Şimdi Ara

D-Smart uydu yön sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D-Smart Giriş paketi almayı düşünüyorum lakin evin yönü kuzey-batı kısmında Turksatı görmüyor. Çanagı çatıyada pek taktırmak istemiyorum, balkona koymayı düşünüyorum yön olarak gören uydular hotbird ile eutelsat bu uydulardan d-smart yayınını alabilirmiyim? Dsmartın kendi sitesinde şöyle bir ibare gördüm [Türksat uydusuna bakan bir adet çanak anten yeterlidir. Bunun dışında diğer uydulara bakan çanak antenleri de D-Smart ile kullanabilir ve yayın alabilirsiniz. (örneğin; Hotbird, Eutelsat, Astra, Sirius vb)] bu ibareye göre giriş paketindeki tüm kanaların yayınını alabilirmiyim ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwolf06

D-Smart Giriş paketi almayı düşünüyorum lakin evin yönü kuzey-batı kısmında Turksatı görmüyor. Çanagı çatıyada pek taktırmak istemiyorum, balkona koymayı düşünüyorum yön olarak gören uydular hotbird ile eutelsat bu uydulardan d-smart yayınını alabilirmiyim? Dsmartın kendi sitesinde şöyle bir ibare gördüm [Türksat uydusuna bakan bir adet çanak anten yeterlidir. Bunun dışında diğer uydulara bakan çanak antenleri de D-Smart ile kullanabilir ve yayın alabilirsiniz. (örneğin; Hotbird, Eutelsat, Astra, Sirius vb)] bu ibareye göre giriş paketindeki tüm kanaların yayınını alabilirmiyim ??

D Smart kanallarından sadece Türksat uydusu ile faydalanabilirsin. Diğer uydulara yönlendirilmiş çanak antenin bulunmaktaysa bu uyduların üzerinde yayın yapan kanalları izlersin sadece. Fakat asıl ücret ödediğin D Smart'a özel şifreli kanallardan yararlanman için Türksat uydusu gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwolf06

D-Smart Giriş paketi almayı düşünüyorum lakin evin yönü kuzey-batı kısmında Turksatı görmüyor. Çanagı çatıyada pek taktırmak istemiyorum, balkona koymayı düşünüyorum yön olarak gören uydular hotbird ile eutelsat bu uydulardan d-smart yayınını alabilirmiyim? Dsmartın kendi sitesinde şöyle bir ibare gördüm [Türksat uydusuna bakan bir adet çanak anten yeterlidir. Bunun dışında diğer uydulara bakan çanak antenleri de D-Smart ile kullanabilir ve yayın alabilirsiniz. (örneğin; Hotbird, Eutelsat, Astra, Sirius vb)] bu ibareye göre giriş paketindeki tüm kanaların yayınını alabilirmiyim ??

D Smart kanallarından sadece Türksat uydusu ile faydalanabilirsin. Diğer uydulara yönlendirilmiş çanak antenin bulunmaktaysa bu uyduların üzerinde yayın yapan kanalları izlersin sadece. Fakat asıl ücret ödediğin D Smart'a özel şifreli kanallardan yararlanman için Türksat uydusu gerekli

peki teşekkür ederim mecbur çatıya astırcaz ozaman kolay gelsin

• balkondan,kıble görebiliyorsan sorun yok. ama görmüyorsa çatıya çanak takılmadan olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.