Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
810
Cevap
15
Favori
133.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nydp

pace hd cihazım ön ödemeli aldım, online işlemlerde paket yükseltme seçeneği yok nasıl çözebiliriz?

Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Yardımcı olurlar. Kredi kartı bilgilerinizi isterler sanırım. Veya d-smart shoplara gidin.
  • arkadaşlar d-smart cihazım ilk makinelerden üyeliğim falan yok para ödemiyorum. Şu anda D-Smartta menüler görünmüyor. Menü tuşuna basıyorum menü listesi boş. Fabrika ayarlarına dönemiyorum ve yazılım güncelleme yapamıyor. Ayrıca arada sapıtıyor makine. D-SMart müşteri hizmetleri aradı zırt pırt telefonu kapattım suratlarına benden intikam mı alıyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 19 Mayıs 2013; 13:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar d-smart cihazım ilk makinelerden üyeliğim falan yok para ödemiyorum. Şu anda D-Smartta menüler görünmüyor. Menü tuşuna basıyorum menü listesi boş. Fabrika ayarlarına dönemiyorum ve yazılım güncelleme yapamıyor. Ayrıca arada sapıtıyor makine. D-SMart müşteri hizmetleri aradı zırt pırt telefonu kapattım suratlarına benden intikam mı alıyorlar ?

menü tuşuna basınca makine kitleniyor. Kumanda işlemiyor.
  • quote:

quote:

arkadaşlar d-smart cihazım ilk makinelerden üyeliğim falan yok para ödemiyorum. Şu anda D-Smartta menüler görünmüyor. Menü tuşuna basıyorum menü listesi boş. Fabrika ayarlarına dönemiyorum ve yazılım güncelleme yapamıyor. Ayrıca arada sapıtıyor makine. D-SMart müşteri hizmetleri aradı zırt pırt telefonu kapattım suratlarına benden intikam mı alıyorlar ?

menü tuşuna basınca makine kitleniyor. Kumanda işlemiyor.

cihazın fişini çıkarıp takın. cihazın ön panelinde 3 ışık yanıp söndüğü anda kumanda üzerinden geri geri 2485'i tuşla. yani iki kez geri tuşuna basıp daha sonra 2485'i tuşla. Karşına yazılım güncelleme ekranı gelecektir. Eğer bunu denediysen cihazı servise götürmekten başka çaren yok, menü açılmıyorsa sorun yazılımsal olabilir. manuel yazılım atabilir servis.

• Hocam benim D-smart da da son zamanlarda oldukça sıklaşan "lütfen kartınızı yerleştiriniz(1)" yazısı çıkıyor bazan kayboluyor bazen da uzun zaman ekranda kalıyor. Lütfen yardım. Teşekkür ederim.
  • cihazım Next YE 9950 CIS. ayrıca bir sorunum daha var. Dün elektrikler kesildi geldiğinde cihaz uzun zaman çalışmadı. daha sonra bir ışık yandı sonra 3 ışık yanıp söndü "lütfen bekleyin bağlanıyor gibi bir yazı zaman zaman gelip gitti sonra üç ışık sürekli yandı ve bir türlü çalışmadı. Bende fişten çıkardım ve sabaha kadar bekleyip çyle taktım yine çok uzun süre bekledikten sonra açıldı. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin...
  • platformda bulunmayan ama türksat üzerinden yayın yapan herhangi bir kanalı ekleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 04JazzCS

cihazım Next YE 9950 CIS. ayrıca bir sorunum daha var. Dün elektrikler kesildi geldiğinde cihaz uzun zaman çalışmadı. daha sonra bir ışık yandı sonra 3 ışık yanıp söndü "lütfen bekleyin bağlanıyor gibi bir yazı zaman zaman gelip gitti sonra üç ışık sürekli yandı ve bir türlü çalışmadı. Bende fişten çıkardım ve sabaha kadar bekleyip çyle taktım yine çok uzun süre bekledikten sonra açıldı. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin...

Cihazınız geçici kitlenmeler yaşıyor. Öncelikle yazılım atmayı deneyin. Cihazı fişten çıkarıp takın. Cihazın ön panelinde 3 ışık yanıp söndükten hemen sonra kumandadan geri geri 2485'i tuşlayın. Yazılım güncelleme başlar. Eğer düzelmezse servis zamanı gelmiş demektir.

quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

platformda bulunmayan ama türksat üzerinden yayın yapan herhangi bir kanalı ekleyebiliyor muyuz?

Tabii ki.

http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/index.php adresinden bütün frekanslara ulaşabilirsiniz Kanal ekleme için de HD mi yoksa SD bir cihaz mı kullanıyorsunuz?

