arkadaslar c de vista kuruluydu ve d dede yedeklerim vardi
vistayi kaldirip xp kurmak istedim once xp cdsinden c ye format attim sonra otomatik olarak xp kur dosyalarini yuklemeye basladi ve bilgisayari yeniden baslatip kur u calistiracakti ama baktimki kur calismio sonra tekrar xp cd sini taktim ve baktimki benim yedeklerimin oldugu d nin adini c olarak degistirmis ve windows kur dosyalarini attigi c nin adinida d olarak degistirmis bilgisayar acilmaya calistiginda eski c den \ yani eski yedeklerimin oldugu d den acmaya calisio ve kurulum dosyalarinin bulundugu d bi ise yaramamis oluyo ben yedegimin yok olmasini istemiorm oyuzden c ve d nin adini degistirmek daha dogrusu onceligini degistirmek eski haline getirmek istiorm bunun icin fixboot fixmbr bootcfg
gibi komutlardan bahsediolar ama nasil kullanicagimi bi turlu cozemedim yardimci olabilirmisiniz
simdiden tesekkurler
turkce karakterler yazamiorm ubuntu tak calistir cd kullaniorm kusura bakmayin hatta noktayi bile bulamadim satir atliorm onun yerine_
Harddisklerin aynı birimlerini birden fazla işletim sistemi kurmaz çünkü bunun sebebi Program files klasörünü ortak kullanacagı içindir sistemin kurulu oldugu bir hdd ninde aktif olan ismini değiştiremezsin bunun çözümü olarak yedeklerini başka bir makinaya atıp komple diski silip yeniden kurman olacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme