Bildirim
d300s lens tavsiye ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sigma 24-70 ve nikon 24-85 ' i eleyin derim . full frame olmadığı sürece manzara için dar kalırlar . sigma 17-50 fiyat olarak biraz daha yüksek . tamron 17-50 öneririm . daha önce kullanıp çok memnun kaldığım lenslerden biriydi . sigma 17-70 aralık olarak biraz daha geniş ve makro özelliği bulunmakta . onu da düşünebilirsiniz . bunun yanında bir de nikon 16-85 vr var , çekilmiş fotoğrafları inceledim , fena görünmüyor . ikinci el olarak bin liranın altında bir iki ilan var . açı olarak 16 çok güzel olur .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 6 Nisan 2013; 2:48:19 > -
tavsiyeniz için teşekkür ederim tamron 17-50 vs nikkor 16-85'i düşünmeye başladım başka tavsiye verebilecek kimse yokmu arkadaşlar ? -
arkadaşlar birde sigma 18-50 buldum uygun fiyatlı ex serisi bu lens hakkında ne düşünüyorsunuz fazla bulunmuyormuş ? -
http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=6828
sanırım bundan o lens , uygun fiyatlı dediğinize göre . kalitesi hakkında pek fikrim yok ancak sabit diyaframlı olan model değil bu . zaten sabit olan fiyat olarak daha yüksek . bence bu 18-55 ten sonra bir alternatif olabilir . tamrona 17-50'ye ulaşacağını düşünmüyorum -
yok hocam dediğim bu sabit 2.8 450'ye çok temiz buldum bir adet
http://farm5.static.flickr.com/4131/4840629599_2affce8886.jpg -
hocam o halde fiyat güzel bence , yeni stabilizerli versiyonu yaklaşık 1000$ -
eyv hocam bi akslik olmassa alıyorum o halde sigma 17-50 ile arasında bi fark göremedim ben -
7D ile sigma 10-20 kullaniyorum onerebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X