Şimdi Ara

D_SMART VE KOTA SORGULATMASI,NEKADAR GÜVENLİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar,ciddi bir sorum olacak oda "göya benim kota mart ayı itibariyle 117767 Mbit,türkcesi malum (1GB=1024 mbit) ben D_SMAT 20 Mgbyt'a kada Fiber kullanıyorum,dünyda ender gerçeğe yakın Speed.test.net Sitesinde Yurt içi testlerde,genelde ya 18,5-19,60Mbyt Download ve 0.700 civarı upload artı ping olarakta 13-15 felan çıkıyor,Avrupa testlerimde ortalama aynı,sadece ping 15-25 arası oluyor,bir film download yaparkene hız ortalama (değişken) 1.600-2Mbyt arası download yapıyor,D_SMARTIN Sitesinde üyeyim M.temsilcisinede sordum "Beyfendi sizin normalde 75Gbyt kota hakkınız var,siz birnevi 2'ye katlamışssınız kotanızı,inanmıyorsanız D_Smata girin kota sorgulattırın dedi" Adamın dediği gibide çıktı.Sorum şu bu ''Kota verileri acaba doğrumudur"...?........Birde ufak (12 yaşında çocuğum var geçen ay ortalarında Tablet Bilgisayar aldım en az 2,5 hafta başından kakmadı,sadece o olsa görüntülü konuşma hep online oyunlar,bbirde nasıl yaptıysa telefon gibi muhabbetler (artık yasak koydum hafta sonu sadece 4-5 saatliğine,İnternet MAC Adresinide kilitledim,acaba bu 117767Mbytta kota olarak çocuğun tabletinin şuçu varmıdır,çünki ben artık İ-Netten sıkıldım sadece yeni çıkan "Ecnebi" filmlerini indiriyorum ?..................Son bir iki sorum olacaktıda bu D_Smart benim hesap kesim ücretini (geçen senede aynısıydı,oysa başlangıç tarihim şubatın 2'si ? ) ayın 21-23 arası yapıyor bu nasıl bir mantık "parantez içindede belirttim İ-Net başlangıç tarihi "Şubat'ın 2'si diye yazıyor eve gelen "Extrelerde,şikayetci olsam birşey değişirmi ?............................Son sorum (hakkınızı helal edin,amin )..........Fiber 20 Mbyt'a kadarındaykene bakmayı unutmuşum not almaya,bari şimdi 3Mbite düşünce arayüze girdim,şu değerleri bi yazayım ustalar ne der hesabı Hat Modu (galiba Modemin özelliği: (ADSL2+ AnnexM EU_32)........Dsl hızı (kb/s) "Gelen hız 2999-Giden 799.....Ulaşılabinen hız 27236Mbyt-Giden 1407.................SNR sınırı "Gelen 43.1(db)-Giden 14.0...........Hat zayıflaması (db) Gelen 1.5-Giden 2.8.............Güç (db) Gelen 5.6-Giden 12.2........................Bu değerler tekrar Fiber 20Mbyt olunca değişiyor.Modemim Aierties 5343 çift antenli kapağındada 127Mbyt'a kadar desteklermiş,Airtouch düğmesi var (senin uğraşmana gerek kalmadan komplex bir şifre belirliyor kendisi) .................ŞUNUDA BELİRTEYİM SİZE VERDİĞİM VERİLER (BENİM TV LG LED WİFİ ÖZELLİKLİ TV,YANİ BU YAZIYI PC'DEN DEĞİL TV'DEN YAZIYORUM BİLMEM BİRŞEY FARK EDERMİ ? MODEMİN TV'DEN ARAYÜZÜNE GİRDİM NE YAZIYORSA AYNISINI YAZDIM,PC OLSADA HERHALDE VERİLER AYNI OLURDU DEĞİLMİ ?............SNR,HAT ZAYIFLAMASI VS.BİR ALLHIN KULU İŞİ BİLEN BANA BURAYA BİR BİLGİ VERİRSE ALLAH RAZI OLSUN....................Bu arada "EVRENCELL" diye bir SMS geldi güya Mart sonuna kadar "TİVİBU FULL PAKET" 17TL İMİŞ,TİVİBU'MU DAHA İYİ YOKSA D_SMAT FULL_MEGA PAKETİMİ ? (FULL GALİBA 50 KÜSÜRT TL-MEGA PAKETİ 60 KÜSÜR TL.....D_SMARTTA) Siz olsanız para biryana hangisini alırdınız.......TİVUBU=D_SMART ?....................Lütfen bir cevap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 26 Mart 2016; 12:12:58 >

• Kısa ve öz olarak, büyük küçük harf hassasiyeti ile yazarsan yardımcı olabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Kısa ve öz olarak, büyük küçük harf hassasiyeti ile yazarsan yardımcı olabiliriz.

@KillFouYou! kardeş,vereceğin cevap bumuydu ?...........Okadarda özene bezene yazmak kolayda değildi,elimdeki "Sihirli Kumandayla,belirtmiştimya Smart Tv üzerinden yazıyorum diye"...........İnsan nezaketen gereği,sorularıma bir-iki cümle yazarda,sonra gerekirse uyarır (Mod'musun vs. bilmiyorum' da ? ) .............yazık değilmiydi android üzerinden (muhtemelen Cep Telindir) bu faydasız ve gereksiz (sadece uyarı için androitten bu cümleyi yazmana?) sanada masraf açan icabında gereksiz uyarı yerine !........Herneyse uyarını aldım sendende rica etsem'de,benim küçük,büyük sözlerimi es geçsende şu 45 yaşındaki (iznin varsa) @Somnnifferum abine,soruma bilgin dahilinde bir cevap yazssan ?...............................Başka bir "Allahın" kulu bi cümle olsun soruma yanıt yazmamış,ya anlamadıklarından,yada "DonanımForum" ölmüşte ağlayanımı yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 26 Mart 2016; 11:21:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.