Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
810
Cevap
15
Favori
133.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Orijinalden alıntı: staidmcgun

merhabalar, konudaki tüm konuları başından sonuna kadar okudum allah razı olsun baya faydalı oldu benim için.

D smart başvurusunda bulunacam fakat benim 3 sorum olacak izninizle;

1. - Türksattaki başka kanal veya radyoları sıkıntısız ekleyebiliyoruz. Yani bu kesin dimi çünkü tek yaşamıyorum annemin beğenerek dinlediği dini radyo ve dini kanalları var. bunları eklemezsem burnumdan getirir

2- HD kutu isteyeceğim sizce hangi marka daha sıkıntısız. Pace mi Humax mı ? Hız benim için önemli sabırsızız ailecek

3- Isınma problemini gidermek için laptop soğutucusu alsam işimi görürmü? çünkü bizde televizyon sabah bi açılır gece yarısına kadar gider

Teşekkürler.

Çanak anteninizin gördüğü bütün şifresiz kanalları ekleyebilirsiniz. Radyo, TV farketmeksizin farklı uydu antenlerine sahipseniz (Hotbird, Eutelsat, Sirius vs. gibi) onlara bağlı kanalları da ekleyebilirsiniz.

HD kutularda en son çıkan humax marka modeller tavsiyem olmak üzere pace'in seri numarası 327 ile başlayan modelleri tavsiyemdir.

Tabiki fan alabilirsiniz bu konuda önerilen bir durum yok ancak cihazlar yüksek ısılara karşı dayanıklı. Ancak çok, çok sıcak olacak ki olumsuz bir durum olsun.

çok teşekkürler,
    soğutucu fanı sadece makine ısındığında kumanda okumama, kanal geçişleri yavaslama donma gibi şeyleri en aza indirebilirmiyim diye düşünmüştüm :)

• quote:

quote:

quote:

merhabalar, konudaki tüm konuları başından sonuna kadar okudum allah razı olsun baya faydalı oldu benim için.

D smart başvurusunda bulunacam fakat benim 3 sorum olacak izninizle;

1. - Türksattaki başka kanal veya radyoları sıkıntısız ekleyebiliyoruz. Yani bu kesin dimi çünkü tek yaşamıyorum annemin beğenerek dinlediği dini radyo ve dini kanalları var. bunları eklemezsem burnumdan getirir

2- HD kutu isteyeceğim sizce hangi marka daha sıkıntısız. Pace mi Humax mı ? Hız benim için önemli sabırsızız ailecek

3- Isınma problemini gidermek için laptop soğutucusu alsam işimi görürmü? çünkü bizde televizyon sabah bi açılır gece yarısına kadar gider

Teşekkürler.

Çanak anteninizin gördüğü bütün şifresiz kanalları ekleyebilirsiniz. Radyo, TV farketmeksizin farklı uydu antenlerine sahipseniz (Hotbird, Eutelsat, Sirius vs. gibi) onlara bağlı kanalları da ekleyebilirsiniz.

HD kutularda en son çıkan humax marka modeller tavsiyem olmak üzere pace'in seri numarası 327 ile başlayan modelleri tavsiyemdir.

Tabiki fan alabilirsiniz bu konuda önerilen bir durum yok ancak cihazlar yüksek ısılara karşı dayanıklı. Ancak çok, çok sıcak olacak ki olumsuz bir durum olsun.

çok teşekkürler,
    soğutucu fanı sadece makine ısındığında kumanda okumama, kanal geçişleri yavaslama donma gibi şeyleri en aza indirebilirmiyim diye düşünmüştüm :)

Malesef cihaz yavaslamasi isinmaya bagli olmamakta. Cihazin yazilimsal ozelligi ve hafizasi. Hafiza sisince cihazda donmalar basliyor ve fisten cikarip takmadan duzelmiyor. Eskiden daha coktu son bir kac yazilimla stabilizasyon artti. Umarim yakinda tamamen ortadan kalkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Pace 830NDS cihazın son yazılım sürümü ne şuanda?

• quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

Arkadaşlar Pace 830NDS cihazın son yazılım sürümü ne şuanda?

Yazilim guncellemek icin cihazinizi fisten cikarip ch- tusuna basili tutarak fisi takabilir ve yazilimi guncelleyebilirsiniz. Yazilim ekrani gelene kadar ch- tusundan elinizi cekmeyin. Yazilim ortalama 10 ile 15dk arasinda surer. Bu sure zarfinda cihazi fisten cikarmayin ve mudahale etmeyin cihaz yazilim tamamlaninca kendisi otomatik acilacaktir.

