Şimdi Ara

D-Smart'tan TRT'ye öfke (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yillardir pretesto ediyorum. Ucretli yayini kullanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 24 saat tayo emminin propagandasnı yaptılar hak hukuk tanımaksızın bununla mı hukuksuzluk yapmış olcaklar!??!?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan lig maçları-basketbol-ingiltere digitürkte
    avrupa maçları-ispanya dsmartta
    italya-fransa tivibuda

arkadaş biz hangi birini alacaz ne zaman rahatcana koltuğumuza uzanıp link vs uğraşmadan adam akıllı tüm maçları şifresiz izleyebileceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: alpayburak

Yayını ücretsiz veriyor eleştiriyorsunuz. Ücretli veriyor eleştiriyorsunuz ? Nasıl bir yaklaşım anlayamadım. Bir kaç cevaplayan arkadaşın yazdıklarını özetleyeyim;
    lig tv d-smart futbol üzerinde türk milletinin en keyif aldığı spor dalından milyonlarca lira rant elde ediyor. TRT devlet kanalı sizce yıllarca böyle bir ''sizin deyiminizle'' hacklenmiş yayın yaptımı bence de bir gönderme olabilir. İyi kötü ücrete gebe kalmadan yayın izlediniz.

''Unutmayın Bir ülkede yapılan bir reform her kesime hitap etmez.''

Her bir boka para oduyoruz. Hangi mal kalkip digiturk ve d smarti savunurki.

Sen Digitürk takımlara ne kadar çok para veriyor farkında mısın? Yayın geliri diye bir şey duydun mu? Digitürk'te sorun yok, her ülke kendi lig maçlarını paralı olarak satar.

• Trabzon macini vermesse trt ayrimcilik yqpar. Bizde isterukkk. Helal trt..

• İyi olmuş diyen değerli arkadaşlarım. TRT'nin ceza alması durumunda parayı ödeyecek yine sizlersiniz. TRT mağdem böyle bir gaflet işine giriyor. Sopcast üzerinden yayınlayabilirdi. Ama onu düşünecek akıl nerede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Öldünüz mü lan bir kaç dakikalık yayından? Geberdiniz mi anasını satayım? Neymiş böyle terbiyesizlik görmemişmiş.Asıl terbiyesizlik;utanmadan insanları soymaya çalışmanızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Öldünüz mü lan bir kaç dakikalık yayından? Geberdiniz mi anasını satayım? Neymiş böyle terbiyesizlik görmemişmiş.Asıl terbiyesizlik;utanmadan insanları soymaya çalışmanızdır.

zorla aldiriyolar sana dsmarti heralde, bune celal

• Neyse faturalarda trt payı var ordan fazlasıyla öderiz tazminatı
  • futbol TRT de izlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Çok iyi olmuş çokta güzel olmuş. Ben kendi ülkemde para vermeden maç izleyemeyecek miyim ? Digiturk mü alayım D Smart mı ? Hangi birine yetişelim allah aşkına.

olsun stadlarda bedava olsun, otellerid bedava yapalım, uçak yolculuklarıda ama birde herkese bedava araba ve benzinde olsun.

mantığınıza hayranım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

quote:

Çok iyi olmuş çokta güzel olmuş. Ben kendi ülkemde para vermeden maç izleyemeyecek miyim ? Digiturk mü alayım D Smart mı ? Hangi birine yetişelim allah aşkına.

olsun stadlarda bedava olsun, otellerid bedava yapalım, uçak yolculuklarıda ama birde herkese bedava araba ve benzinde olsun.

mantığınıza hayranım...

Sömürülmeye devam diyorsun yani ?
  • Şampiyonlar ligi keyfimizi elimizden alanlara baksen inşallah en kısa sürede batarsınız
  • quote:

quote:

quote:

mantığınıza hayranım...

Sömürülmeye devam diyorsun yani ?

seçim hakkı var, illa abone olmak zorunda değilsin. bedavacılık ise meh yorum bile yapmak istemem.

• quote:

quote:

mantığınıza hayranım...

Kıytırık hazırlık maçlarının bile şifreli yayından seyredildiği bir ülke de ,ben de senin gibilerin mantığına hayranım.Sana kimse biletler bedava olsun demedi,oteller bedava olsun demedi.Eskiden şifresiz yayınlanan maçları gördü bu nesil,şampiyonlar ligi ve uefa kupası maçları star,kanal d vs vs gibi kanallardan açık olarak yayınlanıyordu,o zaman çıkıp kimse bu maçlar şifreli olsun,şifreli olmazsa oteller,uçak yolculukları da bedava olsun gibi mantık yürütmüyordu.Olayı nerden nereye getirdin tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

quote:

quote:

mantığınıza hayranım...

Kıytırık hazırlık maçlarının bile şifreli yayından seyredildiği bir ülke de ,ben de senin gibilerin mantığına hayranım.Sana kimse biletler bedava olsun demedi,oteller bedava olsun demedi.Eskiden şifresiz yayınlanan maçları gördü bu nesil,şampiyonlar ligi ve uefa kupası maçları star,kanal d vs vs gibi kanallardan açık olarak yayınlanıyordu,o zaman çıkıp kimse bu maçlar şifreli olsun,şifreli olmazsa oteller,uçak yolculukları da bedava olsun gibi mantık yürütmüyordu.Olayı nerden nereye getirdin tebrikler.

zaten uefa kuralları gereği, yarı final ve final maçları benim bilidğim şifresiz yayınlanması lazım.

burda yayın hakları sahibi uefa, ve dmsart ile zamanında star tv ile satış yapmış, sözleşme yapmış. o zamanlr star tv, dsmart ile aynı guruptaydı. uefa bunu onayladıktan sonra, yapacak birşey yok.

ama bedavaclığı, korsanlığı alkışlamak ne kadar etikdir ve ne kadar saygın bir davranıştır orasınıda bi zahmet siz düşünün.

• Bin beter olsun Dsmart..Şl maçlarını izleyemez oduk.Paranın kölesi olmuşlar.
    Trtye helal olsun.O kadar vergi veriyoruz.Artık alırlar şlni veya ispanya ligini.Haydi trt seninleyiz.
  • quote:

birde fiyatları uygun olsa neyse, sanki ispanya ligiyiz çektikleri fiyatlara bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslinger

Asıl terbiyesizlik d-smart ilk çıktığında aylık ödeme olmaycak tüm kanallar açık olacak deyip. Sonra kanalları kapatıp aylık ücret istemektir. İyi yapmış trt

Aynen öyle dediler , sadece uydu alıcısını alın yeter dediler , amcam 300 liraya sadece alıcıyı aldı . Soyguncular ....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.