Şimdi Ara

D-Smart'tan TRT'ye öfke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray - Dortmund maçının TRTSpor.com.tr'de yayınlanması D-Smart tarafından öfkeyle karşılandı.

Sunucusu Ali İsmet Ural: "Ben hayatımda böyle bir terbiyesizlik, böyle bir ahlâksızlık görmedim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklü bir tazminat ödemesi lazım Trt'nin
  • bi tarafınıza girsin, insanların 3 kuruşluk zevklerini eziyete dönüştürdüğünüz için
  • Devlet yanlış yapmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldünüz mü lan bir kaç dakikalık yayından? Geberdiniz mi anasını satayım? Neymiş böyle terbiyesizlik görmemişmiş.Asıl terbiyesizlik;utanmadan insanları soymaya çalışmanızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayıp (2013) | Kanal D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacklenmiş TRT
  • Çok iyi olmuş çokta güzel olmuş. Ben kendi ülkemde para vermeden maç izleyemeyecek miyim ? Digiturk mü alayım D Smart mı ? Hangi birine yetişelim allah aşkına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl terbiyesizliği dsmart gibi platformalar yapıyor sporseverlere karşı. ne yani parası olmayan ülkemizin takımlarını izleyemeyecek mi arkadas? ne bu para hırsı ? asıl s,ze yazık
  • oha harbiden trt demi yayınlandı? canlı mı özetimi diyor?
  • Asıl terbiyesizlik d-smart ilk çıktığında aylık ödeme olmaycak tüm kanallar açık olacak deyip. Sonra kanalları kapatıp aylık ücret istemektir. İyi yapmış trt

• Spiker sövmemek için kendisini zor tuttu

Futboldan ve futbol ahlakından anlamayan kişileri böyle bi kurumun başına getirseniz böyle sonuçlar ortaya çıkabiliyor diye de bombaladı adam helal olsun
  • Olay ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi diyorum d smarta iyi oldu diyorum
    sonra da kesilen cezanın yine bizim cebimizden ödeneceği geliyo aklıma
  • Konu birkac dakikalik yayin degil konu Trt'nin, devletin kanalinin olmasi ve bir nevi kacak yayin yapmasi.Hani trt'de bunu yapiyorsa diyor insan. Ulkede ne sistemi var ki bunlarda olsun.Zamaninda rahmetli Zeki Murene sahneye ilk ciktigi mikrofonunu hasta haliyle vermislerdi,adam reklam arasinda fenalasip vefat etmisti, sen orada zaten hasta olan bi adama(kalp hastasi) oyle bi hediye verirsen iyice fenalastirirsin.Hadi hasta adami getirdin yayina,yasli ve hasta bu adam fenalasabilir ambulans getireyim diye hic mi dusunmedin?Devletin kanali boyle bir kanal iste nereden nereye geldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Olay ne?

2.yarıyı trtspor internet sitesinden verdidsmart logolu hemde
  • TRT'nin internet sitesinde maç bir süre yayınlandı, bunun üzerine D-Smart kudurdu.
  • TRT acayip troll'lemiş yalnız D-Smart'ı. Oh olsun!
  • Dsmart ilk çıktığında tamamen ücretsiz diye reklam yapıyordunuz. Şimdi maç izleyemiyoruz sizin yüzünüzden. Çok iyi oldu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.