Şimdi Ara

D-SmartNet Çilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arada sırada kopmalar yaşansa da TürkNet kullanıyorduk
    Fakat sonradan peder beyi hangi pazarlamacı kandırdıysa internet fiyatına yanına D-Smart hediyesiyle güzelim TürkNet'i bırakıp D-Smartnete geçmek gibi bir cahillik yaptık

Aynı zamanda saygıdeğer peder bey sağolsun Türknet i kapattırmadan geçtik, bir hafta evvel Türknetin interneti kesildi sonra dsmartın vermiş olduğu kullanıcı adı şifreyi modeme kurdum ve interneti kullanmaya başladık. Ertesi günlerde peder bey TürkNet'in hizmetinin fax çekilmeden kapatılmayacağını öğrendi, ben de gittim usulca faxımı çektim yolladım TürkNet'e, sonraki sabah ne göreyim modemin internet ışığı tamamen gitti ve 3 gündür ev interneti olmadan yaşamaya devam ediyoruz. Acaba fax çekilince TürkNet bizim portumuzu tamamen kapatmış mı bulundu? Dsmartı arıyorum IP'min aktif olduğunu belirtiyorlar fakat bende hiçbir internet emaresi yok, arıza kaydı oluşturdum eve gelsinler baksınlar hatta/portta mı bir problem var diye, gelen giden de yok

Ne yapmam gerekir nasıl düzeltilebilir bilgisi olan bir forumdaş yardımcı olursa çok sevinirim

• Zaten Türknet açıkken d smart bağlandıysa ayrı bir porttan vermiştir. Biri diğerini etkilemez yani.
    tuketicisikayet.btk.gov.tr
    BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr
    adresine e-devlet şifrenizle girerek şikayet kaydı oluşturun. Her ikisini de şikayet edin. Sorun kimdeyse çıksın ortaya. Bu arada d smarta bulaşmakla hata yapmışsınız. Allah yardımcınız olsun

• büyük ihtimal sorun dsmartta. bunların internet abonelik sisteminde bir bityeniği var.

benim tahminim bunların internet aboneliği fiyatlandırması ile telekom arasında kullanıcı sayısı üzerinden gizli bir sözleşmeleri var.

sizin alt yapı kesin türk telekomdur. şimdi türk telekom hangi abonenin hangi servis sağlayıcısında olduğunu biliyor. bence anlaşmaları gereği dsmarta kullanıcı üzerinden kota koyduruyorlar ve ve servis sağlayıcı değişmeden kesinlikle dsmarta hat açtırmıyorlar. dsmartta bundan bahsetmiyor sistemleri gereği olduğunu söylüyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.