Şimdi Ara

d3 ün sık sık kendini kapatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son 4-5 gündür oyun oynarken kendiliğinden oyunu kapatıyor.Nedenini bir türlü bulamadım defalarca oyunu repair yaptım, ekran kartı sıcaklığı işlemci sıcaklığı hepsi normal ekran kartı 70 derecenin üstüne çok nadir çıkıyor. Laptop dan oynuyorum sistemim i7 2 ghz işlemci, ati 6770m ekran kartı 8 gb ram var.Bf4 oynarken bile böyle sorun yaşamıyorum google dan da bir sonuç elde edemedim. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar

• Son 3gundur bende ayni problemi yasiyorum neden kaynaklaniyorsa bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu kapatıyor derken?Masaüstüne mi atıyor direk yoksa bir hata veriyor mu?
    Masaüstüne atıyorsa işlemler sekmesinde d3 ile alakalı çalışan bir uygulama görüyor musunuz?
  • Direk masa ustune atiyor evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masaüstüne attıktan sonra görev yöneticisine girip diablo ile alakalı bir uygulamanın çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz?
  • Konuyla çok alakalı mı bilmiyorum ama, arka planda çalışan bir programdan yapılan bildirim (Örneğin Steam'in bir bildirimi ya da jdownloader'dan sorulan bir captha) varsa masaüstüne küçülterek atıyor Diablo'yu ama oyundan çıkmıyor bende. Taskbardan Diablo'nun simgesine basarak kaldığım yerden devam edebiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.