlıyor derler adama
  • interneti olan hiç kimsenin bu kan emicilere para kaptırmaması lazım. d-smarta zaten para vermiyorum da seneye licktivi ye de vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

d smartın kızma nedeni akşamki tecavüzü şifresiz olarak vermesi. bize izin yokken niye kendileri yayınlıyor derler adama

Hahahaha cuk diye oturdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayını ücretsiz veriyor eleştiriyorsunuz. Ücretli veriyor eleştiriyorsunuz ? Nasıl bir yaklaşım anlayamadım. Bir kaç cevaplayan arkadaşın yazdıklarını özetleyeyim;
    lig tv d-smart futbol üzerinde türk milletinin en keyif aldığı spor dalından milyonlarca lira rant elde ediyor. TRT devlet kanalı sizce yıllarca böyle bir ''sizin deyiminizle'' hacklenmiş yayın yaptımı bence de bir gönderme olabilir. İyi kötü ücrete gebe kalmadan yayın izlediniz.

''Unutmayın Bir ülkede yapılan bir reform her kesime hitap etmez.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslinger

Asıl terbiyesizlik d-smart ilk çıktığında aylık ödeme olmaycak tüm kanallar açık olacak deyip. Sonra kanalları kapatıp aylık ücret istemektir. İyi yapmış trt

Aynen oyle.300 lira mi ne istiyorlardı hatta satis kampanyaları da digerleri gibi aylık para degil bi kere verin sonrasında ödeme yok şeklindeydi.baktilar olmayacak hop dönüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben 300 liraya aldım. Tüm sinema, dizi, spor kanalları açık olacak aylık ücret olmayacak dediler. Şimdi yaptıkları dansözlüğü görüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpayburak

Yayını ücretsiz veriyor eleştiriyorsunuz. Ücretli veriyor eleştiriyorsunuz ? Nasıl bir yaklaşım anlayamadım. Bir kaç cevaplayan arkadaşın yazdıklarını özetleyeyim;
    lig tv d-smart futbol üzerinde türk milletinin en keyif aldığı spor dalından milyonlarca lira rant elde ediyor. TRT devlet kanalı sizce yıllarca böyle bir ''sizin deyiminizle'' hacklenmiş yayın yaptımı bence de bir gönderme olabilir. İyi kötü ücrete gebe kalmadan yayın izlediniz.

''Unutmayın Bir ülkede yapılan bir reform her kesime hitap etmez.''

Her bir boka para oduyoruz. Hangi mal kalkip digiturk ve d smarti savunurki.

• D-Smart'a öfke patlamasına dönmüş konu. Maçların şifreli kanaldan yayınlanmasından ben de hoşnut değilim. Ama işin başka taraflarını görmek lazım.

Haklı veya haksız bu maçı d-smart para ödeyerek almış. Maçın Türkiye'de yayınlanmasındaki tek hak sahibi. Bir devlet kuruluşu bunu resmi sitesi üzerinden yayınlayamaz.

Kaldı ki dingonun ahırı değil bu avrupanın en büyük futbol sahnesi. Eğer d-smart bu işi UEFA ya taşırsa çok ciddi yaptırımla karşı karşıya kalabilir TRT.
  • İnternette 3-4 sene önce maçları 10 tl ye veriyolardı. Alıp izliyordum D-Smart olmasın diye.

Sonra Blu diye bi sistem kurmuşlar. 1 maç 95 tl.

Yuuh. İyi oluyor böyle yapılınca müstahak.

Ayrıca 2 sene önce yayın gelirimizi kısmalarını da unutmadık.
  • Adamlar haklı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.