Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
810
Cevap
15
Favori
133.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anatolianbull

bimeksten 280 liraya modül ve atlanta hd box t tuşlu cihaz aldım, modülü telefonla dsmarta açtırdım ancak aldığım receiver de dsmart kanalları şifreli kanal şeklinde siyah ekran çıkıyor.anten kalitesi 100%... sorun kartta mı acaba? dsmarta arıza kaydı bıraktım ama kolay çözülebilecek bir sorun mu acaba? yardım edebilecek var mı_

Eğer sinyal gücü normal ise Atlanta firmasıyla görüşerek cihazın yazılımını güncelletmeniz gerekiyor olabilir. Modüldeki kanalları çözümleyemiyor olabilir cihaz.
  • arıza yönlendirmesi yaptırdım, sabah dsmarttan aradılar, sorunu anlatınca sizin dediğiniz gibi yazılım güncellemesi yapılması lazım dedi, akşam götüreceğim bakalım, ne olacak?insanın canı sıkılıyor böyle sorunlar olunca ama en önemlisi can sağlığı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolianbull

arıza yönlendirmesi yaptırdım, sabah dsmarttan aradılar, sorunu anlatınca sizin dediğiniz gibi yazılım güncellemesi yapılması lazım dedi, akşam götüreceğim bakalım, ne olacak?insanın canı sıkılıyor böyle sorunlar olunca ama en önemlisi can sağlığı..

Yeni cihaz, heves büyük. Ancak sabırlı olun. Problem giderilirse bir daha yaşamazsınız. Büyük ihtimal sorun çözülür, keyifli seyirler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

3 gün önce bimeks kampanyasından dsmart modül aldım. atlanta hdbox cihazımda sorunsuz kullanıyordum. Bugun pcdeki ci girişli tv kartıma taktım fakat yapamadım
    Sonra tekrar kendi cihazıma taktım kanalları çözmedi. Menüden modüllere girdigimde Yuva 1 : "CAM başlangıç konumuna getiriliyor" diyor ve hiç bir hareket yok. Söküp taktım kaç kere hep aynı mesajda kalıyor.
    Sanırım modül arızlandı.
    Dsmart yetkili servisine götürdüm onların cihazındada çalışmadı. Aldıgım yerle irtibata geçmem gerektigini söylüyorlar.
    Bimeksle irtibata geçtim onlarda dsmartla iletişme geçin diyorlar. Ordan oraya top gibi atıyorlar.

Sizce sorun ne olmuş olabilir. Yardımcı olabilecek var mı ?

Modüllerin teknik desteğiyle ilgili ciddi sıkıntı var. Bimeksin değişim garantisi yok mu? İlk 7 gün içinde değişmeleri gerekiyor diye biliyorum.

Müşteri hizmetlerindeki bayan bu ürün üyelik açıldıgı için dahil edilmez dedi 7 günlük süreye. Fakat sitelerindeki dahil olmayan ürünlerde bu ürüne dair bir açıklama göremedim.
    Değişim yapmazlarsa hertürlü iade ederim.

• quote:

quote:

quote:

3 gün önce bimeks kampanyasından dsmart modül aldım. atlanta hdbox cihazımda sorunsuz kullanıyordum. Bugun pcdeki ci girişli tv kartıma taktım fakat yapamadım
    Sonra tekrar kendi cihazıma taktım kanalları çözmedi. Menüden modüllere girdigimde Yuva 1 : "CAM başlangıç konumuna getiriliyor" diyor ve hiç bir hareket yok. Söküp taktım kaç kere hep aynı mesajda kalıyor.
    Sanırım modül arızlandı.
    Dsmart yetkili servisine götürdüm onların cihazındada çalışmadı. Aldıgım yerle irtibata geçmem gerektigini söylüyorlar.
    Bimeksle irtibata geçtim onlarda dsmartla iletişme geçin diyorlar. Ordan oraya top gibi atıyorlar.

Modüllerin teknik desteğiyle ilgili ciddi sıkıntı var. Bimeksin değişim garantisi yok mu? İlk 7 gün içinde değişmeleri gerekiyor diye biliyorum.