SD ise Menü / Ayarlar / Kanal Ekle & Düzenle / Kanal Ekle
    HD ise Menü / Ayarlar / Kullanıcı Ayarları / Kanalları Düzenle / Kanal Ekle

• Arkadaşlar benim cihazda her akşam, bi kaç saat yayın gidiyor. Sonra kendiliğinden düzenliyor. Gündüz herhangi problem olmuyor. Mesela şimdi yine yok sadece smartpromo kanalını açıyor. Diğer kanallarda sinyal yok. Bazen de kanalların birkısmindan sinyal alınamıyor. Bu konuda bilgisi ve yardımı olacak arkadaş var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celo06

Arkadaşlar benim cihazda her akşam, bi kaç saat yayın gidiyor. Sonra kendiliğinden düzenliyor. Gündüz herhangi problem olmuyor. Mesela şimdi yine yok sadece smartpromo kanalını açıyor. Diğer kanallarda sinyal yok. Bazen de kanalların birkısmindan sinyal alınamıyor. Bu konuda bilgisi ve yardımı olacak arkadaş var mı?

çanak anten kaynaklıdır. belli saatlerde sinyal seviyesi yetersiz kalıyor. eğer bir teknik servisten çanak anten kontrolü için yardım alırsanız probleminiz giderilir.
  • Teşekkür ederim.

• eyvallah dostum tüm yazıları tek tek okudum bazı sorun ve sorunlarımın cevaplarını aldım vallahi..

Teşekkürler (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 27 Mayıs 2013; 9:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

eyvallah dostum tüm yazıları tek tek okudum bazı sorun ve sorunlarımın cevaplarını aldım vallahi..

Teşekkürler (:

Rica ederim, her zaman.
  • Dostum bu hatırlatıcı'da ayırma başarısız hatasının çözümü çıkmadı mı hala? Belki son güncelleme falan ile çözülmüş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 29 Haziran 2013; 13:30:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaksaylam

Dostum bu hatırlatıcı'da ayırma başarısız hatasının çözümü çıkmadı mı hala? Belki son güncelleme falan ile çözülmüş olabilir mi?

Malesef pace ve humax hd cihazlarda hatırlatıcı özellik bulunmuyor. next marka olanlarda bazılarında var. hatırlatıcı özellikten yararlanmak için cihazın ya harddiski olacak ya da bekleyeceğiz yazılım gelecek
  • bizim televizyon 16:9 değil ama kanal d 16:9 formatına geçmiş herhalde düzelmiyor bir bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

bizim televizyon 16:9 değil ama kanal d 16:9 formatına geçmiş herhalde düzelmiyor bir bilgisi olan var mı?

Kullandığınız cihaz standart iste menü>ayarlar>sistem ayarları>tv ayarları> tv standartı 4:3 normal olacak şekilde deneyebilir misiniz?
  • bu gün hepsini denedim logo bile görünmüyordu çoğunda yarın deneyip size bilgi veririm.

• merhabalar, konudaki tüm konuları başından sonuna kadar okudum allah razı olsun baya faydalı oldu benim için.

D smart başvurusunda bulunacam fakat benim 3 sorum olacak izninizle;

1. - Türksattaki başka kanal veya radyoları sıkıntısız ekleyebiliyoruz. Yani bu kesin dimi çünkü tek yaşamıyorum annemin beğenerek dinlediği dini radyo ve dini kanalları var. bunları eklemezsem burnumdan getirir

2- HD kutu isteyeceğim sizce hangi marka daha sıkıntısız. Pace mi Humax mı ? Hız benim için önemli sabırsızız ailecek

3- Isınma problemini gidermek için laptop soğutucusu alsam işimi görürmü? çünkü bizde televizyon sabah bi açılır gece yarısına kadar gider

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staidmcgun -- 14 Temmuz 2013; 11:07:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: staidmcgun

merhabalar, konudaki tüm konuları başından sonuna kadar okudum allah razı olsun baya faydalı oldu benim için.

D smart başvurusunda bulunacam fakat benim 3 sorum olacak izninizle;

1. - Türksattaki başka kanal veya radyoları sıkıntısız ekleyebiliyoruz. Yani bu kesin dimi çünkü tek yaşamıyorum annemin beğenerek dinlediği dini radyo ve dini kanalları var. bunları eklemezsem burnumdan getirir

2- HD kutu isteyeceğim sizce hangi marka daha sıkıntısız. Pace mi Humax mı ? Hız benim için önemli sabırsızız ailecek

3- Isınma problemini gidermek için laptop soğutucusu alsam işimi görürmü? çünkü bizde televizyon sabah bi açılır gece yarısına kadar gider

Teşekkürler.

Çanak anteninizin gördüğü bütün şifresiz kanalları ekleyebilirsiniz. Radyo, TV farketmeksizin farklı uydu antenlerine sahipseniz (Hotbird, Eutelsat, Sirius vs. gibi) onlara bağlı kanalları da ekleyebilirsiniz.

HD kutularda en son çıkan humax marka modeller tavsiyem olmak üzere pace'in seri numarası 327 ile başlayan modelleri tavsiyemdir.

Tabiki fan alabilirsiniz bu konuda önerilen bir durum yok ancak cihazlar yüksek ısılara karşı dayanıklı. Ancak çok, çok sıcak olacak ki olumsuz bir durum olsun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.