Şimdi Ara

D-smart yazılım yükleme sırasında tıkanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, televizyon izlerken birden yazılım yükleme ekranı çıkıyor. Yüklemede hiç ilerlemiyor. D-smart fişini çekip takınca açılıyor ama 15 dk sonra tekrar ekran kararıp yüklemeye dönüyor. Bunu nasıl çözerim aynı sorunu yaşayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var arkadaşım. Evimde 2 cihaz var. İkiside aynı. Biri güncellemeyi güzel bir şekilde yaptı ama diğeri yapmadı. Yükleme ekranı geliyor ve öylece kalıyor. Hiç elimi sürmeden yaklaşık bir 9 saat bekledim sonuç aynıydı. Resmini aşağıya ekliyorum. Müşteri hizmetleri direk paralı teknik destek ekibini yönlendirelm diyor hemen.

• aynı durum bende de var, salondaki kutu güncellemeyi sorunsuz aldı ama oturma odasındaki bedava olan, özellikle bedava diyorum bütün sorunlar bununla alakalı olabilir :) güncelleme %0'da kalıyor. Aynı şekilde teknik servis dediler, gerek yok dedim. Çünkü izleniyor, kanallar.
  • arkadaslar benle ayni durumda olanlar lutfen teknik servise gidin. Ben su an ordayim arkadas elektronik buyukcekmece. Cihazda problem oldugu icin guncelleme yapiyor diye yeni bir kart ve cihaz aldim. Hemen degistirdiler ücretsiz olarak. Sorunu benle ayni sekilde olan arkadaslara tavsiyem en yakin servise bizzat kendilerinin cihazla beraber gitmesi olacaktir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fregoli

Merhaba arkadaşlar, televizyon izlerken birden yazılım yükleme ekranı çıkıyor. Yüklemede hiç ilerlemiyor. D-smart fişini çekip takınca açılıyor ama 15 dk sonra tekrar ekran kararıp yüklemeye dönüyor. Bunu nasıl çözerim aynı sorunu yaşayan var mi?

Çanak anten ayarınız bozuk, bu yüzden yeni yazılımı yükleyemiyor cihaz. Çanak ayarı yaptırınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.