Müşteri hizmetlerindeki bayan bu ürün üyelik açıldıgı için dahil edilmez dedi 7 günlük süreye. Fakat sitelerindeki dahil olmayan ürünlerde bu ürüne dair bir açıklama göremedim.

Mesela teknosadan aldığınızda teknoasist var. ilk 30 gün içinde bir şey olduğunda götürüp direk garantiye verebiliyosunuz. Modülünde illaki bir garantisi vardır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım modül arızlandı.

Mesela teknosadan aldığınızda teknoasist var. ilk 30 gün içinde bir şey olduğunda götürüp direk garantiye verebiliyosunuz. Modülünde illaki bir garantisi vardır.

Normalde internetten alınan her üründe koşulsuz 7 gün boyunca iade yada değişim hakkı var. Ama bu kişinin adına üyelikli bir ürün oldugu için ve bende aktif ettigim için bundan yararlanamıyor olabilirim. Tam araştırmadım. Yanlız her halukarda verdikleri ürün kendi kendine arızalandıgı için yenisini temin etmek zorundalar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

fx hd, fox crime, hd e gibi bazı kanallarda sık sık siyah ekran oluyor. Hatta güncelleme yapmadan öncesinde siyah ekrandayken sanki cd bozukmuş gibi cırt tıkırt gibi yayından bazı sesler geliyordu. Ayrıca diğer kanallarda ise çok nadiren ekran siyahlaşıyor göz kırpar gibi. cihazı ch - tuşu ile güncelledim. henüz tam olarak düzeldi mi bilemiyorum ama sizce başka yapmam gereken birşey var mı?

edit: kanallar yine izlerken siyah ekran gelip gidiyor. ara ara yapıyor hala.

Sinyal kaynaklı problem yaşıyorsunuz malesef sizde. Bir çok kullanıcıyla aynı problem. Çanak anteni kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

sinyal kontrolü yapıyorum yeşil tuş ile problemsiz görünüyor. acaba dediğiniz sinyal problemi çanağın ince ayarlarıyla ilgili mi? daha da rahatsız edici olmaya başlar başlamaz servisi çağıracağım. bunun için ne kadar ücret öderiz biliyor musunuz?

• quote:

quote:

quote:

fx hd, fox crime, hd e gibi bazı kanallarda sık sık siyah ekran oluyor. Hatta güncelleme yapmadan öncesinde siyah ekrandayken sanki cd bozukmuş gibi cırt tıkırt gibi yayından bazı sesler geliyordu. Ayrıca diğer kanallarda ise çok nadiren ekran siyahlaşıyor göz kırpar gibi. cihazı ch - tuşu ile güncelledim. henüz tam olarak düzeldi mi bilemiyorum ama sizce başka yapmam gereken birşey var mı?

edit: kanallar yine izlerken siyah ekran gelip gidiyor. ara ara yapıyor hala.

Sinyal kaynaklı problem yaşıyorsunuz malesef sizde. Bir çok kullanıcıyla aynı problem. Çanak anteni kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

sinyal kontrolü yapıyorum yeşil tuş ile problemsiz görünüyor. acaba dediğiniz sinyal problemi çanağın ince ayarlarıyla ilgili mi? daha da rahatsız edici olmaya başlar başlamaz servisi çağıracağım. bunun için ne kadar ücret öderiz biliyor musunuz?

Görüntü siyaha düştüğünde yeşil renkli tuşla sinyal kontrolü yapın. Sinyal gücü veya kalitesi her ikisinden biri değişkenlik göstermiştir. Çanağın ucundaki lnb ile ilgili oluyor genelde.

D-smart 30TL'ye teknik servis gönderiyor. Ama ekstralar hariç. Yani malzeme kullanılacaksa ayrı paraya girer. Kablo değişimi, lnb değişimi gibi.

