Şimdi Ara

D'smart veya Digitürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amacım reklam yapmak değil, firma adı kullanmadan soruma cevap bulmam mümkün değil.

normal ucuz bir uydu alıcısına sahibim, fakat d'smart veya digitürk almak istiyorum.

sorum şu; normal bir uydu alıcısı alır gibi d'smart uydu alıcısını alabilirmiyiz? veya digitürk'ü?

yani tek seferde uydu alıcısını alıp aylık hiçbir ücret ödemeden sabit standart kanalları izlemek mümkünmüdür? (show,atv,kanal d,star gibi)

tek seferde uydu alıcısı çanak anten vs kurduktan sonra şuanda ucuz diye tabir ettiğim uydu alıcınından izlediğim kanalları izlemek mümkünmüdür?

• antonio-montana A kullanıcısına yanıt
    D-Smartın bimeks ve teknosa gibi mağazalarda satılıyor.
    Yada modul girisli uydu alicinizin veya modullu Uydu alıcısı olan bir tanım varsa modul de alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz daha açabilirmiyiz modül nedir? ben sadece kutuyu alıp normal standart kanalları izlemek istiyorum !
  • antonio-montana A kullanıcısına yanıt
    Modul normal uydu alıcısına d smart özelliği kazandıran bir kart okuyucusu.
    Bazı uydularda kart okuyucu vardır.(Resim ekledim hocam o giriş bazı uydu larda bulunmaktadır.)D-Smart kartı module modül ise tv ye yada uydu alıcıya takılarak d smart kanallarının şifresini çözerek izlemenizi sağlar
     D'smart veya Digitürk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam,
    dsmart in bimekste satilan bir paketi var.
    2 yillik baz paket + cihazi aliyorsun.. fiyati 350 gibi birseydi sanirim.
    cihaz HD deskesli.. 180 e geliyordu.. 170/24 de, 8 lira civari aylik..
    Ama abonelik ve ek ucret cikma riski yok.. ilk ay, tum kanallar acik.. ilk 6 ay sinema/playboy paketi acik..
    ben memnunum.. 4. ayimdayim..
    Ancak sunu soylemem lazim, dsmartin SD si FTA yani acik kanal Sd yayinlardan daha iyi.. turksat a bakiyor ancak cogu SD kanali da kendi buketinden aliyor.. Bazi SD kanallarin bandwitdh i o kadar iyi ki HD mi diye incelemem gerekiyor..
  • benim tv de modül kart girişi var, dsmart kartın parasını 24 ay tahhaütsüz ödesem paketiyle beraber benim olurmu?
    mesela d'smart süper paketi almak istiyorum kartıyla beraber parasını versem ömür boyu sonsuza dek süper paketi ek ücret ödemeden kullanabilirmiyim? yoksa bu iş bizim ttnet adsl internet gibimi? modemin parasını ister peşin ver al, istersen 24 ay taahhütle al, taahüt sonunda
    internet paketi alıp kulanmak zorundasın. tek başına modem bir işe yaramayacağı için mecbur dsmart paketlerden birini seçmek zorundayız.

böylemidir arkadaşlar?
  • selam,
    modul ve karti alinca, 1 yada 2 yillik bir abonelik satin almis oluyorsunuz..
    ister pesin, ister aylik aylik odemeli.. Bir kere alip, omur boyu kullanim normal sartlarda mumkun degil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.