Bildirim
d300s alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kimsenin bir fikri yok mu arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alinmaz mi alinir bence iyi fiyat
D300s pişman etmez sizi 14bin'de birde süper.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim Macintosh .Piyasa hakkında fikre sahip kişilerin yorumları benim için önemli. Kazık yemek istemiyorum.
Fiyat bence de iyi. D300s bence güzel hatta baya bi güzel body. Ne var ki, güncel govdelerden iso başarımı düşüktür biraz.
Giriş seviyesi kullanıcılar için çok gideri olan bir body değildir kanımca.
Teşekkür ederim çekomastik
İso konusunda dediğiniz gibi sıkıntılı ve yüksek iso değerlerinde grenlenme yapıyormuş. Gece flashsız çekimde sıkıntı oluşturabilir sanırım.
iso başarımı yüksek dijital makine (DSLR, aynasız, compact fark etmez) demek, gece flaşsız çekimlerde, gün ışığında ISO100 performansı veren makine demek değildir. gece flaşsız çekecek adam, tripodu da alacak demektir. d300s, tripod üzerinde ISO100 ile gece çekiminde gayet iyi sonuçlar verebilir. -
link atarmsn ilanı incelemek istiyorum acill -
Makine ilanda değil ki. Arkadaşımdan satılık -
d300 kullanıyırum 2007 den beri her işimi görüyor tavsiye ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X