• Arkadaşlar belgesel kanallarında Türkçe yayın var mı ? Türkçeye aldığım anda ses tamamen gidiyor.
  • arkadaşlar bende bu tv den var cı modül giriş yeride var ancak uydu alıcısı bu tv de dahili değil harici (next minix) bir uydu alıcısı kullanıyoruz bu tv de dsmart modülü taksam çalışırmı?

http://www.samsung.com/ie/support/model/LE40M87BDX/XEU-techspecs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 2 Ağustos 2013; 20:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

arkadaşlar bende bu tv den var cı modül giriş yeride var ancak uydu alıcısı bu tv de dahili değil harici (next minix) bir uydu alıcısı kullanıyoruz bu tv de dsmart modülü taksam çalışırmı?

http://www.samsung.com/ie/support/model/LE40M87BDX/XEU-techspecs

tam emin olmamakla beraber tv nin kendi uydu alıcısını kullanman lazım gördügüm kadarıyla tv nizde mevcut yalnız bazı tv markalarında frekanslar yakın oldugu için sorun yaşıyabilirsiniz bazı kanallar çıkmaz birde tv bölümüne yazıp araştırıp alırsanız ii olur

• hayır tv nin kendi uydu alıcısı yok dışardan uydu reciever bağlı,,
    tv bölümünde araştırıyorum bakalım mümkünmü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeSsO

Arkadaşlar belgesel kanallarında Türkçe yayın var mı ? Türkçeye aldığım anda ses tamamen gidiyor.

Menu ayarlar sistem ayarlari ses ayarlari olmasi gerekmekte. Ordaki ses secenegini degistirip deneyebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bimeksin kampanyasından 279 tl ye 1 yıllık maxi paket almıstım. Dsmartı arayip aktivasyonunu yaptırdım. 3 gün sonra durduk yere modül arızalandı. Bimekse yolladım arızalı olduğu için değişim yapılacagını fakat ellerinde stok kalmadıgını söylediler bu yüzden iade ettiler paramı. Şimdi dsmart tarafından yapmam gereken birşey varmı ? Üyelik iptali vs gibi. Yada sizin bu aylık 20-25 tl civarı aldıgınız teklif gibi alabilirmiyim bende ? Napmam gerekli ?
  • dün bende 2 senelik modüllü üye oldum.ama bende de bir sorun var 2 tvye taktım modülü açılmadı kanallar(32"samsung c650 ve 46"es 6140 tvler) uydu alıcısına taktığımda sorun yok (atlanta hdbox) bnde servise yada mh.aramalımıyım.servis ücreti alıyorlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • eutelsat üzerinden digitürk mdu4 lnb ile dsmart izlenebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baracuda10

dün bende 2 senelik modüllü üye oldum.ama bende de bir sorun var 2 tvye taktım modülü açılmadı kanallar(32"samsung c650 ve 46"es 6140 tvler) uydu alıcısına taktığımda sorun yok (atlanta hdbox) bnde servise yada mh.aramalımıyım.servis ücreti alıyorlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Televizyonunuzun teknik servisleriyle görüşmeniz gerekir. Televizyon CI modül desteklemiyorsa d-smart bir şey yapamaz. Ancak televizyonuzun yazılımıyla da ilgili olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

eutelsat üzerinden digitürk mdu4 lnb ile dsmart izlenebilirmi?

sadece türksattan izleyebilirsiniz.

• samsung f8000 serisi için aldım d-smart modül. dsmart uydusundan taratınca uydu sinyali bulamıyor manuel ayarlar hakkında fikri olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

samsung f8000 serisi için aldım d-smart modül. dsmart uydusundan taratınca uydu sinyali bulamıyor manuel ayarlar hakkında fikri olan varmı ?

Farklı transponderlarda taratma sağlayabilirsiniz. Manuel frekanslar için:http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/index.php adresini gezinebilirsiniz.
  • Yaklaşık 1 senedir Dsmart üyesiyim ve aşağıdaki kanalların görüntü verdiğini hiç görmedim. Yeşil tuş ile sinyal seviyesine baktığımda %0 olduğunu görüyorum. Görüntü aldığım kanallarda bu değer %14 civarında.

Tahminim uydunun yönünde bir sıkıntı var; fakat apartmanda oturduğumuz için müdahele etmem mümkün değil. Başka bir sıkıntı veya çözüm olma ihtimali var mıdır?

Kanal 24
    Beyaz TV
    Tvnet
    Kanal A
    Sky Türk
    Cine 5
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.