• quote:

quote:

Yazilim guncellemek icin cihazinizi fisten cikarip ch- tusuna basili tutarak fisi takabilir ve yazilimi guncelleyebilirsiniz. Yazilim ekrani gelene kadar ch- tusundan elinizi cekmeyin. Yazilim ortalama 10 ile 15dk arasinda surer. Bu sure zarfinda cihazi fisten cikarmayin ve mudahale etmeyin cihaz yazilim tamamlaninca kendisi otomatik acilacaktir.

Bende öyle yapıyorum yükleniyor gibi görünüyor ama son yazılım Eylül 2012 ayına ait daha sonra yeni yazılım çıkmadımı hiç? Birde bu cihaza harici hdd taksam canlı yayını kaydedip ileri geri alabilirmiyim?

• quote:

quote:

quote:

Bende öyle yapıyorum yükleniyor gibi görünüyor ama son yazılım Eylül 2012 ayına ait daha sonra yeni yazılım çıkmadımı hiç? Birde bu cihaza harici hdd taksam canlı yayını kaydedip ileri geri alabilirmiyim?

Sanirim son yazilim o. Malesef farkli harddisklerle cihaz calismiyor sadece dsmart destekli olursa calisiyor. Sistemde aktivasyonu saglanmazsa sizin taktiginiz harddiskin, kayit yapilamiyor.

• Bu smart 3d kanalındaki görüntüleri benim 3d televizyonum algılamıyor. Bu nedenle bu kanalı 3d izleyemiyorum. Bu sorunu başka yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
  • dsmartta maxi paket uyeligim var ama sadece normal kanallari izleyebiliyorum.smart spor gibi kanallari actigimda musteri hizmetlerininarayiniz diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: safaksaylam

Bu smart 3d kanalındaki görüntüleri benim 3d televizyonum algılamıyor. Bu nedenle bu kanalı 3d izleyemiyorum. Bu sorunu başka yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

TV kumandasından 3D tuşuna bastığınız zaman nasıl bi problem oluyor?

quote:

Orijinalden alıntı: deadman42

dsmartta maxi paket uyeligim var ama sadece normal kanallari izleyebiliyorum.smart spor gibi kanallari actigimda musteri hizmetlerininarayiniz diyo

Müşteri hizmetlerini arayarak sinyal göndermelerini isteyiniz. Düzelecektir.
  • bc_ kullanıcısına yanıt
    Normalde örneğin 3d bir film koyduğumda Samsung Tv'im 3d gmrüntü algılandı şeklinde bir mesaj veriyor ve ben 3d tuşuna bastığımda sağ ve soldaki ekranları tek bir ekranda birleştiriyor. Fakat Smart 3d kanalını açtığımda ne tv algılıyor, ne de 3d tuşuna basmam işe yarıyor.

Bu kanalı 3d olarak izleyebilen var mı?
  • quote:

Normalde örneğin 3d bir film koyduğumda Samsung Tv'im 3d gmrüntü algılandı şeklinde bir mesaj veriyor ve ben 3d tuşuna bastığımda sağ ve soldaki ekranları tek bir ekranda birleştiriyor. Fakat Smart 3d kanalını açtığımda ne tv algılıyor, ne de 3d tuşuna basmam işe yarıyor.

Kanal bazen HD yayın veriyor ancak bu durumda sağ üst köşede HD yazısı bulunuyor Genel olarak 3D yayın vermekte. Eğer 3D tuşuna bastığınızda herhangi bir değişim olmuyorsa cihazı fişten çıkarıp takalım bazen geçici bir problem olabiliyor fişten çıkarıp takınca düzeliyor. Bunun dışında problem giderilmezse cihazla ilgili yazılımsal bir problem olabilir. Markasını ve modelini aktarabilirseniz yazılım günceleme için de gerekli yönergeleri aktarabilirim

• quote:

quote:

Kanal bazen HD yayın veriyor ancak bu durumda sağ üst köşede HD yazısı bulunuyor Genel olarak 3D yayın vermekte. Eğer 3D tuşuna bastığınızda herhangi bir değişim olmuyorsa cihazı fişten çıkarıp takalım bazen geçici bir problem olabiliyor fişten çıkarıp takınca düzeliyor. Bunun dışında problem giderilmezse cihazla ilgili yazılımsal bir problem olabilir. Markasını ve modelini aktarabilirseniz yazılım günceleme için de gerekli yönergeleri aktarabilirim

Dostum ilgin için teşekkürler

Cihazım şu:

D-smart Teknik Yardım

• quote:

quote:

quote:

Cihazım şu:

D-smart Teknik Yardım

Fisi cikarin. Cihazin on panelindeki yon tuslarindan sag yon tusuna basili tutarak fisi takin. Yazilim guncelleme ekrani gelene kadar basili tutun. Yazilim ekrani gelince elinizi cekin. Yazilim 10 15dk surecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazım şu:

D-smart Teknik Yardım

Fisi cikarin. Cihazin on panelindeki yon tuslarindan sag yon tusuna basili tutarak fisi takin. Yazilim guncelleme ekrani gelene kadar basili tutun. Yazilim ekrani gelince elinizi cekin. Yazilim 10 15dk surecektir.

