Şimdi Ara

D sürücüme yanlışlıkla format attım geri getirmek istiyorum ACİL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus lap-top um war ve wista home premium yuklemiştim driverları tam yukleyemedigim icin recovery den hemen xp ye dondum ama bi baktım ki D sürücüsü boş.Araştırdım internetten recovery my files programını indirdim ama full olmadıgı için geri getiremedim...

bana yüzdesi en cok ve FULL olan bir program önerirseniz sevinirim şimdiden donanım haber ekibine ve üyelerine teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulu1 -- 24 Mart 2007; 20:42:53 >

• dostum burada bi program var benim epey işime yaradı. fakat işine yarar mı bilmiyorum çünkü hemen format attıktan sonra yapmalıydın bunu... ayrıca programı dügün kullanabilmen için programı kurtaracağın diske yüklememen lazım aksi taktirde bulamaz hiçbişey. bunun için herhangi bi diskini slave olarak tanıtacaksın ondan sonra progarm kendi bulup sana liste halinde gösteriyor.

linki vermeyi unutmuşum kusura bakma buraya tıkla
    yıldızlı olan yere ne yacağını biliyorsun dimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atayum -- 24 Mart 2007; 20:52:38 >
  • biliyorum dostum bide msn adresini bana özel msj olarak atarsan sevinirim bole tam konusuruz tam cozmeye calısırız bu işi cunku yaklasık 10yıllık fotolarım videolarım bilgilerim mp3 lerim herseyim ordaydı onların gitmesi bana cok koyar
  • bide ra..p..i..d..sh..a..re dakikam 2 saat boyunca dolu arkadaslarım wista ultimate yi indiriorum da part larıyla baska link warsa verirseniz sevinirim ama veremiyorsanız da r..a..p..i..d kabulumdur
  • buyur hocam easy recovery full sürüm
    indir
  • http://www.inndir.com/program.php?id=37311 undelete plus bedava ve yasal
  • cok sagolun beyler deneyecegim...
  • ya gigeshare dan indiremedim arkadasım nasıl incek oradan
  • 17 saniye sonra aşağıda link çıkacak ona basıp indirecen
  • beyler sadece mp3 leri alabildim yhaaa:(:(:( resimler ve video yu nasıl alacam
  • zaten recovery programlarının en çok zorlandığı şeylerden bi tanesidir o image dosyaları. çünkü sesteki kalite görüntü gibi aniden farkedilmez ve akışkam olan şey sadece kulakla algılanır bozuk olsada hemen farkedilmez ama görüntülü olan herhangi bir durumda ise bouzukluk hemen farkedilir o yüzdne tam geri dönüşümün olacağını zannetmiyorum. fakat dediğim program benim loose change second edition adlı belgeseli 2 dakikada recover yaptı helal olsun alnından öpmek lazım yapımcıların....

o programda dosya seçenekleri olacak tam hatırlayamıyorum laptoptayım şuan orada image documents diye bir süzme (sort) veya fotmat (dosya biçimi) olacak onlara da dikkat ederek tekrar deneyebilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.