< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 2 Ocak 2023; 22:36:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (440. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba d smart müşteri hizmetleri hangi numaradan arıyor acaba? çünki farklı firmalar d smart adına arayıp yalan taahhütte bulunabiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
edevlet üzerinden iptal başvurusu yaparken herhangi bir belge gerekiyor mu acaba
-
Cam modül de problem yaşıyan var mı arkadaşlar, şu an sadece sinema TV yi izliyebiliyorum. Diğer kanalları açtığımda da yine aynı kanalı gösteriyor. Birde alalı 3-4 ay oldu, sürekli çocuk kilidi çıkıyor, her seferinde 4 sıfır girmek zorunda kalıyorum. Benzer problemi yaşıyan var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 11 Şubat 2023; 20:36:56 >
Herkese merhaba. Şubat ayı içinde sadece TV yenilemesi yapan oldu mu? Normal uydu için tüm kanallar açık şeklinde teklif alan varsa paylaşabilir mi?
30 TL ödüyordum 43 dedi müşteri hizmetleri tamam dedim 5-10 lira icin ne uğraşmak ne de gerilmek istemiyorum, cihaz mülkiyeti dsamarta ait..
Ben 21 TL ödüyordum, Aile paketi üstüne tüm kanallar hediye olarak. Doğru dürüst TV izleme alışkanlığımız yoktu, dijital platformlardan sonra iyice azaldı gerçi ama 10 yıldan fazladır D-Smart var, alışkanlık oldu herhalde 😁 10 yıl önce ilk abone olduğumda 40 lira ödüyordum , şaka gibi. Ayda yılda bir premier lig veya formula1 bakıyordum, onlar da gitmiş. Bir iki güne pazarlık aramalarına baslarlar herhalde. Bakalim sonuç ne olacak
arkadaşlar merhaba taahhütüm bu ay bitti ve hiç kimse aramadı beni. ne yapmamız gerekiyor bu durumda olan varmı
Benim de 2 gün önce taahhüt bitti. Önceki yıllarda taahhüt bitmeden 1-2 ay önce arayıp yüksek fiyat cekerlerdi. Bu sefer beni de hiç aramadilar. Burdaki yorumlar üzerinden hareketle dün itibariyle internet bankacılığı üzerinden e-devlete girip D-Smart fesih başvurusu yaptım. Bu sabah mesaj geldi, çağrı merkezi tarafından aranacaksiniz vs gibisinden. Gelişme olursa bilgilendiririm
Taahhüt bitimine 1 hafta kaldı arayıp şu an kullandığım paket olan D-Smart GO Mega Paketi + Mega (HD) + ADSL 10Mb e kadar - limitsiz ve belgeseller açık aynı şekilde devam etmek üzere 1.yıl 173 2.yıl 213 tl fiyat verdiler. Altyapı sebebiyle en fazla 7 ya da 8 mb internet alıyorum. Sizce mantıklı mı yoksa fesih başvurusunda daha uygun teklif alabilir miyim? Bu günlerde aranan ya da teklif alan arkadaş var mı tv + internet şeklinde?
19 Şubat'ta e-devlet üzerinden fesih başvurusu yapmıştım. Hafta içi 2-3 defa aradılar ama ya mesaide ya da yolda denk gelince açamadım. 26 Şubat Pazar aradılar, "Fesih başvurunuz için aradık, olumsuz bir durum yoksa sebebini öğrenebilir miyiz?" dediler. Ben de içeriğin azaldığını, TV'nin kendi uydu alıcısı da olduğunu, ihtiyaç kalmadığını ve extra bütçe ayırmak istemediğimi söyledim. "İptal konusunda kararlisiniz anladığım kadarıyla, iptal işlemi için gerekli yönlendirmeyi yapıyorum o zaman." dediler. "Tamam" dedim ben de. Hiç bir teklif veya ısrarda bulunmadılar.Şaşırdım açıkçası. Ters köşe yaptılar resmen. 😁 Yaklaşık 10, belki 12 yıldır devam eden aboneliğim vardı.Dogru dürüst TV izleyen bir aile değiliz gerçi ama yalandan bir iki teklif verseler devam ederdim muhtemelen. Yılların alışkanlığı ☺️ Böyle mi sona erecekti 😁Aynı gün akşamı "Talebiniz üzerine aboneliğiniz feshedilmistir.7 gün içinde cihazı bayiye teslim edip teslim formunu alınız " diye mesaj geldi bu arada. Bidaha arayıp sorarlar mı bilmiyorum. ( Edit: Bankalar, TV, Internet platformları, GSM operatörleri vs milleti ikna etmek için illallah ettirene kadar dil dökerler,binbir teklifle gelirler normalde. Ben ne zaman iptal etcem desem anında "tamam " deyip bitiriyorlar ne hikmetse 😂 ) Hafta içinde ikna aramaları olacak olursa paylaşırım sizlerle.
fesih olduktan sonra yeniden aramıyorlar hocam :) bende teklifi kabul edecektim ama o sırada doktorun yanındayım az sonra arayın dedim iptal ettiler :) bir sitede uygun fiyata mega paket satıyorlardı ben de onu aldım sanırım 280 tl idi.
-
Senelik 25
2 Senelik 21 TL
Aile paketi üzerine tüm kanallar açık son teklif geldi.
Uzun süredir kullanıyordum cam modülü ancak son 1 senedir boşa her ay ödeme yapıyordum.
Fesih işlemi sonrası darlamalardan sonra iptali gerçekleştirebildim darısı diğer kurtulmak isteyen arkadaşlara :)
-
Aramazlarsa da çok da önemli değil. Genelde dijital platformlardan film, dizi vs izleniyor evde.
Son durum: Cihazı 7 gün içinde teslim edin mesajından sonra bayi noktasını öğrenmek için çağrı merkezini aradım. 18 TL'lik hoşgeldin paketi üstüne tüm kanallar hediye olarak bir teklifte bulundular, tamam dedim, lakin sistem hata verdiği gerekçesiyle ertesi gün tekrar aramamı istediler. Aradım, bu sefer aboneliğiniz tamamen iptal edilmiş, cihazı teslim etmeniz gerekiyor, dünkü arkadaş yanlış bilgilendirmis vs dediler. Yarın bir aksilik olmazsa cihazı teslim edicem artık .
Bu vesileyle 3 yıldır kullandığım TV'de dahili uydu alıcısı olduğunu öğrendim 😁 Ya dahili uydudan devam edicez ya da @Mr Digital hocam gibi bir siteden modüllü üyelik bakıcaz
12'sinde tahahhütüm sona erdi, 13'ünde fesih başvurusu yaptım akşam kanallar kapandı bugün aradılar tüm kanallar açık 24 ay 35 tl teklif ettiler kabul ettim. 28 ödüyordum normalde. +5 lira da plus cihaz kullanım bedeli alıyorlar.
-
Hala aynı fiyatmı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam baktım aynıymış...t...yolda pozitif.....d satıcısından almıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X