Dostum problemi buldum. Nasıl yaptım bilmiyorum ama D-smart'ın HD ayarını 576p'ye düşürmüşüm. O nedenden dolayı 3d görüntü olarak algılamıyormuş. Şimdi düzelttim fakat şimdi de başka bir problem var. Senin dediğin gibi güncellemeyi yaptım, şimdi de filmlerde kapatmama rağmen sürekli kendi kendine alt yazı geliyor. Sonraki güncelleme ile düzeltirler umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 19 Temmuz 2013; 20:57:27 >

• Bir şeyi daha öğrenmiş olduk. 3D 576p'de izlenmez. Sadece 1080i'de izliyorsunuz değil mi? 720p'de 3D oluyor mu? Altyazıyla ilgili olan problem de bende yok. Sende de olmaması lazım. Yani yazılımsal değildir o. Bir de sol yön tuşuyla yazılım günceller misin? Cihazın 2 yazılım güncelleme tipi bulunuyor. Sağ ve sol. Solla güncellenince düzelir sanırım.
  • quote:

Bir şeyi daha öğrenmiş olduk. 3D 576p'de izlenmez. Sadece 1080i'de izliyorsunuz değil mi? 720p'de 3D oluyor mu? Altyazıyla ilgili olan problem de bende yok. Sende de olmaması lazım. Yani yazılımsal değildir o. Bir de sol yön tuşuyla yazılım günceller misin? Cihazın 2 yazılım güncelleme tipi bulunuyor. Sağ ve sol. Solla güncellenince düzelir sanırım.

Dostum dediğini yaptım. Sol tuşuna basarak güncellemeyi başlattım. Güncelleme ekranı geldi fakat bar hiç ilerlemedi. Dolmaya başlamadı henüz. Beklesem mi biraz daha Bu kadar sürmezdi...

• quote:

quote:

Bir şeyi daha öğrenmiş olduk. 3D 576p'de izlenmez. Sadece 1080i'de izliyorsunuz değil mi? 720p'de 3D oluyor mu? Altyazıyla ilgili olan problem de bende yok. Sende de olmaması lazım. Yani yazılımsal değildir o. Bir de sol yön tuşuyla yazılım günceller misin? Cihazın 2 yazılım güncelleme tipi bulunuyor. Sağ ve sol. Solla güncellenince düzelir sanırım.

Dostum dediğini yaptım. Sol tuşuna basarak güncellemeyi başlattım. Güncelleme ekranı geldi fakat bar hiç ilerlemedi. Dolmaya başlamadı henüz. Beklesem mi biraz daha Bu kadar sürmezdi...

O baya uzun sürüyor. Soft yazılım güncelleme dediğimiz bir olay. Yaklaşık 30-40dk sürüyor bazen.

• bc_ kullanıcısına yanıt
    Yaptım ama sorunu çözmedi

Neyse. Ben yine sonraki güncellemeyi bekleyeyim en iyisi. Zaten önemli olan 3d olayını çözmekti, onu da çözmüş olduk. Sağ olasın dostum.
  • merhabalar,
    humaxın son çıkan cihazı var. yazılım güncellemeyi yaptığımda yazılım yükleniyor lütfen bekleyiniz diyor. yazılar kırık. ikinci pencere geliyor daha net yazılar, ordada aynısı yazıyor bekliyor sonra kanala geçiyor. yazılım olmadığı içinmidir ? sistem ayarlarına baktığımda son yazılım 7 haziran gözüküyor. sürekli güncelleme olmayacağına göre sanırım son sürümdür.
    teşekkürler.
  • quote:

merhabalar,
    humaxın son çıkan cihazı var. yazılım güncellemeyi yaptığımda yazılım yükleniyor lütfen bekleyiniz diyor. yazılar kırık. ikinci pencere geliyor daha net yazılar, ordada aynısı yazıyor bekliyor sonra kanala geçiyor. yazılım olmadığı içinmidir ? sistem ayarlarına baktığımda son yazılım 7 haziran gözüküyor. sürekli güncelleme olmayacağına göre sanırım son sürümdür.
    teşekkürler.

Evet, sanırım son yazılım 7 haziran.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.