Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (441. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam fyadalandım bende Digitürkdede modül kullanıyorum Modül olayını seviyorum fiyatıda uygun geldi açıkçası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 senelik 30 liradan mega paket taahhüdü verdim modüllü üyelik.

• ilk yıl 59 ikinci yıl 79 tl teklif ettiler kabul etmedim, muhtemelen iptal ettireceğim

• Merhaba. 31 Mayıs tarihinde taahhüt sürem doluyor. Bugün itibariyle 24 ay tahhüt için 32 TL hoşgeldin paketi + 6 ay mega paket teklif ettiler. Kabul etmedim, iptal birimine bağlandım. Onlar da 39 TL en üst paket için teklif ettiler. Muhtemelen ben de süre sonunda iptal ettireceğim.

• guncel teklif 36 tl 2 sene mega paket, ilk sene hersey acik.

• 12 Ay Tüm kanallar (BBC earh gibi 4 belgesel kanalı dahil)

33 TL

Kabul ettim

• iTsUp2u İ kullanıcısına yanıt

Dsmart Go paketinize dahil mi?

• redkid778 R kullanıcısına yanıt

Evet Go dahil

• Arkadaşlar slm 22 sinde modül üyelik taahhütüm bitiyor iptal ettirmek istiyorum ,e devletten başvuru ne Zaman yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furniture78 F kullanıcısına yanıt

son hafta yapabilirsin.

• iTsUp2u İ kullanıcısına yanıt

33 TL kabul etmiyorlar, ama halen arıyorlar. Sizin doğru söylediğinizden emin olamazlarmış. Bende neden doğru söylemesin 3-5 lira için dediğimde bu kezde yan oda paketidir asıl paketi yüksektir cevabını veriyor. 20 TL ödüyorum. 33 TL ye devam edelim dedim anlaşamadık.

• Bu firmadan aklı olan uzak durur.

• Bu ayın 25 inde taahhüt bitiyor. E devlet ten ne zaman iptal formunu doldurmalıyım

• bilgisayarınpsikolojikdanışmanı B kullanıcısına yanıt

su an ıptal talebı verebılırsınız.

• Arkadaşlar HD yayına geçilecekmiş yeni müşterilere 80 küsur eski müşterilerine 40 küsur ekleme olacakmış red etmek istedim sözleşme 4.madde ...bendi gereği yapamazsınız dediler ben de komple iptal etmek istiyorum dedim Kasım 2023 de bitiyor 1500 TL cayma bedeli çıkar denildi var mj böyle bir şey veya bilgisi olan iptal etmek istiyorum bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akuruk kullanıcısına yanıt
    Bu tip durumlarda eğer haklıysanız ve sözleşme ihlali varsa hiç çekinmeden btknın sitesinden şikayet kaydı oluşturun. Dsmart ertesi gün arayıp sizden özür dileyip iptal işleminizi yapar rahat olun.

• Yayınlar zaten HD değil mi? Sizi dolandırıcı aradı sanırsam. Bu tip şeylere inanmayın. Neyin HD'sine geçilecekmiş daha.

Cayma bedelini öğrenmek isterseniz de online işlemlere girip abonelik işlemlerinden fesih başvurusuna basarsanız görebilirsiniz.

Bu konu hakkında bilgim yok. Sadece cayma bedelini görüntüleyebilmeniz için söylemiştim. Ama yayınlar kesildiyse işleme alınmış demektir. Normal şartlarda sonraki gün aranmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckk -- 22 Temmuz 2023; 16:45:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Beni de 312'li bir numaradan aradılar. Uydu yenileme işlemi olacak (ne demekse), yeni müşterilere 80 küsur eski müşterilere 40 küsur ekleme yapılacak gibi bir şeyler söylediler. Siz D_Smart'tan aramıyorsunuz deyip kapattım.

• Dolandırıcı Dsmart bayileri size paket satmak için yalan söylüyorlar. Sakın inanmayın ve yetkili mercilere şikayet edin

• 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.