Şimdi Ara

D Smart Uyelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaslar baya arastırdım ama tam olarak sorumun cevabını bulamadım mobilden girdigim icinse cile oluyor aramak.

Sorum su: Biz digiurk kullanicisiydin 4 sene oncesine kadar lakin fiyat artislari ve kartımizin bitmesiyle uyeligi kapattırdık.

Telvizyon reklamlarındán internt ve d smart pakedini gordum. Acaba icinde izlenebilir kanallar var mıdır? Film veya spor kanallari nelerdir? Birde ben NBA ve Formula 1 takipcisiyim spor kanallarindan bunlar varmi yok ise ek ucret ne olur.

Normalde internetim TTnet net limisiz ama avantajliysa smart net kapattirmayi dusunuyorum. Yardım ederseniz cok mutlu olurum.

• Kampanya maxi paket ve internet paketi içeriyor. Maxi paketin içerisinde nba ve f1'i izleyebielceğiniz kanallar var. Ek ücret gerektirmiyor. Sanırım aylık 10 tl fazla vererek hd kanalları da izleyebiliyorsunuz. İnternet paketi ise 8 megabite kadar sınırsız.
    Kanal listesihttp://www.dsmart.com.tr/paketler-maxi-paket
  • hiç bulaşma bence.müşteri hizmetleri sıfır.zaten bi abone olunca istesende kurtulamassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazgs58

hiç bulaşma bence.müşteri hizmetleri sıfır.zaten bi abone olunca istesende kurtulamassın.

Formula 1 var sadece 3 yıllığına sonrası ne olur bilinmez.Ama sırf formula1 içinde d-smart almanın bence bir esprisi yok.Digiye devam derim ben....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.