Şimdi Ara

D-Smarttan Teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim 59 TL ödediğim TTnet limitsiz aboneliğimi DSmarttan alırsam Bana cihaz göndereceklerini
    internet hızını bilmem kaç mBit e çıkaracaklarını, ayrıca yeni modem vereceklerini söylediler.

bu işte bi yamuk olmasın 59 dersiniz 79 yaparsınız deyince efenim kesinlikle fiyat değişmicek siz sözleşmede bakıp imzalarsınız
    zaten arkdaşlar size bilgi verir vs. vs. dedi

walla ev adresime kadar biliyyolar nerden aldılarsa???

fiyat cazip geldi internet parasına internet + dsmart . . ..

dsmartı salla da bi tane receivere ihtiyacım vardı eger bu işte bir üçkağıt yoksa iyi gibi görünüyor.

acaba altyapıları filan iyi mi? ttnetten hızlı olucak dedi ama. . . .

ne dersiniz benden önce boyle bir teklif alan oldu mu?

• Valla ben de almak istiyorum ama hiç alıpta kullanan bir arkadaş varmı?
    Yorumlarını almak istiyorum....
  • açıklamayı okudum. burda:http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-sss-internet-fiyatina-d-smart-limitsiz-internet
    ve vazgeçtim.
    yok efendim 40 TL aktivasyon bedeli
    2 Tl aylık modem bedeli. 24 aydan önce kapattırmak istersen
    Aboneliğin 24 ay içinde iptal edilmesi durumunda ne öderim?

Aboneliğin, 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi durumunda, iptale kadar geçen süre boyunca smile için yapılan indirimler, D-Smart kutu ve içerikte verilen indirimler / avantajlar ve 99TL taahhüt bozma bedeli aboneye faturalanacaktır. Ayrıca, abone kutu ve modem iadesi yapmakla yükümlüdür. Modem iadesi yapılmaması durumunda, kablolu için 60TL, kablosuz için 150TL faturalanır.

filan flan bunlara güvenmiyorum. agrısız basımı da agrıtmak istemiyorum

varsın olmasın dsmart . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 16 Nisan 2012; 22:18:04 >

• Yeni tasındıgım evime aldım bu kampanyadan faydalanarak 65tl/ay 8mbt internet limitsiz + dsmart hd maxi paket..
    şimdilik bir sıkıntım yok, başvurduktan 2 saat sonra hem dsmart kurulumu hemde interneti açtılar. İnternet ttnet ile aynı zaten , dsmartın eksi yönü uydu alıcısı cok yavaş, artı yönü ise akıllı kumanda göndermişler tv kumandasına ihtiyacınız kalmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

Bgun d-smarttan aradılar.

Benim 59 TL ödediğim TTnet limitsiz aboneliğimi DSmarttan alırsam Bana cihaz göndereceklerini
    internet hızını bilmem kaç mBit e çıkaracaklarını, ayrıca yeni modem vereceklerini söylediler.

bu işte bi yamuk olmasın 59 dersiniz 79 yaparsınız deyince efenim kesinlikle fiyat değişmicek siz sözleşmede bakıp imzalarsınız
    zaten arkdaşlar size bilgi verir vs. vs. dedi

walla ev adresime kadar biliyyolar nerden aldılarsa???

fiyat cazip geldi internet parasına internet + dsmart . . ..

dsmartı salla da bi tane receivere ihtiyacım vardı eger bu işte bir üçkağıt yoksa iyi gibi görünüyor.

acaba altyapıları filan iyi mi? ttnetten hızlı olucak dedi ama. . . .

ne dersiniz benden önce boyle bir teklif alan oldu mu?

benide aramışlardı 11 ay önce.anlata anlata bitiremedi telefondaki şahıs.yok efendim tahahhüt yok istedidiğiniz zaman iptal edebilirsiniz. demişlerdi.bende kabul etmiştim.şimdi kapatın diyorum en az 700 tl ceza ödersiniz diyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.